Anunci

Comunicació als propietaris de sa Punta del canvi d’empresa subministradora de l’aigua potable

L’Ajuntament de Felanitx, a la sessió plenària de dia 8 d’octubre de 2018, va acordar aprovar la modificació del contracte de la concessió del servei de proveïment d’aigua potable a la zona costanera del terme municipal de Felanitx, per tal d’incloure-hi la urbanització Sa Punta de Portocolom per raons d’interès públic, amb efectes de dia 1 de gener de 2019.

Per aquest motiu, es comunica als propietaris de sa Punta que el procediment a seguir per donar-se d’alta a partir de dia 1 de gener de 2019 com abonats d’EDAM, SL, és el següent:

Cita prèvia

Per agilitzar el procediment i evitar esperes, s’estableix el sistema de cita prèvia, cridant al telèfon 971827487, o bé per correu electrònic a la següent direcció: info@edamaigo.com

Documentació a aportar

  • Fotocòpia de l’escriptura de propietat o contracte de lloguer;

  • Fotocòpia del DNI del titular;

  • Dades bancàries (IBAN) i firmar la domiciliació bancària;

  • Factura anterior.

Anunci

La Junta de Govern Local del passat dia 13 de novembre de 2018 va aprovar el plec de clàusules administratives particulars i el de condicions tècniques que regiran la contractació del servei d’ajuda a domicili (SAD) urgent. Els interessats en presentar oferta al procediment hauran de presentar la documentació al Registre General de l’Ajuntament de conformitat amb l’anunci de licitació publicat a la Plataforma de Contractació del Sector Públic. El termini finalitza el proper dia 4 de desembre de 2018 a les 14 hores.

L’enllaç per accedir a la documentació de la licitació és el següent:

https://contrataciondelestado.es/wps/poc?uri=deeplink:detalle_licitacion&idEvl=brBMmUmGsZguf4aBO%2BvQlQ%3D%3D

Calendaris any 2019

Vos comunicam que a partir de divendres 30 de novembre estaran a disposició de tots els ciutadans els calendaris de l’Ajuntament corresponents a l’any 2019. Podeu recollir-los a les oficines de l’Ajuntament de dilluns a divendres, a la Casa de Cultura, de dimarts a diumenge dematí, i al Centre Cívic de Portocolom els i dilluns i dimecres d’11:30 a 13:30 hores.

Mercadet de Nadal 2018

Es convida els comerços i empreses de Felanitx, així com les associacions i col·lectius interessats en posar paradeta informativa de les seves activitats, a participar als mercadets de Nadal 2018; que tendran lloc els dies 15 i 22 de desembre de les 16.30h a les 20.30h als carrers del centre de Felanitx.

Per a més informació:

651890690 / mercat@felanitx.org

871 987819 / 651890695 / adl@felanitx.org

Betlems a Felanitx

L’Associació de Betlemistes en col·laboració amb la regidoria de Cultura i Comerç, convoquen a totes les persones interessades o que tenguin una proposta per participar en el muntatge de betlems, pregam que es posin en contacte per correu electrònic a cultura@felanitx.org.

20 envasos, 1 euro

Durant els matins dels propers dissabtes 24 de novembre, 1, 15 22 i 29 de desembre, les persones que duguin una bossa d’envasos al Mercat Municipal veuran recompensada la seva bona pràctica de separació de residus amb un euro. Es tracta d’una nova campanya de l’Ajuntament per fomentar el reciclatge entre la ciutadania, aquesta vegada amb premi directe.

Consciència ciutadana

Volem agrair per endavant la col·laboració i participació ciutadana i insistir en la importància d’utilitzar correctament els diversos serveis que el municipi ofereix, entre tots podem aconseguir un poble més net i respectuós amb el medi ambient.

Serveis que teniu al vostre abast:

  1. Deixalles pot venir a recollir els electrodomèstics, mobles i altres estris només amb una trucada de telèfon. Tel. 971582710.
  2. Si ets un particular i tens un parell d’enderrocs pots anar al Parc Verd de Portocolom, NO els deixis vora els contenidors!!!
  3. Utilitzau el servei de recollida de fems dins la franja horària establerta, vos recordam que els fems s’han de treure a partir de les 18:00h del vespre cada dia menys els dilluns.
  4. I si tens dubtes… truca’ns i t’informarem d’on va cada cosa, més informació a les oficines de l’Ajuntament, departament de Medi Ambient, tel. 971 58 00 51

Gràcies per la vostra col·laboració.

Acampada al Palma Aquarium: a dormir amb els Taurons!

Per a les vacances de Nadal l’Àrea de Joventut organitza una acampada al Palma Aquarium per a nines i nins de 7 a 10 anys.

La sortida serà dijous dia 3 de gener, a les 9h de Portocolom i a les 9,15h de Felanitx. En arribar els esperaran els monitors de l’aquari i allà faran activitats relacionades amb la cura del medi ambient, podran preparar el menjar dels peixos, veure com els cuiden, descobriran com viuen els taurons, quines són les seves costums, etc.

Estaran acompanyats les 24h per monitors/es que partiran amb ells i els ajudaran en les tasques quotidianes com a l’hora de menjar, dutxar-se, vestir-se, etc.

El preu de l’activitat és de 55€ i inclou; monitoratge de suport les 24h, trasllat en autocar, pensió completa i les activitats al Palma Aquarium.

La tornada serà el dia 4 a les 14h a Felanitx i a les 14,15h a Portocolom.

Per a informació i inscripcions 630748762 ( telèfon de Joventut ) o al CIJ de dilluns a divendres de 9,30 a 13,30h.

Les places són LIMITADES.

Agenda Centre Cultural Felanitx

Ja es pot adquirir a la Casa de Cultura el llibre de la biografia de Mn. Pere Xamena i Fiol, «Memòries (1918-2015)», edició i estudi preliminar de Jaume Sancho Gili i Bartomeu Tauler Valens.

Divendres 23, a les 19.00h concentració davant Foto Bennàssar. Exposició A Bocins. Homenatge a la plaça de sa Font de Santa Margalida a les Víctimes de la violència masclista. Actuació del Cor de Cambra del Conservatori.

A les 21.00 hores, a la sala d’actes del Conservatori de Música de Felanitx, Recital de Flauta i piano, Entre dos segles. Duo Mercè Medina i Albert Colomar. Entrada gratuïta.

Dissabte 24, a les 20.00 hores, a l’Auditori Municipal de Felanitx, concert de la Banda de Música de Felanitx, “Sobre mites i llegendes”. Entrada gratuïta.

De dilluns 26 a dilluns 10 de desembre, Exposició “La selva del esterotips” al Centre Cívic de Portocolom, horari de dilluns a divendres de 16.30 a 20.00h, el dimecres també de 09:00h a 12:30h.