El passat 22 de desembre s’inicià el projecte SOIB JOVE FELANITX 2018, mitjançant el qual s’han incorporat a l’ajuntament de Felanitx 12 persones joves desocupades majors de 18 anys i menors de 30, inscrites al Sistema Nacional de Garantia Juvenil, amb formació acadèmica o professional de grau superior, i sense o amb poca experiència laboral relacionada amb la seva formació.

Al llarg d’aquests 7 mesos de contracte en pràctiques, els joves aniran treballant dins diferents projectes i obres d’interès general i social, distribuïdes en quatre grans vessants: la sostenibilitat del municipi, la millora de l’entorn urbà, una administració més eficient i propera a les persones, i la participació ciutadana infantil i juvenil. El grup està format per una tècnica de gestió ambiental, dos tècnics en dret, dos tècnics en informàtica, una tècnica aparelladora, una tècnica en periodisme, un tècnic de comunicació audiovisual, una tècnica cultura, un tècnic de dinamització juvenil, una tècnica de participació i una tècnica de gestió administrativa.

Aquest projecte, emmarcat dins el programa SOIB JOVE – QUALIFICATS ENTITATS LOCALS, compta amb un pressupost de 189.045,36 euros i estarà finançat quasi en la seva totalitat amb fons del SOIB, del Servei Públic d’Ocupació Estatal i el cofinançament del Fons Social Europeu.