Des de dimecres i fins al proper diumenge 27 de gener se celebra a Madrid la Fira Internacional de Turisme FITUR 2018. Es tracta d’un dels esdeveniments més importants dels sector turístic a nivell internacional, i Felanitx hi participa amb la representació del regidor de turisme i Batle de Felanitx Jaume Monserrat.

Un any més, i dins l’estand del Consell de Mallorca, Felanitx promociona el municipi, el seu patrimoni i les activitats que s’hi poden dur a terme a nivell turístic. Com a novetat d’aquesta edició, s’han ampliat les rutes pels camins públics del terme municipal, tant amb bicicleta de muntanya MBT com per a fer trekkings. Per aquest motiu s’han editat uns fulletons en diferents idiomes, a disposició dels visitants i que podran trobar a les oficines d’informació turística a més dels diferents establiments del municipi. En total, entre les rutes d’enguany i les de l’any passat, el municipi compta amb 45 rutes.

Com és habitual, a més d’aquestes novetats, es posa a disposició dels visitats de la fira el material de promoció dels elements patrimonials del centre històric de Felanitx, a més de trobar mapes i altres documents d’informació sobre zones costaneres, allotjaments, restauració i oci en general al municipi.

Per altra banda, durant aquests dies de fira, s’ha aprofitat per signar un conveni amb l’empresa Ciclismo Mallorca S.L. per tal d’oferir els serveis Cycling Friendly tant al sector hoteler com al de la restauració del municipi. D’aquesta forma es realitzaran diferents rutes cicloturístiques al municipi amb la finalitat de promocionar la zona, a més de dur a terme tot un conjunt d’accions a nivell digital per donar visibilitat al municipi, i distingint l’Ajuntament de Felanitx amb el certificat de qualitat Cycling Friendly.

Per part de l’Ajuntament de Felanitx, s’instal·laran nous mapes cicló-turístics i senyalística amb punts d’interès per als ciclistes, i es facilitarà la tramitació als establiments que sol·licitin una barra de col·locadors amb la finalitat de millorar l’aparcament de les bicicletes als cicloturistes.

L’assistència de Felanitx a la fira és molt positiva per informar de primera mà als potencials visitants, i ens dona l’oportunitat d’ajudar-los a organitzar el seu proper viatge, tant si són empreses professionals del sector com públic en general.