Felanitx, 23 de març 2018

 

El passat 12 de març es firmà el decret que aprovà la documentació relativa a l’Avanç del Pla General de Felanitx. Des d’aleshores, l’Arquitecte municipal encarregada del projecte del Pla General, juntament amb el Batle i regidor d’Urbanisme Joan Xamena i la resta de l’equip de Govern, han recorregut tot el Municipi per exposar a les successives reunions la tasca realitzada fins ara, i les diferents propostes que hi ha damunt la taula.

 

El dijous 15 de març a la Casa de Cultura, es va fer una primera reunió per a presentar als ciutadans les línies generals de l’Avanç i recollir les idees i propostes de tots aquells interessats en participar-hi.

 

Aquesta setmana, ha estat el torn de les poblacions del municipi. El dimecres es van celebrar dues reunions. La primera a Portocolom, per parlar de les diferents propostes per al nucli costaner, i la segona a S’Horta, per tractar les possibilitats de creixement tant de S’Horta, com de Cala Ferrera i Cala Serena. Ahir i amb la mateixa intenció, es van celebrar les reunions a Cas Concos i a Felanitx. Totes les trobades han reunit a un bon nombre de ciutadans interessats en conèixer les propostes de l’Avanç.

 

 

Cada nucli té les seves necessitats i particularitats de creixement, i des de l’Ajuntament s’ha volgut enfocar les reunions de tal manera que els ciutadans coneguessin de primera mà les opcions amb les quals es pot treballar. Les trobades han servit igualment per recollir les peticions i necessitats que els ciutadans consideren per les seves poblacions.

 

Després d’aquesta roda de reunions, ara és el torn dels ciutadans i ciutadanes, que durant els propers dos mesos, podran consultar tota la documentació i presentar els suggeriments i propostes que considerin oportunes. La documentació es pot consultar de forma presencial a l’Oficina del Pla General, ubicada a l’Ajuntament i amb horari d’atenció de dilluns a divendres de 9 a 14 hores. Igualment, també es pot consultar a la xarxa, a través del “Portal del Pla” a la plana web www.felanitx.org.