Ahir dematí els patins van començat a rodar per la segona fase d’ampliació del nou skatepark de Felanitx, ubicat a les pistes exteriors del Poliesportiu Guillem Timoner.

El Batle Jaume Monserrat, juntament amb el Regidor d’Infraestructures Joan Aznar, van presentar aquesta ampliació als mitjans, consistent amb uns nous mòduls que fan més dinàmics els ja existents, i que es correspon a la segona fase de la pista inaugurada el passat mes de febrer. Amb aquesta ampliació, consensuada amb els propis skaters, es pretén dotar al municipi amb unes instal·lacions capdavanteres per a la pràctica dels esports sobre rodes.

Tal com va explicat Joan Aznar “un dels objectius d’aquesta legislatura era recuperar els espais urbans que havien quedat desaprofitats. Amb aquesta intenció es va arribar a la conclusió que l’antic skatepark havia quedat obsolet en la seva antiga ubicació al polígon de Son Colom, i es va considerar pertinent ubicar-lo al camp d’esports. Gràcies a la gran acceptació que va tenir la inauguració del mes de febrer, i l’activitat que contínuament té la instal·lació, s’ha decidit ampliar-lo en aquesta segona fase”.

Des del consistori es tenia clar que aquesta tasca havia de ser conjunta amb les persones usuàries d’aquest esport, ja que ells coneixen quines son les necessitats per a poder practicar-lo amb seguretat i espai suficient. L’acceptació ha estat molt gran, fins al punt que actualment venen patinadors dels municipis dels voltants, que tenen la possibilitat d’utilitzar les pistes tots els dies de la setmana.

Jaume Monserrat va destacar que “amb aquesta obra seguim un procés de reconversió de les pistes del camp d’esports. Les noves generacions tenen unes altres necessitats a nivell esportiu, i l’aprofitament d’aquestes espais perduts al poliesportiu, són un encert i prova d’això és la gran acollida que el nou skatepark ha tengut no sols a Felanitx sinó per part dels joves patinadors d’altres municipis”.

Precisament el dissabte dia 15 s’ha organitzat una nova diada entre patinadors, per donar a conèixer les noves instal·lacions a totes aquelles persones interessades en conèixer l’esport sobre rodes. Durant el dissabte, a partir de les 10 del dematí fins a les 18h s’hi duran a terme activitats, classes dirigides i de primer contacte per a públics de totes les edats.