Refugi Son Proenç

A partir de la setmana que ve es podran fer reserves per al refugi de Son Proenç, a les següents planes web:

sonprohens.felanitx.org

sonproens.felanitx.org

 Anunci

Comunicam que dins els propers dies es durà a terme la continuació del carril bici, i un únic sentit de circulació a la primera línia de Portocolom, fins al carrer Trafalgar. També es durà a terme una reordenació de la circulació en els carrers de la segona línia, els quals seran d’una única direcció. Vos demanam que per favor estigueu atents als senyals que regularan el trànsit.

Informació pública de l’Avanç del Pla General de Felanitx

Dia 12 de març es firmà el Decret 2018-0245 pel qual es va aprovar la documentació relativa a l’Avanç del Pla general de Felanitx.

Aquesta informació es sotmetrà a informació pública durant el termini de 2 mesos, i es podrà consultar al “Portal del Pla”, a la plana web “www.felanitx.org”, i de forma presencial a l’Oficina del Pla”, ubicada a l’Ajuntament i que romandrà oberta de dilluns a divendres de 9h a 14h, a fi que tothom que hi estigui interessat pugui presentar els suggeriments o propostes que consideri oportú.

 

Promoció Línia Verda Felanitx

L’Ajuntament de Felanitx va presentar una nova eina de comunicació per apropar-se a la ciutadania: l’aplicació mòbil Línia Verda. Amb aquesta app els ciutadans podran comunicar incidències de forma més ràpida i còmoda. Només es necessari descarregar-se l’aplicació al telèfon, seleccionar el Municipi de Felanitx, i triar el tipus d’avís que es vol comunicar. Es poden enviar imatges i localització de la incidència. El ciutadà rebrà informació a través de l’aplicació del seguiment de la seva petició fins que es resolgui.

Amb Línia verda, l’Ajuntament també podrà comunicar als ciutadans que disposin de l’aplicació de: talls d’aigua, inici i finalització d’obres, canvis de direcció a carrers, etc… i també de les activitats culturals i festes del Municipi.

Amb aquesta nova eina, l’Ajuntament de Felanitx fa una passa més per apropar l’administració a la ciutadania i facilitar-ne la comunicació.

 

Servei de recollida de fems

Recordau que el dilluns no disposam de servei de recollida de fems.

 L’horari del servei de recollida del fems és de dimarts a diumenge de 18:00 a 20:00 h.

 

  • Deixalles pot venir a cercar- vos els electrodomèstics, mobles i altres estris només amb una trucada de telèfon, al núm. 900 772 211

 Si ets un particular i tens un parell d’enderrocs pots anar al Parc Verd de Portocolom.

Per favor, no els deixis vora els contenidors.

Gràcies a tots aquells que amb el vostre civisme en feis un bon ús d’aquest servei. Respectar les indicacions abans esmentades fa més fàcil tenir els nostres carrers exempts de brutícia.

 

Reducció de la taxa per recollida i eliminació de fems domiciliari

Podran gaudir de reducció d’aquesta taxa:

– L’habitatge amb un sol resident, els ingressos del qual siguin iguals o inferiors a 1103,85 € mensuals.

– L’habitatge amb més d’un resident, els ingressos conjunts dels quals siguin iguals o inferiors a 1471,80 € mensuals.

No podran gaudir de la reducció de la taxa si qualsevol dels membres de la unitat familiar de convivència, és propietari o usufructuari de més immobles del que resideix.

Es pot realitzar la sol·licitud per gaudir d’aquesta reducció a les oficines dels Serveis Socials, aportant la següent documentació: DNI, documents per acreditar els ingressos de la unitat familiar (pensions o certificat negatiu d’aquestes, declaració de la renda del 2016 o certificat negatiu d’aquesta), contracte de lloguer si escau, certificat de minusvalidesa si escau, i rebut de fems de 2016.

El darrer dia per a tramitar les sol·licituds, és el 31 de maig.

III Certamen de Poesia Miquel Bauçà

El passat 31 de març va acabar el termini de presentació d’obres del III Certamen de Poesia Miquel Bauçà 2018. Aquest any han participat un total de 41 artistes, la gran majoria de Catalunya.

Aprofitant aquesta nota, es fa públic els membres del jurat que seleccionaran l’obra guanyadora:

  • Xisco Duarte
  • Pere Joan Martorell
  • Guillem Gavaldà
  • Laia Alegret
  • Pau Vadell.

El nom del guanyador/a es farà públic el proper divendres 27 d’abril, a les 20h a la Casa de Cultura de Felanitx.

Volta de tapes i pinxos

Els propers 11 i 12 de maig, dins el marc de la Fira de Maig, es durà a terme una nova edició de la Volta de Tapes i Pinxos a Felanitx. Tots els negocis interessats a participar-hi, es poden inscriure als telèfons 871 987819 / 651 890695 i/o a través del següent correu electrònic adl@felanitx.org.

 Agenda Centre Cultural Felanitx

 

42 Setmana de Música de Felanitx

Dissabte, dia 14 abril,  a les 21.00 hores, a la sala d’actes de la Casa de Cultura, CONCERT DE VIOLONCEL I VEU, Voicello, Crossover Òpera Pop. Cultura en Xarxa. Consell de Mallorca.

 

Diumenge, dia 15 abril, a les 10.30 hores, JORNADA DE PORTES OBERTES D’ES ROSSELLS. Cas Concos.

A les 18’00  hores, al Parc de Sa Torre, BALL DELS SALERS I ELS ROTLLETS. a càrrec de s’estol de salers de Felanitx.

 

Dimecres, dia 18 d’abril, a les 20.00 hores, a la sala d’actes de la Casa de Cultura, inici de Setmana Literària´18, PRESENTACIÓ DEL LLIBRE, Llocs amb memòria, de Marga Serrano Servera.

Dijous, dia 19 d’abril, a les 10.00 hores, a la Biblioteca de Portocolom. Contacontes a càrrec de n’Eulària Arlès. Hi participaran els nins i nines de l’escoleta Es Faralló de Portocolom.

a les 20.00 hores, a la sala d’actes de la Casa de Cultura, PRESENTACIÓ DEL LLIBRE, Esquenes vinclades, de Pau Vadell. (Guanyador dels Jocs Florals de Barcelona -2017). Farà la presentació Marosa Cons

 

Divendres, dia 20 d’abril, a les 10.00 hores, a la Biblioteca de Portocolom. Contacontes amb na Caterina Contacontes. A càrrec de na Caterina Valriu. Hi participaran els alumnes de 1r d’Educació Primària del col·legi s’Algar de Portocolom.

 

A les 17.00 hores, a la Biblioteca Joan Estelrich de Felanitx. Contacontes sensorial a càrrec de Maria de los Ángeles Casella.

A les 20.00 hores, a la Casa de Cultura, Inauguració de l’exposició Terra de gerrres – La gerreta felanitxera. 

 

Diumenge, dia 22 d’abril, a partir de les 9.00 hores a la plaça de la Font de Santa Margalida, Mercadet de Sant Jordi,  amb paradetes de les llibreries de Felanitx i entitats. Durant tot el mati es faràn presentacions de llibres a càrrec dels seus autors.

 

De les 11.00 a les 13.00 hores, a la plaça de la Font de Santa Margalida, Taller de ceràmica «Gerretes felanitxeres» a càrrec de Maria Ramis. Activitat gratüita.

 

A 12.00 hores a la plaça de la Font de Santa Margalida, Contacontes infantil «Es Cavalleret Sant Jordi» a càrrec de Nabil Canyelles.