Dissabte 17 i diumenge 18 de febrer, Teatre de prop. A càrrec de Mai Som Tots Teatre.

Un porc, una truja i un gall, El discurs de la batlesa, Episodi i Sopar per un.

Compra directa a Mai Som tots Teatre. Cal fer reserva a www.maisomtotsteatre.com

Dissabte, dia 24 de febrer,  a les 21.00 hores, a la sala d’actes de la Casa de Cultura,  He vist les balenes, de la companyia La impaciència, Circuit CAEM del CACIM Consell de Mallorca.

Diumenge, dia 25 de febrer, a les 19.00 hores, a la sala d’actes de la Casa de Cultura,  Guium o la ciutat adormida, de la companyia La Fornal d’Espectacles,  Circuit CAEM del CACIM Consell de Mallorca.

Dijous, dia 1 març, a les 19.00 hores, a la sala d’actes de la Casa de Cultura,   La cita, de la companyia La Fornal d’Espectacles, Circuit CAEM del CACIM Consell de Mallorca.

Dissabte, dia 3 de març, a les 21.00 hores, a la sala d’actes de la Casa de Cultura,  Només quan plou, de la companyia Aina de Cos& El Somni Produccions, Circuit CAEM del CACIM Consell de Mallorca.

Diumenge, dia 4 març, a les 19.00 hores, a la sala d’actes de la Casa de Cultura, Un matrimoni de Bòston, de la companyia El Somni Produccions, Circuit CAEM del CACIM Consell de Mallorca.

Preu per obra de la Casa de Cultura: 7€ Abonament per les 5 obres: 30 € Venda anticipada d’entrades a partir de dia 6 de febrer a la Casa de Cultura de dimarts a dissabte de 18 a 21h i diumenge de 10 a 13h.

Ho organitza i patrocina: el Centre Cultural de l’Ajuntament de Felanitx amb la col·laboració del circuit CAEM del Consell de Mallorca.