Enguany es compleixen 10 anys de la mostra de teatre d’hivern, un esdeveniment que s’ha consolidat dins el calendari d’activitats de la Casa de Cultura i que demostra que Felanitx té un públic fidel amb ganes de gaudir de les noves propostes teatrals.
Des de fa quatre edicions, es va fer una clara aposta pel teatre professional en petit format, amb representacions en espais petits i per a un públic no superior a les cent persones. La proposta va rebre gran acceptació des del primer moment i s’ha mantingut en els anys posteriors.
El cartell està format per cinc peces teatrals, com ja és habitual, i per celebrar el desè aniversari, enguany dues de les obres són de fora de Mallorca. La companyia menorquina La trup estrenarà per primera vegada a Mallorca “Ifigènia, en Tàurida”, i la companyia barcelonina La Volcànica estrenarà la seva nova obra “Jo, Emma. Tu, Roger”. La resta del cartell el completen El Somni produccions amb “La Classe” i “Transbord”, i La Fornal d’Espectacles amb “Madame Marie”.
Per completar la mostra, la companyia felanitxera Mai som tots teatre, seran els encarregats de tancar l’edició amb 4 peces de microteatre: “La partida”, “Una casa a Santo Domingo”,”El moix gris” i “Un gran cop”.
Aquesta serà la primera Mostra que es representarà a la nova sala d’actes de la Casa de Cultura, que com destaca el regidor Xisco Duarte “No sols celebram els deu anys de mostra, sinó que també recuperam un espai escènic amb unes noves instal·lacions adaptades i amb una millora acústica important, juntament amb els nous vestidors pels actors i actrius”.
El balte Jaume Monserrat destaca que aquest deu anys de teatre demostra que Felanitx té un públic fidel amb ganes de gaudir de les noves propostes teatrals, mereixedor de l’esforç que l’Ajuntament fa per la Cultura i convidar a tots els Felanitxers i Felanitxeres a gaudir d’aquesta mostra.