Anunci

 

Comunicam que dins els propers dies es durà a terme la continuació del carril bici, i un únic sentit de circulació a la primera línia de Portocolom, fins al carrer Trafalgar. També es durà a terme una reordenació de la circulació en els carrers de la segona línia, els quals seran d’una única direcció. Vos demanam que per favor estigueu atents als senyals que regularan el trànsit.

 

 

Informació pública de l’Avanç del Pla General de Felanitx

 

Dia 12 de març es firmà el Decret 2018-0245 pel qual es va aprovar la documentació relativa a l’Avanç del Pla general de Felanitx.

 

Aquesta informació es sotmetrà a informació pública durant el termini de 2 mesos, i es podrà consultar al “Portal del Pla”, a la plana web “www.felanitx.org”, i de forma presencial a l’Oficina del Pla”, ubicada a l’Ajuntament i que romandrà oberta de dilluns a divendres de 9h a 14h, a fi que tothom que hi estigui interessat pugui presentar els suggeriments o propostes que consideri oportú.

 

 

Anunci

El pròxim dia 28 de març de 2018, a les 14 hores, finalitza el termini per presentar ofertes a la licitació per a la contractació de la concessió del servei públic de redacció de projecte executiu i construcció de la «Deixalleria» de Felanitx, gestió i explotació de la mateixa i de la resta de Parcs Verds del municipi, així com recollida de residus voluminosos domèstics en la modalitat porta a porta del terme municipal de Felanitx.

 

Les proposicions s’hauran de presentar de conformitat a l’establert a la clàusula 13 del plec de clàusules administratives particulars que ha de regir el servei.

 

El plec i documentació a presentar es pot consultar a l’adreça d’Internet https://ajfelanitx.eadministracio.cat (perfil del contractant).

 

La qual cosa es fa pública per al coneixement dels possibles interessats.

 

 

Anunci

 

En el BOIB núm. 27 de dia 1 de març de 2018, es va publicar l’anunci de licitació del procediment obert per a la contractació de les obres de renovació de la gespa artificial i millora d’instal·lacions del camp de futbol Es Torrentó de Felanitx.

 

Les ofertes s’hauran de presentar de conformitat a l’establert a la clàusula 13 del plec de clàusules administratives particulars que regeix la contracta i el termini de presentació finalitza dia 27 de març de 2018, a les 14 hores.

 

El plec i documentació a presentar es pot consultar a l’adreça d’Internet https://ajfelanitx.eadministracio.cat (perfil del contractant).

 

La qual cosa es fa pública per al coneixement dels possibles interessats.

 

 

Anunci

 

En el BOIB núm. 31 de dia 10 de març de 2018, es va publicar l’anunci de licitació del procediment obert per a la contractació de la gestió del servei públic d’escola d’estiu, Nadal i Pasqua de Felanitx, s’ Horta i Cas Concos.

 

Les ofertes s’hauran de presentar de conformitat a l’establert a la clàusula 13 del plec de clàusules administratives particulars que regeix la contracta i el termini de presentació finalitza dia 26 de març de 2018, a les 14 hores.

 

El plec i documentació a presentar es pot consultar a l’adreça d’Internet https://ajfelanitx.eadministracio.cat (perfil del contractant).

 

La qual cosa es fa pública per al coneixement dels possibles interessats.

 

 

Recollida dels fems per Setmana Santa

 

Vos comunicam que dimarts dia 27, dijous dia 29 i divendres dia 30 de març, la recollida de fems es farà en acabar les processons de Setmana Santa.

 

Demanam la vostra col·laboració, s’ha de treure el fems en haver acabat la processó i no es pot aparcar en els carrers on passarà. Moltes gràcies.

 

 

IX Pujada a Sant Salvador

 

Dilluns 2 d’abril, segona festa de Pasqua, tendrà lloc una altra edició de la Pujada a Sant Salvador.

 

Dinar de franc. Per assistir-hi cal apuntar-se a l’Ajuntament de Felanitx o a la Casa de Cultura. Inscripcions fins dia 27 de març

 

Concentració al Parc Municipal de sa Torre a les 10:00 hores, partida a les 10:30 hores. Vos esperam tots junts a fer poble.

 

 

Reducció de la taxa per recollida i eliminació de fems domiciliari

 

Podran gaudir de reducció d’aquesta taxa:

 

– L’habitatge amb un sol resident, els ingressos del qual siguin iguals o inferiors a 1103,85 € mensuals.

 

– L’habitatge amb més d’un resident, els ingressos conjunts dels quals siguin iguals o inferiors a 1471,80 € mensuals.

 

No podran gaudir de la reducció de la taxa si qualsevol dels membres de la unitat familiar de convivència, és propietari o usufructuari de més immobles del que resideix.

 

Es pot realitzar la sol·licitud per gaudir d’aquesta reducció a les oficines dels Serveis Socials, aportant la següent documentació: DNI, documents per acreditar els ingressos de la unitat familiar (pensions o certificat negatiu d’aquestes, declaració de la renda del 2016 o certificat negatiu d’aquesta), contracte de lloguer si escau, certificat de minusvalidesa si escau, i rebut de fems de 2016.

 

El darrer dia per a tramitar les sol·licituds, és el 31 de maig.

 

Taller: Confiança i seguretat de las dones en la xarxa

 

Per aprendre eines de seguretat a internet

 

Dia 10 de abril de 1018 de 16 a 20 hores a l’aula polivalente de la Biblioteca de Felanitx

Inscripcions fins el dia 28 de març al WhatsApp 676 844 429

 

 

XXI Triatló de Portocolom 2018

 

Enguany el Triatló Internacional de Portocolom es durà a terme el cap de setmana del 7 i 8 d’abril. Aquesta competició internacional tan esperada començarà el dissabte dia 7 d’abril amb el VII TRIKIDS DUATHLON per a joves d’entre 5 i 16 anys, organitzada per l’Escola de Triatló del Club Triatló Portocolocom en col·laboració amb Kumulus. El Trikids és tot un referent de participació, darrerament compta amb el nombre més elevat d’inscripcions de les Illes Balears, de moment 200 nins participaran en el Trikids Duathon.

 

El Triatló Internacional de Portocolom, uns dels primers de la temporada 2018, segueix mantenint els seus atractius formats 55.5 i 111 ( 1 quilòmetre de natació, 100 de ciclisme i 10 de cursa a peu).

 

Aquesta fita esportiva segueix creixent i té previst ampliar el nombre de dorsals per a la distància 55.5 fins a 600 participants, i 300 participants al format 111.

 

www.triathlonportocolom.net.

 

Talls de trànsit amb motiu del XXI Triatló Internacional de Portocolom

 

Dissabte dia 7 d’abril: es durà a terme a Portocolom el VII Campionat de Mallorca de Duatló de categories menors, per aquest motiu es tallarà el trànsit rodat de les 9.00h a les 13.30h dels carrers Tamarells, de la Mar (direcció Mollet den Perelló), Llevant (davant avarador), del Carme, Pescadors, Cristofol Colom, Ronda Miquel Massutí (fins creuament carrer Palos).

 

Diumenge dia 8 d’abril: l’organització del Triatló Internacional de Portocolom informa que la zona de Sa Punta i carrer Far fins a l’edifici del far, estarà tancada al trànsit rodat el diumenge dia 8 d’abril de les 11 fins a les 15.30 h. aproximadament, només es deixaran passar les urgències i sempre amb un motorista de la Policia Local, això tot el temps que duri la cursa a peu (tercera prova de la triatló).

 

La carretera Felanitx-Portocolom estarà tancada des de les 8.30 h. fins a les 13.30 h durant la cursa ciclista

 

Quant a les vies interurbanes, per anar de Portocolom a Campos, Palma, Porreres i Manacor, la ruta alternativa serà per la prolongació del Carrer Vapor de Santueri, Camí de Can Gaià, S’Horta, Es Carritxó i Felanitx.

 

Per anar a Manacor i Villafranca des de Felanitx haurem d’accedir a la carretera de Felanitx direcció Villafranca per després adreçar-nos al Camí de Son Fangos.

 

Les rotondes de Felanitx, rotonda d’es Cantó d’en Massana i rotonda de Son Proenç (final Avinguda Argentina), estaran tancades al trànsit, el temps que duri la cursa ciclista.

 

La carretera d’accés al santuari de Sant Salvador també estarà tancada al trànsit el temps que duri la prova ciclista.

 

 

Agenda Centre Cultural Felanitx

 

Us recordem que des de el dia 1 de febrer està obert el termini per a la presentació de les obres per participar en el III Certamen de poesia Miquel Bauçà Felanitx 2018 i que finalitzarà el 31 de març de 2018. Consultar bases al facebook de l’Ajuntament de Felanitx i a la pàgina web.

 

Divendres, dia 23 de març, 21.30 hores, Convent de Sant Agustí, PREGÓ DE SETMANA SANTA, a càrrec de Paco Esteve i Beneito, CONCERT, Cor cambra del Conservatori Professional de Música de Felanitx i Orquestra de Cambra Inturotel – Conservatori de Felanitx.

 

Dissabte, dia 31 de març, a les 18.00 hores, al Convent de Sant Agustí, 42 Setmana de Música, CONCERT DE LA JOVE ORQUESTRA DE LES ILLES BALEARS, director: Joan Barceló. Raquel Ribas, soprano; Josep Sbert, guitarra, solista; Cor Ciutat de Mallorca, director: Joan Laínez

 

Dimarts dia 3, dimecres dia 4, i divendres dia 6 d’abril, a les 21.00 hores, a la Sala d’Actes del Conservatori de Professional de Música de Felanitx, CONCERTS EXTRAORDINARIS CHOPIN SESSIONS, 42 Setmana de Música.