Obres al carrer Pou de la Vila i aparcaments de l’Hospici
 
Vos comunicam que la propera setmana començaran les obres de reforma del carrer de Pou de la Vila i els aparcaments de l’Hospici. Vos demanam que per favor estigueu atents als senyals que regularan el trànsit. Disculpau les molèsties.
 
Anunci
 
La Junta de Govern Local del passat dia 19 de febrer de 2019 va aprovar les bases que regiran la contractació del lloguer d’un local a Cas Concos destinat a usos múltiples. Els interessats en presentar oferta al procediment podràn accedir a la informació i documentació de la licitació per mitjà de la pàgina web de l’Ajuntament de Felanitx (www.felanitx.org) i el negociat de contractació de l’Ajuntament de Felanitx. El termini finalitza el proper 11 de març a les 14 hores.
 
Anunci
 
La Junta de Govern Local del passat dia 19 de febrer de 2019 va aprovar les bases que regiran la contractació del lloguer d’un solar a Cala Ferrera destinat a aparcaments. Els interessats en presentar oferta al procediment podràn accedir a la informació i documentació de la licitació per mitjà de la pàgina web de l’Ajuntament de Felanitx (www.felanitx.org) i el negociat de contractació de l’Ajuntament de Felanitx. El termini finalitza el proper 11 de març a les 14 hores.
Anunci
 
La Junta de Govern Local del passat dia 19 de febrer de 2019 va aprovar el plec de clàusules administratives particulars que regirà la contractació de les obres de creació de dos trams de carril bici a Cala Ferrera. Els interessats en presentar oferta al procediment hauran de presentar la documentació al Registre General de l’Ajuntament de conformitat amb l’anunci de licitació publicat a la Plataforma de Contractació del Sector Públic. El termini finalitza el proper dia 20 de març a les 14 hores.
 
L’enllaç per accedir a la documentació de la licitació és el següent:
 
https://contrataciondelestado.es/wps/poc?uri=deeplink:detalle_licitacion&idEvl=FnpNij1mGvaXQV0WE7lYPw%3D%3D
Anunci
 
La Junta de Govern Local del passat dia 5 de febrer de 2019 va aprovar el plec de clàusules administratives i tècniques particulars que regiran la contractació per la concessió de llocs de venda i trasters al mercat municipal de Felanitx. Els interessats en presentar oferta al procediment hauran de presentar la documentació al Registre General de l’Ajuntament de conformitat amb l’anunci de licitació publicat a la Plataforma de Contractació del Sector Públic. El termini finalitza el proper dia 4 de març a les 14 hores.
 
L’enllaç per accedir a la documentació de la licitació és el següent:
 
https://contrataciondelestado.es/wps/poc?uri=deeplink:detalle_licitacion&idEvl=VMF27WIAsf%2Brz3GQd5r6SQ%3D%3D
Anunci
 
Vos comunicam que el passat 14 de febrer va sortir publicat a la Plataforma de Contractació del Sector Públic, l’anunci de licitació del “Concurs de projectes amb intervenció de jurat per a selecció de propostes arquitectòniques per a la construcció d’un nou Hospital d’Atenció Intermèdia Sector Sanitari de Llevant, a Felanitx. El termini finalitza el proper dia 22 de març a les 14 hores.
 
L’enllaç per accedir a la documentació de la licitació és el següent:
 
https://contrataciondelestado.es/wps/poc?uri=deeplink%3Adetalle_licitacion&idEvl=w80aqR34kuOrz3GQd5r6SQ%3D%3D
 
Anunci
 
La Junta de Govern Local del passat dia 19 de febrer de 2019 va aprovar el plec de clàusules administratives particulars i el de condicions tècniques que regiran la contractació del servei de recollida i transport dels animals domèstics vagabunds o que han estat abandonats al municipi de Felanitx i gestió de la canera municipal. Els interessats en presentar oferta al procediment hauran de presentar la documentació al Registre General de l’Ajuntament de conformitat amb l’anunci de licitació publicat a la Plataforma de Contractació del Sector Públic. El termini finalitza el proper dia 13 de març a les 14 hores.
 
L’enllaç per accedir a la documentació de la licitació és el següent:
 
https://contrataciondelestado.es/wps/poc?uri=deeplink:detalle_licitacion&idEvl=oXYnddi4aU8BPRBxZ4nJ%2Fg%3D%3D
Donacións de sang
 
La Germandat de Donants de Sang de Mallorca comunica que serà present al Centre Sanitari de Felanitx, dijous 14, divendres 15 i dilluns 18 de març de 18:00 a 21:30 h, per tal d’atendre les donacions de sang d’aquest municipi.
Gràcies per la vostra col·laboració.
 
Reducció de la taxa per recollida i eliminació de fems domiciliari
 
Podran gaudir de reducció d’aquesta taxa:
– L’habitatge amb un sol resident, els ingressos del qual siguin iguals o inferiors a 1103,85 € mensuals.
– L’habitatge amb més d’un resident, els ingressos conjunts dels quals siguin iguals o inferiors a 1471,80 € mensuals.
No podran gaudir de la reducció de la taxa si qualsevol dels membres de la unitat familiar de convivència, és propietari o usufructuari de més immobles del que resideix.
Es pot realitzar la Sol·licitud per gaudir d’aquesta reducció a les oficines dels Serveis Socials, aportant la següent documentació: DNI, documents per acreditar els ingressos de la unitat familiar (pensions o certificat negatiu d’aquestes, declaració de la renda del 2017 o certificat negatiu d’aquesta), contracte de lloguer si escau, certificat de minusvalidesa si escau, i rebut de fems de 2018.
El darrer dia per a tramitar les sol.licituds, és el 31 de maig.
 
Informació de la diada fi de carnaval
El dilluns dia 4 de març més de 270 nines i nins de tot el municipi gaudiran d’un matí ben especial.
 
Vos adjuntam un recordatori de les recomanacions a tenir en compte:
 
Participants de Portocolom: sortida a les 8,45h de la Plaça del Corso. Hi haurà un autocar per als participants d’infantil i un altre per als de primària. A l’arribada hi haurà monitors/es que es faran càrrec d’ells en tot moment. La recollida serà a les 14h al mateix lloc.
 
Participants de S’Horta: sortida a les 8,45h de la parada del bus que hi ha devora l’escola. Hi haurà un autocar per als participants d’infantil i un altre per als de primària. A l’arribada hi haurà monitors/es que es faran càrrec d’ells en tot moment. La recollida serà a les 14h al mateix lloc.
 
Participants de Cas Concos: sortida a les 8,45h del Ceip Migjorn. Hi haurà un únic autocar per als participants d’infantil i primària. A l’arribada hi haurà monitors/es que es faran càrrec d’ells en tot moment. La recollida serà a les 14h al mateix lloc.
 
Participants de Felanitx: els participants d’infantil han d’entrar per la porta principal del Poliesportiu Guillem Timoner a les 9h del matí. Els participants de primària han d’entrar per la porta d’emergència ubicada al lateral del Poliesportiu Guillem Timoner també a les 9h. Per recollir els nins i nines podeu entrar dins les pistes esportives per la sortida d’emergència del lateral a les 14h.
 
Recordau que si ho desitgen els infants poden venir disfressats, sempre i quant no suposi un impediment per a la seva autonomia. Han de dur dins una motxilleta, berenar i aigua. Si ho trobau oportú podeu dur una muda de recanvi.
 
Quintos 2001
 
El dijous a les 18h al saló d’actes de la Casa de Cultura es durà a terme la presentació del grup de Quintos 2001. Aquesta iniciativa va néixer al nostre municipi amb els quintos del 98, que dugueren a terme diverses activitats durant l’any. En aquest acte els Quintos ‘98 encoratjaran el grup de joves que enguany volen recollir el seu testimoni.
 
Agenda Cultural
 
Des de l’1 de febrer fins el 24 de març està obert el termini del IV Certamen de Poesia Miquel Bauçà, Felanitx 2019. Es poden veure les bases a la pàgina web de l’ajuntament de Felanitx, així com al facebook del Centre Cultural i de l’Ajuntament de Felanitx o en el Setmanari de dia 1 de Febrer.
 
A la Casa de Cultura Exposicions, a la sala d’Exposicions #luvthebody de Gori Mora i a la sala Miquel Barceló L’illa de Beatriz Polo. Fins dia 31 de març.
 
Visita guiada. El Patrimoni Industrial de Felanitx
 
Divendres 1 de març, Diada de les Illes Balears. Sortida des de la plaça de Sa Font de Santa Margalida, a les 10.00 h. Vidita guiada per Felanitx i vermut a càrrec d’Amàlia Salas. No cal inscripció prèvia. Més informació: visitaguiadaafelanitx@gmail.com. Durada aproximada 2h30 minuts.
 
X Mostra de Teatre d’Hivern de Felanitx
 
Dissabte 2, a les 21.00 hores, a la sala d’actes de la Casa de Cultura, Ifigènia a Tàurida. Aforament limitat a 100 places. No us quedau sense entrada!! Preu entrada 7 euros.
 
Divendres 8, dissabte 9, a les 20.30 h i diumenge 10 a les 18.30 h, Teatre de prop, La partida, Una casa a Santo Domingo, El moix gris, Un gran cop, a càrrec de Mai Som Tots Teatre. Punt de trobada cafeteria s’Abeurador. Reserves: www.maisomtotsteatre.com.
Divendres dia 8 de març Dia de la Dona
 
De l’1 al 5 de març, exposició, Llar de la Tercera Edat de Felanitx, La selva dels esteriotips. Visites de dilluns a diumenge de 9.30 hores a 17.00 h. Ho organitza: Espai de Dones.
 
Del 7 al 17 de març, exposició, a la Fundació Cosme Bauçà, Que una dona és cosa poca. Visites dimarts i dijous de 9 a 14 hores. Dimecres de 16 a 20 h i diumenge de 10 a 14 h. Ho organitza: Fundació Cosme Bauçà.
 
Dissabte 9, a les a les 19 hores, a la sala d’actes de la Casa de Cultura, TEATRE, Les dones que duc en mi, d’Heura Teatre. Ho organitza: Felanitx per la Igualtat.
 
Diumenge 10, a les 12:30h, a la Casa de Cultura de Felanitx, presentació de la publicació, Rosa Mestre: una música precoç i pionera, a càrrec de Joan Círia. Organitzat per Felanitx per la Igualtat.