Anunci

Comunicació als propietaris de sa Punta del canvi d’empresa subministradora de l’aigua potable

L’Ajuntament de Felanitx, a la sessió plenària de dia 8 d’octubre de 2018, va acordar aprovar la modificació del contracte de la concessió del servei de proveïment d’aigua potable a la zona costanera del terme municipal de Felanitx, per tal d’incloure-hi la urbanització Sa Punta de Portocolom per raons d’interès públic, amb efectes de dia 1 de gener de 2019.

Per aquest motiu, es comunica als propietaris de sa Punta que el procediment a seguir per donar-se d’alta a partir de dia 1 de gener de 2019 com abonats d’EDAM, SL, és el següent:

Cita prèvia

Per agilitzar el procediment i evitar esperes, s’estableix el sistema de cita prèvia, cridant al telèfon 971827487, o bé per correu electrònic a la següent direcció: info@edamaigo.com

Documentació a aportar

  • Fotocòpia de l’escriptura de propietat o contracte de lloguer;

  • Fotocòpia del DNI del titular;

  • Dades bancàries (IBAN) i firmar la domiciliació bancària;

  • Factura anterior.

Anunci

La Junta de Govern Local del passat dia 20 de novembre de 2018 va aprovar el plec de clàusules administratives particulars i el de condicions tècniques que regiran la contractació del servei de manteniment dels ascensors d’edificis municipals. Els interessats en presentar oferta al procediment hauran de presentar la documentació al Registre General de l’Ajuntament de conformitat amb l’anunci de licitació publicat a la Plataforma de Contractació del Sector Públic. El termini finalitza el proper dia 10 de desembre de 2018 a les 14 hores.

L’enllaç per accedir a la documentació de la licitació és el següent:

https://contrataciondelestado.es/wps/poc?uri=deeplink:detalle_licitacion&idEvl=TQR9zgwF4sumq21uxhbaVQ%3D%3D

Anunci

La Junta de Govern Local del passat dia 13 de novembre de 2018 va aprovar el plec de clàusules administratives particulars i el de condicions tècniques que regiran la contractació del servei d’ajuda a domicili (SAD) urgent. Els interessats en presentar oferta al procediment hauran de presentar la documentació al Registre General de l’Ajuntament de conformitat amb l’anunci de licitació publicat a la Plataforma de Contractació del Sector Públic. El termini finalitza el proper dia 4 de desembre de 2018 a les 14 hores.

L’enllaç per accedir a la documentació de la licitació és el següent:

https://contrataciondelestado.es/wps/poc?uri=deeplink:detalle_licitacion&idEvl=brBMmUmGsZguf4aBO%2BvQlQ%3D%3D

Calendaris any 2019

Vos comunicam que a partir de divendres 30 de novembre estaran a disposició de tots els ciutadans els calendaris de l’Ajuntament corresponents a l’any 2019. Podeu recollir-los a les oficines de l’Ajuntament de dilluns a divendres, a la Casa de Cultura, de dimarts a diumenge dematí, i al Centre Cívic de Portocolom els i dilluns i dimecres d’11:30 a 13:30 hores.

Mercadet de Nadal 2018

Es convida els comerços i empreses de Felanitx, així com les associacions i col·lectius interessats en posar paradeta informativa de les seves activitats, a participar als mercadets de Nadal 2018; que tendran lloc els dies 15 i 22 de desembre de les 16.30h a les 20.30h als carrers del centre de Felanitx.

Per a més informació:

651890690 / mercat@felanitx.org

871 987819 / 651890695 / adl@felanitx.org

Betlems a Felanitx

L’Associació de Betlemistes en col·laboració amb la regidoria de Cultura i Comerç, convoquen a totes les persones interessades o que tenguin una proposta per participar en el muntatge de betlems, pregam que es posin en contacte per correu electrònic a cultura@felanitx.org.

20 envasos, 1 euro

Durant els matins dels propers dissabtes 1, 15 22 i 29 de desembre, les persones que duguin una bossa d’envasos al Mercat Municipal veuran recompensada la seva bona pràctica de separació de residus amb un euro. Es tracta d’una nova campanya de l’Ajuntament per fomentar el reciclatge entre la ciutadania, aquesta vegada amb premi directe.

Donacions de sang

La Germandat de Donants de Sang de Mallorca comunica que serà present al Centre Sanitari de Felanitx, dijous 13, divendres 14 i dilluns 17 de desembre, de 18.00 a 21.30 hores, per tal d’atendre les donacions de sang d’aquest municipi.

Recordau que els requisits per donar sang són tenir entre 18 i 65 anys, pesar més de 50 quilos, tenir bona salut, no anar en dejú i haver fet la digestió.

Gràcies per la vostra col·laboració.

Activitats de Nadal per a nins, nines i joves

Ens acostam al desembre i des de l’Àrea de Joventut ho tenim tot apunt per tal que els més menuts de la casa s’ho passin d’allò més bé. Les activitats que tenim preparades són:

– Tallers als mercadets de Nadal: com sempre col·laboram en aquest esdeveniment fent tallers per els més petits. Volem animar-vos a passejar aquests dies i gaudir de totes les activitats que s’ofereixen amb familiars i amics.

Escoles de Nadal; durant les vacances escolars s’organitzaran activitats al Poliesportiu Guillem Timoner, al Centre Cívic de S’Horta i al local social de Cas Concos. Seran els dies, 24, 26, 27, 28 i 31 de desembre, 2, 3 i 4 de gener. L’horari és de 9 a 14h, amb possibilitat de matinera i menjador sempre i quant hi hagi un mínim de famílies interessades. Es faran tallers de Nadal, jocs esportius, gimcanes i una sortida a determinar. El preu serà de 79€. Les activitats estaran dividides per etapes; infantil, primaria i secundària.

Inscripcions del 10 a l 14 de desembre: Online i presencials a Felanitx, S’Horta i Cas Concos, més informació al 971584031 o 630748762.

– El Teatre de la Vida: taller de teatre, interpretació, coaching i creativitat, a càrrec de Vadevida. Aquesta activitat va dirigida a aquells joves d‘edats compreses entre els 12 i 16 anys que vulguin augmentar la seva autoestima, seguretat en un mateix a l’hora de parlar en públic, etc…Tendrà lloc els dies 2, 3 i 4 de gener a l’Estació Enològica de 10 a 14h. El preu és de 35€.

– Sortida als Karts: per a joves de 12 a 15 anys hi ha plantejada una sortida al karts de Festival Park, serà divendres 28 de desembre de les 10 a les 14h. El preu són 25€ tot inclòs. Inscripcions fins el 19 de desembre.

Per a més informació o inscripcions: CIJ Felanitx ( Passeig Ramon Llull 19) 971584031/630748762

Agenda Centre Cultural Felanitx

Ja es pot adquirir a la Casa de Cultura el llibre de la biografia de Mn. Pere Xamena i Fiol, «Memòries (1918-2015)», edició i estudi preliminar de Jaume Sancho Gili i Bartomeu Tauler Valens.

Divendres 7, a les 17h. Cercavila a càrrec de Maria Bimbolles, des de la plaça Pax fins a la plaça de la Font de Santa Margalida.

A les 18h. Encesa de Llums de Nadal a càrrec de Maria Bimbolles a la plaça de Santa Margalida.

A continuació concert a càrrec de Super Voices.

A les 20h, a la Casa de Cultura, sorteig de la campanya dels 2.000 €.

Fins dia 10 de desembre, Exposició “La selva del esterotips” al Centre Cívic de Portocolom, horari de dilluns a divendres de 16.30 a 20.00h, el dimecres també de 09:00h a 12:30h.