Propera Plenària

S’ha convocat sessió ordinària de l’Ajuntament Ple per al dia 12 de març, a les 20 hores, a la sala de plens de la Casa Consistorial.

 

Punts de l’ordre del dia més rellevants:

 

 • Expedient 3435/2017. Proposta de modificació de l’Ordenança fiscal reguladora de la taxa per ocupació de terrenys d’ús públic amb taules i cadires amb finalitat lucrativa.
 • Expedient 3617/2017. Desestimació de la sol·licitud d’Emergències Setmil, SL de reiteració en la sol·licitud de suspensió del termini per a la presentació de pliques a la licitació dels serveis en el Poliesportiu Municipal Guillem Timoner, piscines cobertes municipals, pistes de tennis i pàdel i pistes poliesportives exteriors.
 • Expedient 540/2018. Proposta d’aprovació del Reconeixement extrajudicial de crèdits 08.2018
 • Expedient 628/2018. Proposta en defensa de la llibertat d’expressió i de commutació de la pena de presó del raper Valtònyc.
 • Expedient 632/2018. Proposta d’aprovació d’una estratègia assistencial per un servei integral de persones amb d’any cerebral sobrevingut, malalties neurodegeneratives i grans dependents amb alteracions del sistema nerviós central o perifèric a l’illa de Mallorca.
 • Expedient 2411/2017. Proposta de nomenament dels representants de l’Ajuntament en la Comissió mixta de seguiment del conveni de col·laboració subscrit amb el Consorci Borsa d’Allotjaments Turístics per a l’execució del projecte de Reforma dels carrers de Castellet, de Badaluc, d’en Pizà, i el carreró d’en Reus i del Pare Catany
 • Expedient 2413/2017. Proposta de nomenament dels representants de l’Ajuntament en la Comissió mixta de seguiment del conveni de col·laboració subscrit amb el Consorci Borsa d’Allotjaments Turístics per a l’execució del projecte de creació de dos trams de carril bici a Cala Ferrera.
 • Donar compte de la gestió de l’acció de govern a les àrees delegades als regidors.

 

En aquesta plenària en el torn de precs i preguntes la participació ciutadana estarà representada pels representants de l’Associació de Veïns de s’Horta.

 

Avanç del Planejament del Municipi de Felanitx, procés de participació ciutadana

A la Casa de Cultura de Felanitx el proper dia 15 de març:

 • 18,00h Presentació de l’Avanç del Planejament.
 • 18,45h Sistemes urbanístics: equipaments, transport, infraestructures.
 • 19,15h Sòl rústic.
 • 19,45h Sòl urbà
 • 15h Conclusions

Reunions informatives sobre cada nucli:

 • 21 de març a les 18h, Portocolom, al Centre Cívic de Portocolom.
 • 21 de març a les 20h, s’Horta, Cala Ferrera, Cala Serena, al Centre Cívic de s’Horta.
 • 22 de març a les 19h, Cas Concos, en el Local de Cas Concos
 • 22 de març a les 20h, Felanitx, a la Casa de Cultura de Felanitx

 

Anunci

En el BOIB núm. 27 de dia 1 de març de 2018, es va publicar l’anunci de licitació del procediment obert per a la contractació de les obres de renovació de la gespa artificial i millora d’instal·lacions del camp de futbol Es Torrentó de Felanitx.

 

Les ofertes s’hauran de presentar de conformitat a l’establert a la clàusula 13 del plec de clàusules administratives particulars que regeix la contracta i el termini de presentació finalitza dia 27 de març de 2018, a les 14 hores.

 

El plec i documentació a presentar es pot consultar a l’adreça d’Internet https://ajfelanitx.eadministracio.cat (perfil del contractant).

 

La qual cosa es fa pública per al coneixement dels possibles interessats.

 

Anunci

La Junta de Govern Local del passat dia 27 de febrer de 2018 va aprovar el plec de clàusules administratives particulars i el plec de prescripcions tècniques que regiran el procediment obert per a la contractació de la gestió del servei públic d’escola d’estiu, Nadal i Pasqua de Felanitx, s’Horta i Cas Concos.

 

Breument es publicarà el corresponent anunci al BOIB, i les persones interessades en la licitació podran consultar el plec i documentació a presentar a l’adreça d’Internet  https://.ajfelanitx.eadministracio.cat (perfil del contractant).

Donacións de sang

La Germandat de Donants de Sang de Mallorca comunica que serà present al Centre Sanitari de Felanitx, divendres 9 i dilluns 12 de març de 18:00 a 21:30 hores, i al Centre  Cívic de Portocolom, divendres dia  23 de març de 17.30 a 21.00 hores, per tal d’atendre les donacions de sang d’aquest municipi.

 

Gràcies per la vostra col·laboració.

 

Escoletes de Pasqua:

Dates: del 3 al 6 d’abril de les 9 a les 14h

Edats: nins i nines de 3 a 12 anys.

Lloc: a Felanitx es faran al Poliesportiu Guillem Timoner, a S’Horta al Ceip Reina Sofia i a Cas Concos al Ceip Migjorn.

Coordina: l’Àrea de Joventut és l’encarregada de l’organització de les escoletes i el Centre d’Estudis de l’Esplai serà l’encarregat de la seva coordinació.

Activitats: esportives i de temps lliure, destacar que per al dijous dia 5 hi ha programada una excursió a la Serra per gaudir de la natura ( horari especial de 9 a 16h )

Preu: 39,50€, 10% de descompte per a germans ( possibilitat d’escoleta matinera si hi ha un mínim de 10 nins/es.

Inscripcions fins el 13 de març, ho podeu fer on-line a la web www.felanitx.org o bé a les oficines del Centre d’Informació Jove de Felanitx ( Passeig Ramon Llull 19, 971584031 ) de dilluns a divendres de 10 a 13h.

 

Curs de premonitors:

Dates: del 3 al 6 d’abril de les 10 a les 14h ( dia 3 i dia 6 horari especial )

Edats: adolescents d’edats compreses entre els 14 i 16 anys.

Lloc: Estació Enològica, Felanitx.

Coordina: l’Àrea de Joventut és l’encarregada de l’organització del curs i el Centre d’Estudis de l’Esplai serà l’encarregat de la seva coordinació.

Activitats: coneixements i recursos per a l’inici en les tasques de monitoratge.

Preu: 35€

Inscripcions fins el 13 de març, ho podeu fer enviant un whatsapp al 630748762 o bé a les oficines del Centre d’Informació Jove de Felanitx ( Passeig Ramon Llull 19, 971584031 ) de dilluns a divendres de 10 a 13h.

 

Sortida als Karts:

Data: dimarts 3 d’abril de les 15h a les 20h aprox.

Edats: adolescents de 12 a 17 anys.

Lloc: Ekarts de Festival Park

Coordina: l’Àrea de Joventut és l’encarregada de l’organització de la sortida i s’encarregarà de posar monitors que acompanyaran el jovent.

Activitats: 2,5h de competició.

Preu: 25€

Inscripcions fins el 13 de març, ho podeu fer enviant un whatsapp al 630748762 o bé a les oficines del Centre d’Informació Jove de Felanitx ( Passeig Ramon Llull 19, 971584031 ) de dilluns a divendres de 10 a 13h.

 

Xerrada per a famílies:

Descripció: “ No sense el meu mòbil! “ recursos per gestionar el tema dels mòbils, internet, xarxes socials, etc.

Destinataris: famílies amb fills/es adolescents.

Data i hora: 19 de març a les 19h

Lloc: Es Lledoner

A càrrec de Jaume Brunet, Psicòleg del centre Eskilet.

Inscripcions: fins el divendres 16 de març ho podeu fer enviant un whatsapp al 630748762 o bé a les oficines del Centre d’Informació Jove de Felanitx ( Passeig Ramon Llull 19, 971584031 ) de dilluns a divendres de 10 a 13h.

Gratuït

 

Agenda Centre Cultural Felanitx

 

Us recordem que des de el dia 1 de febrer està obert el termini per a la presentació de les obres per participar en el III Certamen de poesia Miquel Bauçà Felanitx 2018 i que finalitzarà el 31 de març de 2018. Consultar bases al facebook de l’Ajuntament de Felanitx i a la pàgina web.

————————————————————————————————————————

Dijous, dia 8 de març, DIA DE LA DONA

Fins dia 18 de març, a l’Estació Enològica,  EXPOSICIÓ, De professió mare.

Divendres, dia 9 de març, a les 17.30 hores, a la Biblioteca de Felanitx, CONTACONTES La caputxeta forçuda.

Dissabte, dia 10 de març, a les 19.00 hores, a la Casa de Cultura de Felanitx, Som dones, som-hi.

A les 19.00 hores, monòleg: De mujer y ciencia hablamos porque contamos, a càrrec d’Andrea Campo-Candela. Taula redona: La dona i la ciència, presentat per Felanitx per la Igualtat amb Raquel Vaquer, Iris Hendricks, Ana Sanz i Ana Cifuentes.

A les 20.00 hores, Maria Sabater, història d’una compositora mallorquina, a càrrec de Joan Ciria.

Diumenge, dia 11 de març, a les 10.00 hores, als voltants del mercat de Felanitx, ACTIVITATS DE SENSIBILITZACIÓ,  El feminismo es mi superpoder.

————————————————————————————————————————

Dissabte, dia 10 de març, a les 18.00 hores, CONCERT BENÈFIC Setmana Santa a Felanitx, per les obres  de millora del Convent de Sant Agustí, a càrrec de l’Agrupació Musical Juventut d’Inca. S’iniciarà amb un passacarrers des de la plaça de sa Font de Santa Margalida que acabarà al Convent on es farà el concert. Es podran veure les fotografies del que necessita una intervenció de millora. Donatiu voluntari de mínim 3 euros. Hi col·labora: La Comissió de Confraries de Setmana Santa, el Amics del Convent, la Parròquia de Sant Miquel de Felanitx, el Centre Cultural de Felanitx i l’Ajuntament de Felanitx.