Divendres 1 de març, DIADA DE LES ILLES BALEARS. VISITA GUIADA PER FELANITX I VERMUT a càrrec d’Amalia Salas.
Sortida des de la plaça de Sa Font de Santa Margalida, a les 10.00 hores.

No cal inscripció prèvia. Més informació: visitaguiadaafelanitx@gmail.com.
Durada aproximada 2 h 30 min.

Felanitx ha destacat històricament en grans sectors de la indústria. Qui no ha sentit parlar de la gran porositat de les gerres ceràmiques que mantenien l’aigua fresca durant hores, o del passat vitivinícola que va anar apareixent cíclicament al municipi, desembocant en una gran explosió econòmica a finals del segle XIX?

Emperò, què sabem realment els habitants d’aquest passat industrial, present en tots els episòdis històrics? Fets reals o històries inventades? Aquest recorregut planteja una aproximació a aquest patrimoni oblidat, a través de grans edificis emblemàtics i carrers de tradició industrial de Felanitx, que en donaran a conèixer un seguit d’històries de fàbriques, però en definitiva, de famílies i de persones emprenedores.

Vos convidam a participar-hi!