Agraïment Nit de l’Art

L’Ajuntament agraeix la col·laboració de totes les persones que desinteressadament s’adheriren a la Nitxdelart, i que fan que aquesta celebració cada any tengui més força. També donam les gràcies, a l’Associació de Comerciants de Felanitx, i molt especialment, als més de 130 artistes que feren lluir l’edició d’aquesta Nitxdelart 2018. Així com també a tota la gent que es va fer particip d’aquesta nit. La implicació de tota la ciutadania en el conjunt d’activitats contribueix a l’èxit d’aquesta vetllada.

Horari de les biblioteques

A partir del setembre es reprèn l’horari habitual: Biblioteca de Felanitx Joan Estelrich: de dilluns a divendres de 9:00 a 13:30 i de 16:00 a 20:00h. Biblioteca de Portocolom: de dilluns a divendres de 16:30 a 20:00. Dimecres, també, de 9:00 a 12:30 h.

Piscines cobertes municipals.

A partir de dilluns 3 de setembre comencem en les inscripcions!

El temps no s’atura, arribem al final de l’agost i de nou estem a les portes de posar en marxa una nova temporada, centrada en els cursos de natació, les activitats dirigides i ranking de pàdel

De nou posarem a la vostra disposició una ample oferta de cursos de natació per a totes les edats, distribuïts en grups reduïts segons el nivell tècnic de cada persona: per a embarassades, per a pares i nadons, per a nadons, per a nins, joves, adults i gent gran. Repartits al llarg de tot el dia i en possibilitat de fer sessions de 1 dia, 2 dies o 3 dies per setmana.

Els períodes d’inscripció dels cursos son els següents: ( aquest any farem un petit canvi per tal de millorar en l’agilitat al moment de fer les inscripcions, definint un dia d’inscripció segons el nivell)

PELS CURSETISTES ANTICS: (que assistiren als cursos de natació durant la temporada 2018-19): poden confirmar la seva inscripció i triar horari del dia 3 de setembre al dia 15 de setembre, sense necessitat de fer prova de nivell.

Aquest any hem posat cada dia per un nivell o color distint, tal com us especifiquen mes endavant.

PELS NOUS CURSILLISTES ( que vulguin començar per primera vegada) poden realitzar la seva inscripció des del 17 de setembre fins dia 30 de setembre i prèviament han de realitzar una prova de nivell.

També oferirem un ample horari d’activitats dirigides per a tots aquells que es facin ABONATS repartides al llarg de tot el dia. Aquesta temporada us oferirem step, gac, ioga, bodyjump, pilates, pilates en suspensió, zumba, zumba step, zumbakids, entrenament en suspensió, aquazumba, aquastep, aquaerobic, aquapilates, bodypump, bodycombat, aquadinàmic. I afegirem una nova activitat dels programes de Les Mills, cxworx

I a les pistes de Pàdel es realitzarà de nou el ranking de padel des del mes d’octubre fins al mes de maig de 2019

Per a mes informació i inscripcions podeu acudir al centre o telefonar al 971582101

Regidoria de trànsit i circulació

Atès que dilluns, dia 10 de setembre, amb motiu de les festes patronals, tendrà lloc a Cas Concos un dinar popular, vos comunicam que el trànsit al carrer Metge Obrador, romandrà tancat des de primera hora del matí fins a les 00:30 hores.

Es demana que el dia 8 de setembre I FIRA Nocturna, no hi hagi vehicles estacionats davant l’església i als carrers: Metge Obrador, Major, Canonge Roig, sa Caveia, St. Nicolau i Berenguer de Galiana.

Estiu 2018

Divendres 31, a les 19:00h, visita guiada d’exposicions de la Casa de Cultura. A càrrec de Pilar Rubí, comissària de l’exposició de Marta Pujades.

A les 20:00h a la Casa de Cultura, taula rodona d’art «APRENENT DE LES ARTS». Reflexions entorn l’art com a eina de transformació.

Hi participaran diferents professionals, volem veure com l’art pot transformar la societat des de l’educació i amb noves relacions amb les institucions. Ho moderará: Tina Codina

A les 21:00h. Sopar benèfic al Convent de Sant Agustí, a benefici de les obres de millora del convent de Sant Agustí, més informació: 620158702.

A les 22:30 h. Verbena amb l’actuació de: L.A. HIJOS DE MATXÍN, OMBRA, SAÏM, al Parc Municipal de sa Torre de Felanitx

Entrada gratuïta

Dissabte 1, a partir de les 18:00 h. II Concurs d’equitació de treball Felanitx, al poligon de Son Colom

A les 22:30h. Verbena amb l’actuació de LÁGRIMAS DE SANGRE, RUMBA KATXAI, GRESKA, PD PANDERETA, al Parc Municipal de sa Torre de Felanitx

Entrada gratuïta

Diumenge 2, a partir de les 19:30 h. Trobada de ball en línia, al Parc Municipal de sa Torre de Felanitx. A continuació demostració de ball esportiu

Entrada gratuïta

Dissabte 8, VI Diada viu la Prehistòria al jaciment arqueològic dels Closos de Can Gaià (Portocolom), de 9h a 13:30h i de 16:30h a 19:30h. Visites guiades, tallers i demostracions sobre la prehistòria durant tot el dia dirigides a infants i adults.

Entrada donatiu: taquilla inversa.

Totes les activitats són gratuïtes, però si les activitats us han agradat podreu fer un donatiu que es destinarà íntegrament a desenvolupar la recerca i la divulgació als Closos.

A partir de les 18:00 h. Fira nocturna de Sant Nicolau a Cas Concos

Dissabte i diumenge 8 i 9. XXXIX Pujada de Felanitx a Lluc. A les 20:00h a la plaça de sa Font de Santa Margalida. Pujada a peu de la Part Forana

Inscripcions: Autocars Caldentey, passeig Ernest Mestre, 32. Felanitx

Programa de Festes de Cas Concos des Cavaller

Trobareu el programa a partir de dia 2 setembre, a les oficines de l’Ajuntament i als llocs habituals de Cas Concos i en format digital a la pàgina web de l’Ajuntament.

Dissabte 1, a les 17.30 h. Enramellada popular a la plaça de l’Església. (Es repartirà el paperí per col·locar-lo.)

Un pic acabada l’enramellada, soparem tots junts damunt la plaça. Cadascú ha de dur el seu sopar, allà només hi haurà taules, cadires vi i aigua.

Dilluns 3, a les 13.00 h. Repicada de campanes i penjada de banderes, per celebrar que falten 7 dies per al dia del nostre patró.

A les 20.30 h. Al bar Can Blanco, inici del Torneig de Truc.

A les 21.30 h. Al bar Es Cassino, inici del Torneig de Futbolí.

Dimarts 4, a les 19.00 h. Inici del Torneig de Petanca, al costat del bar Es Cassino.

Dijous 6, a les 18.00 h. -20.00 h. Recollida de les camisetes de les festes al Local.

Divendres 7, a les 19.00 h. Repicada de campanes i amollada de coets tot anunciant el començament de les festes. Cercavila amb xeremiers, capgrossos i dimonis de Cas Concos des Cavaller. Amb el mateix cercavila s’inauguraran les exposicions de pintura.

  • Exposició col·lectiva d’Antoni Galmés i Jaume Manxa. Al local de l’antiga Banca March.

  • Exposició d’obres dels alumnes d’Antònia Rosselló. A la portassa de can Puça.

  • Exposició de Schüno. A la Galeria de Cas Concos.

  • Exposició de Tomeu Estelrich. A la portassa de can Cosme i Cati Perelló.

A les 20.00h. Pregó de festes a càrrec de Margalida Obrador Bennàssar, de can Torres. A continuació, lliurament del pregó de l´any passat a la pregonera Maria Adrover Rigo, publicat a la col·lecció Coses Nostres. Farà el lliurament el Sr. Josep Grimalt i Vidal.

A les 21.30 h. Sopar de frit. Al carrer del Castell, on es fa cada any. Preu, 10€.Tiquets a la venda fins dimarts dia 4 de setembre.

A continuació, ball de saló a càrrec del grup SWING 2, de Paco Almodóvar y Lluís Amores. A la plaça de l’Església.

Dissabte 8. A les 11.00h. Tir amb escopeta d aire Comprimit. A les 12.00h, tir amb Passetja. Al camp d esports.

A les 18.00h, I Fira nocturna de Cas Concos., amb actuacions per animar el vespre, amb els Xeremiers de Cas concos, exposicions d’art, exposició de motos antigues i globus aerostàtic al cap del carrer Concepció ( finca de cas Metge,de les 20.00 h a les 21.30 h, si les condicions atmosfériques ho permeten). S’habilitarà una zona d’aparcament a l’entrada del poble venint de Felanitx i una altra a l’entrada del camp d’esports.

A les 23.00 h.Verbena. Al camp d’esports.

-Dugan´s Band

-Los Inhumanos.

– DjLolo y Palop

Diumenge 9, a les 17.00h. Festa infantil. Al camp d´esports. Organitzada per l’AMIPA de Cas Concos. S´han de dur les bicicletes com cada any, jocs d´aigua i altres atraccions.

A les 19.30 h. Missa i benedicció dels panets de Sant Nicolau de Tolentí.

A les 20.00 h. Cercavila amb els xeremiers i capgrossos, per recollir les joies per a les corregudes.

A les 22.00 h. Ball de bot amb el Grup S’Estol des Gerricó. A la plaça del’Església.

Itinerari mussol bus

  1. Cas Concos: C/ Del Metge Obrador, a la parada del bus.

  2. Es Carritxó: Església

  3. S’Horta: Plaça Sant Isidre

  4. Portocolom: C/ Cala Marçal, Plaça Cas Corso, Ronda Nadal Batle (parada bus)

  5. Felanitx: Parc Municipal, plaça Peralada

HORARIS

ANADES

TORNADES

31 d’agost

Verbena gratuïta

Cas Concos 22:30h

Es Carritxó 22:40h

S’Horta 22:45h

Portocolom 23:00h

Portocolom 24:00h

(Segona sortida)

4:30h

6:30h

1 setembre

Verbena gratuïta

Cas Concos 22:30h

Es Carritxó 22:40h

S’Horta 22:45h

Portocolom 23:00h

Portocolom 24:00h

(Segona sortida)

4:30h

6:30h