Warning: file_exists(): File name is longer than the maximum allowed path length on this platform (260): D:\XVRT\felanitx.org\Html\web/wp-content/themes/Divi/single-post-contractacio-de-les-obres-de-reforma-durbanitzacio-i-pavimentacio-del-carrer-pou-de-la-vila-de-felanitx-i-enderroc-dedificacions-existents-i-pavimentacio-per-a-us-daparcament-al-carrer-sant-alfo.php in D:\XVRT\felanitx.org\Html\web\wp-includes\template.php on line 634 Warning: file_exists(): File name is longer than the maximum allowed path length on this platform (260): D:\XVRT\felanitx.org\Html\web/wp-content/themes/Divi/single-post-contractacio-de-les-obres-de-reforma-durbanitzacio-i-pavimentacio-del-carrer-pou-de-la-vila-de-felanitx-i-enderroc-dedificacions-existents-i-pavimentacio-per-a-us-daparcament-al-carrer-sant-alfo.php in D:\XVRT\felanitx.org\Html\web\wp-includes\template.php on line 637 Warning: file_exists(): File name is longer than the maximum allowed path length on this platform (260): D:\XVRT\felanitx.org\Html\web/wp-includes/theme-compat/single-post-contractacio-de-les-obres-de-reforma-durbanitzacio-i-pavimentacio-del-carrer-pou-de-la-vila-de-felanitx-i-enderroc-dedificacions-existents-i-pavimentacio-per-a-us-daparcament-al-carrer-sant-alfo.php in D:\XVRT\felanitx.org\Html\web\wp-includes\template.php on line 640 Contractació de les obres de reforma d’urbanització i pavimentació del carrer Pou de la Vila de Felanitx i enderroc d’edificacions existents i pavimentació per a ús d’aparcament al carrer Sant Alfons núm. 8 de Felanitx | Ajuntament de Felanitx

Contractació de les obres de reforma d’urbanització i pavimentació del carrer Pou de la Vila de Felanitx i enderroc d’edificacions existents i pavimentació per a ús d’aparcament al carrer Sant Alfons núm. 8 de Felanitx

NOVA LICITACIÓ: obert el termini per presentar ofertes a la contractació de les obres de reforma d’urbanització i pavimentació del carrer Pou de la Vila de Felanitx i enderroc d’edificacions existents i pavimentació per a ús d’aparcament al carrer Sant Alfons núm. 8 de Felanitx. Termini: fins dia 16.01.2019 a les 14 hores.

Per accedir a la documentació ho podeu fer al següent enllaç de la Plataforma de Contractació del Sector Públic:

https://contrataciondelestado.es/wps/poc?uri=deeplink%3Adetalle_licitacion&idEvl=uLSsy70GXS0uf4aBO%2BvQlQ%3D%3D