El passat dissabte es va celebrar el Campionat de cal·listènia i Streetworkout a les noves pistes exteriors del poliesportiu Guillem Timoner. La cal·listènia és una disciplina esportiva que consisteix en la realització d’exercicis físics utilitzant el propi pes corporal, i on l’interès recau en els moviments dels grups musculars més que en la potència o l’esforç.

 

Aquesta pràctica esportiva ha guanyat interès els darrers anys i per aquest motiu s’ha fet la nova instal·lació a les pistes del poliesportiu. L’espai consta de diferents zones: barres de freestyle, paral·leles triples, barres a diferents alçades i zona de progressions. Aquest espai, entre la pista de skate i el parc infantil, està delimitat amb un parc d’arena per a facilitat fer els exercicis amb un sol més bla.

 

La creació d’aquest nou espai ha tingut un cost de 9.000 euros, assumits per la regidoria d’esports i joventut.

 

Dissabte, coincidint amb la cita esportiva, es van celebrar activitats per a totes les edats i de diferents disciplines. Al dematí hi va haver pista lliure per als més joves a l’skate park, a més de la competició de cal·listènia en modalitat de velocitat, i parc inflable infantil. Durant l’horabaixa es van fer classes d’skate nivell inicial, i competició freestyle de cal·listènia on en van poder veure els exercicis més espectaculars de la disciplina.

 

La jornada va ser molt animada durant tot el dia, i pensada per a gaudir-la també en família. A més, durant tot el dia es van recollir quilograms d’aliments per a fer donació a una oenegé. Els participants van entrar al sorteig d’un cap de setmana a un hotel.

 

Aquesta nova instal·lació, complementa la zona exterior del poliesportiu i s’adapta a les tendències esportives actuals.