Anunci

Cens electoral

Es fa públic que les llistes provisionals del Cens Electoral i
la relació de les meses i col.legis electorals per a les properes eleccions generals, que es celebraran el proper dia 28 d’abril de 2019, estaran a exposició pública des del dia 11 al 18 de març, ambdós inclosos, en el Negociat d’Estadística de l’Ajuntament de Felanitx.

Anunci

La Junta de Govern Local del passat dia 19 de febrer de 2019 va aprovar el plec de clàusules administratives particulars que regirà la contractació de les obres de creació de dos trams de carril bici a Cala Ferrera. Els interessats en presentar oferta al procediment hauran de presentar la documentació al Registre General de l’Ajuntament de conformitat amb l’anunci de licitació publicat a la Plataforma de Contractació del Sector Públic. El termini finalitza el proper dia 20 de març a les 14 hores.

L’enllaç per accedir a la documentació de la licitació és el següent:
https://contrataciondelestado.es/wps/poc?uri=deeplink:detalle_licitacion&idEvl=FnpNij1mGvaXQV0WE7lYPw%3D%3D

Anunci

Vos comunicam que el passat 14 de febrer va sortir publicat a la Plataforma de Contractació del Sector Públic, l’anunci de licitació del “Concurs de projectes amb intervenció de jurat per a selecció de propostes arquitectòniques per a la construcció d’un nou Hospital d’Atenció Intermèdia Sector Sanitari de Llevant, a Felanitx. El termini finalitza el proper dia 22 de març a les 14 hores.
L’enllaç per accedir a la documentació de la licitació és el següent:
https://contrataciondelestado.es/wps/poc?uri=deeplink%3Adetalle_licitacion&idEvl=w80aqR34kuOrz3GQd5r6SQ%3D%3D

Certificats de català, proves Maig 2019

La Direcció General de Política Lingüística ens comunica que s’obre una nova convocatòria de proves per obtenir els certificats de català dels nivells A2, B1, B2, C1, C2 i llenguatge administratiu (LA).
— Termini d’inscripció: del 13 al 26 de març
— Dates de les proves escites: el mes de maig
— Dia 16: nivell B1, horabaixa
— Dia 21: nivell B2, horabaixa.
— Dia 25: nivells C1 i C2, dematí.
— Dia 28: nivells A2 i LA, horabaixa.
— Proves orals: entre el 9 i el 17 de setembre

Si voleu més informació sobre aquesta convocatòria, podeu consultar la pàgina web següent:
http://dgpoling.caib.cat

Direcció General de Política Lingüística
Tel.: 971 784 705 Ext. 62124

Activitats de Pasqua 2019

Pasqua ja arriba i amb ella les activitats per nins i nines de infantil i primària.
Les activitats seran del 23 al 26 d’abril, de 9’00h a 14’00h.

Els llocs on es duran a terme són:
– Poliesportiu Guillem Timoner de Felanitx
– Local social de Cas Concos
– Centre cívic de s’Horta.

Entre d’altres, algunes de les activitats de les que els nins i nines en podran gaudir seran:
– Welcolme to the saint george story
– Petit chef felanitxer
– Ciència divertida
– Recerca del drac al castell de Capdepera
– Gimcana a la recerca del tresor
– Gran festa final.

Les dates per dur a terme les inscripcions són de l’1 al 4 d’abril, cal consultar llocs i horaris. I el preu de l’activitat és de 39’50€ empadronats al municipi i de 49’50 per no empadronats. 10% de descompte per a germans.
Més informació 630748762

Donacións de sang

La Germandat de Donants de Sang de Mallorca comunica que serà present al Centre Sanitari de Felanitx, divendres 15 i dilluns 18 de 18:00 a 21:30 h, i al Centre Cívic local Assumptes Socials de Portocolom, divendres 22 de 17:30 a 21.00h, per tal d’atendre les donacions de sang d’aquest municipi.
Gràcies per la vostra col·laboració.

Reducció de la taxa per recollida i eliminació de fems domiciliari

Podran gaudir de reducció d’aquesta taxa:
– L’habitatge amb un sol resident, els ingressos del qual siguin iguals o inferiors a 1103,85 € mensuals.
– L’habitatge amb més d’un resident, els ingressos conjunts dels quals siguin iguals o inferiors a 1471,80 € mensuals.
No podran gaudir de la reducció de la taxa si qualsevol dels membres de la unitat familiar de convivència, és propietari o usufructuari de més immobles del que resideix.
Es pot realitzar la Sol·licitud per gaudir d’aquesta reducció a les oficines dels Serveis Socials, aportant la següent documentació: DNI, documents per acreditar els ingressos de la unitat familiar (pensions o certificat negatiu d’aquestes, declaració de la renda del 2017 o certificat negatiu d’aquesta), contracte de lloguer si escau, certificat de minusvalidesa si escau, i rebut de fems de 2018.
El darrer dia per a tramitar les sol.licituds, és el 31 de maig.
Horari d’atenció al públic:
Felanitx, de dilluns a divendres de 10:30 a 14:00 hores. Antiga Estació Enològica, Passeig Ramon Llull, 19. Tel.: 971582629
Portocolom, dilluns i dimecres de 11:30 a 13:30 hores. Centre Cívic, Ronda Nadal Batle, s/n. Tel.: 971825239
S’Horta i Cas Concos, amb cita prèvia

Agenda Cultural

Des de l’1 de febrer fins el 24 de març està obert el termini del IV Certamen de Poesia Miquel Bauçà, Felanitx 2019. Es poden veure les bases a la pàgina web de l’ajuntament de Felanitx, així com al facebook del Centre Cultural i de l’Ajuntament de Felanitx o en el Setmanari de dia 1 de Febrer.
A la Casa de Cultura Exposicions, a la sala d’Exposicions #luvthebody de Gori Mora i a la sala Miquel Barceló L’illa de Beatriz Polo. Fins dia 31 de març de 2019.
Del 7 al 17 de març de 2019, EXPOSICIÓ, a la Fundació Cosme Bauçà, Que una dona és cosa poca. Visites dimarts i dijous de 9 a 14 hores. Dimecres de 16 a 20 hores i diumenge de 10 a 14 hores. Ho organitza: Fundació Cosme Bauçà.
Divendres 15, a les 20 hores, a la sala d’actes de la Casa de Cultura de Felanitx, Presentació del llibre, La memòria de l’Oracle, de Pere Joan Martorell. Premi Mallorca de Narrativa 2017. Presentat per Paco Esteve. Lectura: Glòria Julià.
Dissabte 16, a les 20.00 hores, a l’Auditori Municipal, Concert, De Broadway al Westend, a càrrec de la Banda de Música de Felanitx i de la Banda de Música de Son Servera.
Dissabte 23, a les 18 hores, a l’Auditori Municipal, Concert de Primavera, a càrrec d’alumnes del Conservatori Professional de Felanitx.