Plenària extraordinària

S’ha convocat sessió extraordinària de l’Ajuntament per al dia 16 de juny, a les 10,30 hores, a la sala de plens de la Casa Consistorial, amb el següent ordre del dia:

  • Elecció i nomenament del nou batle

Anunci

La Junta de Govern Local del passat dia 5 de juny de 2018 va aprovar el plec de clàusules administratives particulars que regirà la contractació de les obres de reforma dels carrers Castellet, Badaluc, d’en Pizà, Carreró d’en Reus i Pare Catany de Felanitx. Els interessats en presentar oferta al procediment hauran de presentar la documentació al Registre General de l’Ajuntament de conformitat amb l’anunci de licitació publicat a la Plataforma de Contractació del Sector Públic. El termini finalitza el proper dia 4 de juliol de 2018 a les 14 hores.

L’enllaç per accedir a la documentació de la licitació és el següent: https://contrataciondelestado.es/wps/poc?uri=deeplink:detalle_licitacion&idEvl=mPUCbyAhLq2iEJrVRqloyA%3D%3D

Anunci

La Junta de Govern Local del passat dia 5 de juny de 2018 va aprovar el plec de clàusules administratives particulars i el de condicions tècniques que regirà la contractació de l’explotació del bar, consergeria, manteniment i neteja del camp de futbol Sa Lleona de s’Horta. Els interessats en presentar oferta al procediment hauran de presentar la documentació al Registre General de l’Ajuntament de conformitat amb l’anunci de licitació publicat a la Plataforma de Contractació del Sector Públic. El termini finalitza el proper dia 18 de juny de 2018 a les 14 hores.

L’enllaç per accedir a la documentació de la licitació és el següent: https://contrataciondelestado.es/wps/pocuri=deeplink:detalle_licitacion&idEvl=ryHZNZrMeZlvYnTkQN0%2FZA%3D%3D

Activitats d’estiu:

Sortides d’estiu per a nins i nines de 10 a 12 anys:

10 juliol de 9 a 17h: Reserva Aventur al Galatzó.

17 de juliol de 9 a 14h: Granja educativa Artestruz.

24 de juliol de 9 a 14h: Arqueòlegs als Closos

31 de juliol de 9 a 17h: Caiac a la Colònia de Sant Jordi.

7 d’agost de 9 a 18,30h: Aqualand.

Inscripcions: a partir de l’11 de juliol. PLACES LIMITADES.

Preu del pack: 75€ pack, podeu consultar preus per activitats puntuals.

Sortides d’estiu per a nins i nines de 13 a 15 anys:

12 juliol de 9 a 17h: Reserva Aventur al Galatzó.

19 de juliol de 9 a 14h: Granja educativa Artestruz.

26 de juliol de 9 a 14h: Arqueòlegs als Closos

2 d’agost de 9 a 17h: Caiac a la Colònia de Sant Jordi.

9 d’agost de 9 a 18,30h: Aqualand.

Inscripcions: a partir de l’11 de juliol. PLACES LIMITADES.

Preu del pack: 75€ pack, podeu consultar preus per activitats puntuals.

Felanitx Tech Weekend:

Colònies tecnològiques:

La Felanitx Tech Weekend és un espai de trobada per als amants de les noves tecnologies i l’oci digital. Des de fa cinc anys aquest esdeveniment acull diferents iniciatives relacionades amb aquesta temàtica i cada any presentam novetats. La d’aquest any és l’organització d’unes colònies tecnològiques que tenen com a objectiu realitzar una introducció pràctica a la construcció de vehicles, realitat virtual, circuits electrònics, impressió 3D, desenvolupament d’aplicacions i sistemes audiovisuals 360º. L’objectiu final és construir un vehicle subaquàtic ROV per realitzar una missió de localització i senyalització de restes arqueològiques submarines.

Aquestes colònies van adreçades a joves de 12 a 16 anys i les places són limitades. Tendran lloc al Poliesportiu Guillem Timoner del dimarts 3 de juliol al dijous dia 5. Durant aquests dies gaudiran de 6 hores diàries de tecnologia, tutors les 24h, pensió completa, allotjament, piscina, etc…

El preu tot inclòs és de 195€. Inscripcions del 4 al 15 de juny.

Lanparty:

Ja estan obertes les inscripcions a la Lanparty de la Felanitx Tech Weekend, serà del 6 al 8 de juliol a les instal·lacions del Poliesportiu Guillem Timoner. Aquest espai va destinat a tots aquells joves o al·lotes a qui els agrada el món dels videojocs. Durant aquests dies es romprà la barrera de la impersonalitat que crea internet i joves de totes les illes gaudiran d’uns dies de companyonia i dels diferents tornejos que es duran a terme. Les inscripcions estan obertes.

Per a més informació: Àrea de Joventut. Passeig Ramon Llull 19. 971584031. Horari: de dilluns a divendres de 8,30 a 13,30h.

IV certamen d’arts plàstiques Ciutat de Felanitx 2018

Dia 8 de juny es va obrir el termini per la recepció de dossiers del certamen.

Dotat amb un primer premi de 3.000 euros patrocinat per l’Ajuntament de Felanitx i amb una exposició individual a la Casa de Cultura, i un segon premi de 2.000 euros patrocinat pel Setmanari de Felanitx.

Podreu trobar les bases penjades a partir del dia 9 de juny a la plana web www.felanitx.org , al Facebook de l’Ajuntament, o al següent link, http://felanitx.org/web/ca/2018/06/04/bases-iv-certamen-darts-plastiques/

Cursos d’estiu de llengua catalana

L’Institut d’Estudis Baleàrics organitzarà cursos i tallers de conversa de llengua catalana durant els mesos de juliol i agost de 2018. L’oferta inclourà cursos intensius de nivell A1, A2 i B1 i tallers de conversa de nivell A2, B1, B2, C1 i C2 a diversos municipis. Podeu consultar l’oferta de cursos en el següent enllaç: http://iebllengua.caib.es

El termini d’inscripció serà de l’1 al 20 de juny de 2018.

Prevenció d’Incendis

Està prohibit fer foc al bosc de l’1 de maig al 15 d’octubre.

Durant l’època de perill moltes activitats relacionades amb l’ús del foc estan rigorosament prohibides o necessiten una autorització especial dels serveis forestals.

Vos demanam precaució i col·laboració per prevenir els incendis forestals. La temporada dalt risc d’incendi forestal s’allargarà fins al 15 d’octubre.

Durant els propers sis mesos són vigents les normes sobre l’ús del foc i s’ha de tenir en compte que:

– Està prohibit fer foc en terreny forestal. Queden precintats els fogons de les àrees recreatives.

– L’112 és el número de telèfon d’emergències per avisar i donar informació de qualsevol incident relacionat amb un incendi forestal.

– Cal extremar la precaució en les activitats a zones boscoses: no llençar llosques de cigarrets, no fer focs d’artifici ni deixar cap tipus de residu.

– En el cas d’habitatges en un entorn forestal, cal establir faixes de protecció de 25 metres d’amplada com a mínim i disposar de punts de presa d’aigua.

No s’ha d’oblidar que el risc d’incendi forestal a les Illes Balears és molt elevat a causa de la dispersió dels habitatges i l’elevada afluència de persones en terrenys forestals.

Sol·licitud de taules i cadires

Degut a les festes patronals i als nombrosos actes programats durant l’època estiuenca, vos demanam que faceu les vostres sol·licituds de taules i cadires almenys amb quinze dies d’antelació, atès que es van cedint segons la disponibilitat material del moment.

Agenda Cultural

Us recordem que degut al seu èxit, fins dia 24 de juny es podrà visitar a la Casa de Cultura de Felanitx, l’ EXPOSICIÓ Terra de gerrers-La gerreta Felanitxera. El llibre Terra de gerrers. La gerreta felanitxera. Es pot adquirir a la Casa de Cultura de Felanitx per 15 euros.

A les 20.00 hores a la Casa de Cultura de Felanitx, PRESENTACIÓ DEL LLIBRE, Felanitx com ho veus? Ho organitza la Federació d’associacions de veïns de Felanitx. Editat i patrocinat per l’Ajuntament de Felanitx.

Dissabte 16, a les 20.30 hores, a l’església de s’Horta, CONCERT dels alumnes de cant i de l’Orquestra Inturotel del Conservatori de Felanitx. Ho organitza: Conservatori de Felanitx. Concert Patrocinat per Inturotel Hotels & Resorts, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Felanitx, Centre Cultura de Felanitx i Parròquia de s’Horta.

Diumenge 17, a les 19.00 hores, al Conservatori Professional de Música de Felanitx, CONCERT DE PIANO, a càrrec de Joana Maria Riera Grimalt.

Diumenge 24, a les 10.00 hores, sortida del carrer Santanyí, 46, SANT JOAN PELÓS. Recorregut tradicional.

Dijous 28, a les 20.00 hores, a la sala d’actes de la Conselleria de Salut (carrer de campaner,4 Palma) CONCERT de l’Orquestra de l’Aula de Música Contemporània del Conservatori Professional de Música de Felanitx, dirigida per Josep Prohens Julià. Ho Organitza: Reial Acadèmia de Belles Arts de Sant Sebastià de les Illes Balears. Hi col·labora: Conservatori de Felanitx, Ajuntament de Felanitx, Centre Cultural de Felanitx.

Divendres 29, a les 21.00 hores, al Santuari de Sant Salvador de Felanitx, CONCERT de l’Orquestra de l’Aula de Música Contemporània del Conservatori Professional de Música de Felanitx, dirigida per Josep Prohens Julià. Ho organitza: Conservatori de Felanitx. Hi col·labora: Centre Cultural de Felanitx, Ajuntament de Felanitx i Parròquia de Felanitx.

Dissabte 30, a les 18.00 hores, sortida del carrer de sa Gerreria. LA CAPTA DE SANT MARÇAL. Recorregut tradicional.