Obres al carrer Sol
 
Vos comunicam que la propera setmana començaran les obres de repavimentació del carrer Sol. Vos demanam que per favor estigueu atents als senyals que regularan el trànsit. Disculpau les molèsties.
 
Propera Plenària
 
S’ha convocat sessió ordinària de l’Ajuntament Ple per al dia 11 de març, a les 20 hores, a la sala de plens de la Casa Consistorial.
 
Punts de l’ordre del dia més rellevants:
 
Cancel·lació de la garantia definitiva i complementària del contracte de la concessió de la gestió integral i explotació d’instal·lacions temporals a les platges dels terme municipal de Felanitx (Lot 1 S’Arenal i Cala Marçal de Portocolom, Lot 2 Cala Ferrera i Cala Sa Nau i Lot 4 Caló de Ses Dones).
Cancel·lació de la garantia definitiva i complementària del contracte de la concessió de la gestió integral i explotació d’instal·lacions temporals a la platja de Cala Mitjana.
Expropiació forçosa de finca destinada a sistema general d’equipament esportiu (instal·lacions esportives sa Mola de Felanitx).
Reconeixement extrajudicial de crèdits 06.2019
Modificació de Crèdit 03.2019. Crèdit extraordinari a finançar amb càrrec a baixes de crèdit.
Aprovació del Conveni de col·laboració entre l’Escola Balear d’Administració Pública i l’Ajuntament de Felanitx, de delegació de la competència per a la convocatòria i la gestió del procés selectiu extraordinari per a l’ingrés en el cos de policia local en la categoria de policia.
Aprovació despesa plurianual obres coberta pista multiesportiva Cas Concos
 
Anunci
 
Cens electoral
 
Es fa públic que les llistes provisionals del Cens Electoral i la relació de les meses i col.legis electorals per a les properes eleccions generals, que es celebraran el proper dia 28 d’abril de 2019, estaran a exposició pública des del dia 11 al 18 de març, ambdós inclosos, en el Negociat d’Estadística de l’Ajuntament de Felanitx.
 
Anunci
 
La Junta de Govern Local del passat dia 19 de febrer de 2019 va aprovar les bases que regiran la contractació del lloguer d’un local a Cas Concos destinat a usos múltiples. Els interessats en presentar oferta al procediment podràn accedir a la informació i documentació de la licitació per mitjà de la pàgina web de l’Ajuntament de Felanitx (www.felanitx.org) i el negociat de contractació de l’Ajuntament de Felanitx. El termini finalitza el proper 11 de març a les 14 hores.
 
Anunci
 
La Junta de Govern Local del passat dia 19 de febrer de 2019 va aprovar les bases que regiran la contractació del lloguer d’un solar a Cala Ferrera destinat a aparcaments. Els interessats en presentar oferta al procediment podràn accedir a la informació i documentació de la licitació per mitjà de la pàgina web de l’Ajuntament de Felanitx (www.felanitx.org) i el negociat de contractació de l’Ajuntament de Felanitx. El termini finalitza el proper 11 de març a les 14 hores.
Anunci
 
La Junta de Govern Local del passat dia 19 de febrer de 2019 va aprovar el plec de clàusules administratives particulars que regirà la contractació de les obres de creació de dos trams de carril bici a Cala Ferrera. Els interessats en presentar oferta al procediment hauran de presentar la documentació al Registre General de l’Ajuntament de conformitat amb l’anunci de licitació publicat a la Plataforma de Contractació del Sector Públic. El termini finalitza el proper dia 20 de març a les 14 hores.
 
L’enllaç per accedir a la documentació de la licitació és el següent:
https://contrataciondelestado.es/wps/poc?uri=deeplink:detalle_licitacion&idEvl=FnpNij1mGvaXQV0WE7lYPw%3D%3D
Anunci
 
Vos comunicam que el passat 14 de febrer va sortir publicat a la Plataforma de Contractació del Sector Públic, l’anunci de licitació del “Concurs de projectes amb intervenció de jurat per a selecció de propostes arquitectòniques per a la construcció d’un nou Hospital d’Atenció Intermèdia Sector Sanitari de Llevant, a Felanitx. El termini finalitza el proper dia 22 de març a les 14 hores.
 
L’enllaç per accedir a la documentació de la licitació és el següent:
https://contrataciondelestado.es/wps/poc?uri=deeplink%3Adetalle_licitacion&idEvl=w80aqR34kuOrz3GQd5r6SQ%3D%3D
 
Anunci
 
La Junta de Govern Local del passat dia 19 de febrer de 2019 va aprovar el plec de clàusules administratives particulars i el de condicions tècniques que regiran la contractació del servei de recollida i transport dels animals domèstics vagabunds o que han estat abandonats al municipi de Felanitx i gestió de la canera municipal. Els interessats en presentar oferta al procediment hauran de presentar la documentació al Registre General de l’Ajuntament de conformitat amb l’anunci de licitació publicat a la Plataforma de Contractació del Sector Públic. El termini finalitza el proper dia 13 de març a les 14 hores.
 
L’enllaç per accedir a la documentació de la licitació és el següent:
https://contrataciondelestado.es/wps/poc?uri=deeplink:detalle_licitacion&idEvl=oXYnddi4aU8BPRBxZ4nJ%2Fg%3D%3D
 
Anunci
 
La Junta de Govern Local del passat dia 19 de febrer de 2019 va aprovar el plec de clàusules administratives particulars i el de condicions tècniques que regiran la contractació del servei de redacció del pla general i el pla d’ordenació detallada del municipi de Felanitx. Els interessats en presentar oferta al procediment hauran de presentar la documentació al Registre General de l’Ajuntament de conformitat amb l’anunci de licitació publicat a la Plataforma de Contractació del Sector Públic. El termini finalitza el proper dia 1 d’abril de 2019 a les 14 hores.
 
L’enllaç per accedir a la documentació de la licitació és el següent:
https://contrataciondelestado.es/wps/poc?uri=deeplink:detalle_licitacion&idEvl=13COBq5quTkSugstABGr5A%3D%3D
 
Rua 2019
 
Des de l’Ajuntament volem donar les gràcies a tots els ciutadans i ciutadanes que participaren a SA RUA amb alegria, tolerància i respecte a la bulla, també al grup de voluntaris de Protecció Civil, a la Creu Roja i a la Banda de Música. Hi han participat 8 carrosses, 7 comparses i 2 colles, en total a prop de 900 participants.
 
Gràcies a tots i totes, i fins l’any que ve!
 
A continuació vos indicam els premis de les distintes categories:
Carrosses:
1er lloc: Es Poppins de na Mary
2on lloc: En Pinotxo arriba a Felanitx
3er lloc: Son 101 taques
4t lloc: Caravana de Felanitxeres
Comparses:
1er lloc: Ve un arruixat
2on lloc: Samba per Felanitx
3er lloc: Te toca
4t lloc: Charleston
Colles:
1er lloc: Ses Nines 70.0 salut i molts d’anys
2on lloc: Ses Guapetes
Donacións de sang
 
La Germandat de Donants de Sang de Mallorca comunica que serà present al Centre Sanitari de Felanitx, dijous 14, divendres 15 i dilluns 18 de 18:00 a 21:30 h, i al Centre Cívic local Assumptes Socials de Portocolom, divendres 22 de 17:30 a 21.00h, per tal d’atendre les donacions de sang d’aquest municipi.
Gràcies per la vostra col·laboració.
 
Agenda Cultural
 
Fins el 24 de març està obert el termini del IV Certamen de Poesia Miquel Bauçà, Felanitx 2019. Es poden veure les bases a la pàgina web de l’ajuntament de Felanitx, així com al facebook del Centre Cultural i de l’Ajuntament de Felanitx o en el Setmanari de dia 1 de Febrer.
 
A la Casa de Cultura Exposicions, a la sala d’Exposicions #luvthebody de Gori Mora i a la sala Miquel Barceló L’illa de Beatriz Polo. Fins dia 31 de març.
 
Divendres 8, dissabte 9, a les 20.30 h i diumenge 10 a les 18.30 h, Teatre de prop, La partida, Una casa a Santo Domingo, El moix gris, Un gran cop, a càrrec de Mai Som Tots Teatre. Punt de trobada cafeteria s’Abeurador.
Divendres 8, Dia de la Dona.
 
Del 7 al 17 de març, exposició, a la Fundació Cosme Bauçà, Que una dona és cosa poca. Visites dimarts i dijous de 9 a 14 h. Dimecres de 16 a 20 h i diumenge de 10 a 14 h. Ho organitza: Fundació Cosme Bauçà.
 
Dissabte 9, a les a les 19 h, a la sala d’actes de la Casa de Cultura, Teatre, Les dones que duc en mi, d’Heura Teatre. Ho organitza: Felanitx per la Igualtat.
 
Diumenge 10, a les 12:30h, a la Casa de Cultura de Felanitx, presentació de la publicació, Rosa Mestre: una música precoç i pionera, a càrrec de Joan Círia. Organitzat per Felanitx per la Igualtat.
 
Divendres 15, a les 20h, a la sala Casa de Cultura de Felanitx, Presentació dels llibre guanyador del Premi Mallorca de Narrativa 2017, Memòria de l’oracle, de Pere Joan Martorell, a càrrec de Pere Bonet.
 
Dissabte 16, a les 20h, a l’Auditori Municipal, Concert A dues bandes, de la Banda de Música de Felanitx i Banda Local de Son Servera. Ho organitza: Federació Balear de Bandes Música.