Enguany, a iniciativa dels Bars de Felanitx, i conjuntament amb la regidoria de Comerç, i amb la col.laboració de la regidoria de Festes, hem creat la primera edició del Guateque Bord, un esdeveniment gastromusical que donarà inici a una nova edició de la Fira del Pebre Bord, i on es podrà gaudir de la música, els pinxos i el bon ambient al Parc de Sa Torre, a partir de les 18h i fins a les 2 de la dematinada.

Hi haurà les actuacions musicals del DJ Titi, Dinamo i els Ipops, acompanyades dels pinxos dels bars i restaurants participants: Parc Cafè, Cent3kids, Ca n’Ussola, Bar Gomila, Bar Recreo, Bar Es Castell, Es Raconet i Cafeteria Cristal.

Recordau que per a les begudes s’haurà de comprar 1 tassó reutilitzable (1Euro) o dur-ne un de casa.

Vos convidam a gaudir d’una nit de festa i bon ambient al Parc!