Sol.licitud per utilitzar les instal.lacions esportives municipals durant la temporada 2018-2019

Tots aquells col·lectius (entitats esportives i no esportives, escoles, institucions, empreses, grups d’amics..) o persones individuals que estiguin interessats en la utilització de les instal·lacions esportives municipals del Pavelló Poliesportiu Guillem Timoner, Piscines Cobertes, Pistes de tennis i pàdel, Camp de futbol “Es Torrento”, Camp d’Esports de “Sa Lleona”, Camp d’Esports “Es Cavaller”, Poliesportiu Toni Peña durant la temporada 2018-2019. han de presentar al registre de l’Ajuntament de Felanitx la pertinent sol·licitud. El termini de presentació de les sol·licituds acaba divendres dia 27 de juliol.

Les sol·licituds es troben a la pàgina web: www.felanitx.org i a la recepció del pavelló Guillem Timoner

Punt d’informació jurídica per a dones Felanitx

Servei gratuït de l’Institut Balear de la Dona que ofereix informació, orientació i
assessorament jurídic.

Dirigit a dones de qualsevol nacionalitat que necessitin assessorament, orientació i informació jurídica en matèria de dret civil, penal, administratiu, laboral, internacional i estrangeria, justícia gratuïta i especialment en les àrees d’igualtat, família i violències masclistes.

HORARI D’ATENCIÓ: Dimecres de 16:00h a 19:30h, Edifici de l’antiga Estació Enològica. Passeig Ramon Llull, 19. Felanitx.

Accés al Servei: cita prèvia al telèfon 673.78.76.01 (en horari de 8:30h a 10:30h).

Correu electrònic: infjuridicadones@ibdona.caib.es

Avís als propietaris de locals buits

Es sol·licita als propietaris de locals buits de Portocolom (ubicats als carrer Assumpció, Orada i carrer Vell Marí) i de Felanitx (ubicats als carrers de sa Plaça, Major, Pare Catany, Alou, Jordi Sabet, Sitjar, d’en Bastera, Sol, de s’Aigo, Quatre Cantons, d’es Baladuc, d’es Castellet, Reus, d’en Pizà, Nuno Sanç, plaça del rei Jaume II i plaça Constitució) que si encara no ho han fet, que contactin amb l’àrea de Desenvolupament Local per informar-se de la línia de subvencions per la creació d’oportunitats de negoci i la borsa de locals buits.

Àrea de Desenvolupament Local

C/ Pizà, 13 -2n pis – Felanitx

Telf. 871 987819 / 651 890695 / 638 05 91 33

Horts urbans

Vols cultivar les teves pròpies hortalisses, gaudir de l’entorn dels jardins del Calvari i descobrir una nova manera de fer amistats, fer salut i ocupar el temps lliure? Informa’t doncs de la iniciativa dels horts urbans ecològics que l’ajuntament posarà en marxa a partir del mes de setembre.

Per poder optar a l’ús gratuït d’una parcel·la de 30m2 i una caseta per guardar les eines, és imprescindible estar empadronats al municipi de Felanitx, ser major d’edat i trobar-se en bones condicions de salut per cultivar l’hort.

Per a més informació, contacta amb l’àrea de Desenvolupament Local als telèfons 871 987819 / 651 890695.

Felanitx Tech Weekend

Després d’una setmana intensa només queda donar les gràcies a totes les persones que ho fan possible. En primer lloc al grup de voluntaris que s’encarreguen de la seva organtizació, gent disposada a invertir hores del seu temps lliure i familiar perquè tenguem un esdeveniment d’aquestes característiques al nostre poble, moltes gràcies per fer-ho possible! En segon lloc a l’empresa Besteam i Captura VR per posar tota la seva creativitat a les colònies tecnològiques, un esdeveniment pioner a les nostres illes.

I a les diferents empreses que ens donen suport, amb vosaltres tot surt més lluït: Eroski, Ramaders Agrupats, Federòptics, Sant Salvador Petit Hotel hostatgeria, galletes ARTÀ-sanes, Ca’n Vent Obra Gràfica, Expert Felanitx, Xino Xano, Viatges Portocari i forn Ca’n Vica, gràcies!

Milla atlètica Portocolom

L’organització de la Milla Atlètica de Portocolom, que es celebrarà dia 25 de juliol, a partir de les 18:00h al carrer Pescadors, vos informa que ja podeu fer les vostres inscripcions on-line al web d’Esport X Tu.

En cas de fer-les presencials, es tancaran 15’ minuts abans de la cursa corresponent. Per tant, sobretot per a les categories pre-iniciació i iniciació, les quals solen ser molt nombroses, vos recomanam fer la inscripció on-line i en cas contrari, es prega puntualitat i no apurar fins al darrer moment.

Donacions de sang

La Germandat de Donants de Sang de Mallorca comunica que serà present al Centre Sanitari de Felanitx, dilluns 16 de juliol, de 18.00 a 21.30 hores, per tal d’atendre les donacions de sang d’aquest municipi.

Recordau que els requisits per donar sang són tenir entre 18 i 65 anys, pesar més de 50 quilos, tenir bona salut, no anar en dejú i haver fet la digestió.

IV certamen d’arts plàstiques Ciutat de Felanitx 2018

Dia 8 de juny es va obrir el termini per la recepció de dossiers del certamen.

Dotat amb un primer premi de 3.000 euros patrocinat per l’Ajuntament de Felanitx i amb una exposició individual a la Casa de Cultura, i un segon premi de 2.000 euros patrocinat pel Setmanari de Felanitx.

Podreu trobar les bases penjades a partir del dia 9 de juny a la plana web www.felanitx.org , al Facebook de l’Ajuntament, o al següent link, http://felanitx.org/web/ca/2018/06/04/bases-iv-certamen-darts-plastiques/

Agenda Cultural

Divendres 13, a partir de les 19 h al carrer Alou de Portocolom, Mercadet solidari a Portocolom.

A les 21.00h, a la plaça de Sant Jaume de Portocolom. Sopar solidari a benefici de les obres de la parròquia de Portocolom, més informació: 620158702

Dissabte 14, a les 21.00 h, a la parròquia de Portocolom. Concert de la Coral de Felanitx

A partir de les 22.30 h, a l’aparcament del pavelló del Poliesportiu Municipal Toni Peña a Portocolom. Verbena a Portocolom. Amb les actuacions de S’Estol des Gerrico, Val 9, Onion rabbits i Dj Titi

Diumenge 15, a les 18.00 h, a la plaça Sant Jaume Portocolom. Fira Marinera.

A partir de les 20.00h al passeig Miquel Massutí de Portocolom. VI D’ESTIU III. Tast de vins dels diferents cellers.A les 22.00h, al mollet d’en Pereió a Portocolom. Cicle de Música al Port. Concert de Saxoleà. Circuït Talent IB Govern de les Illes Balears

Dilluns 16, a les 18.00h, ala plaça Sant Jaume Portocolom Fira Marinera.

A les 19.00 h. a la parròquia del Carme de Portocolom .Festa Mare de Déu del Carme. Eucaristia solemne. Presidirà i predicarà Mn. Eugeni Rodríguez Adrover, vicari Episcopal i rector de Llucmajor. Cantarà el Cor parroquial i l’Agrupació Arrels Marineres ballarà l’oferta.

A continuació, processó de les barques, portant la imatge de la Mare de Déu del Carme.

En acabar, a la parròquia, cant de la Salve.

Abans de començar les actuacions musicals, es donaran els premis a les tres barques més ben enramellades.

A les 22.00h, en el mollet d’en Pereió a Portocolom. Cicle de Música al Port. Nit d’havaneres

amb les actuació del grup Aparellots Havaneres Band

Dimecres 18, a les 22.00 h, en el Centre Cívic de Portocolom. Cicle de xerrades d’estiu al Port

Els plàstics al mar i els seus efectes sobre les espècies marines, a càrrec del Centre Oceanogràfic de Balears, Institut Espanyol d’Oceanografia.

Dijous 19, Festes de Santa Margalida. a les 19.00 cercavila pels carrers de Felanitx amb els cavallets, dimonis i caparrots. La sortida i el primer ball es farà a la Casa de Cultura i continuarà el recorregut cap a l’Ajuntament.

A les 21.00h. A la Casa de Cultura de Felanitx. Presentació del llibre «Caparrots de Felanitx». Editat i patrocinat: pel Centre Cultural de Felanitx.

A les 22.00h a la parròquia de Sant Miquel de Felanitx. Completes de Santa Margalida. Cantades per la Coral de Felanitx. Ho organitza: parròquia de Sant Miquel de Felanitx

A continuació processó fins a la font, hi participen els Cavallets

A partir de les 22.30 h, a la plaça de sa Font de Santa Margalida. Revetla de Santa Margalida. Amb l’actuació d’Enrockats, Baix’n’nicotina i Dj Romi

Divendres 20, Festa de Santa Margalida. A les 20.00 h, a la parròquia de Sant Miquel de Felantix. Eucaristia solemne. Cantarà la Coral de Felanitx.

Predicarà Mn. Baltasar Amengual Martorell, hi participen els Cavallets.

A la sortida i damunt el replà de l’església, actuació dels Cavallets i ball del Gegant d’es Maculí i na Maria Enganxa.

A les 22.00 h a la plaça de sa Font de Santa Margalida. Ballada popular de Santa Margalida

Amb els grups Abeniara i S’Estol des Gerricó.

Dissabte 21, a partir de les 22.00h, a la plaça de sa Font de Santa Margalida. Gloses a sa Font

Glosada motivada a partir de l’escenografia, les proves i situacions proposades.