Plenària extraordinària

S’ha convocat sessió extraordinària de l’Ajuntament per al dia 15 de juny, a les 12.00 hores, a la sala de plens de la Casa Consistorial, per dur a terme la sessió constitutiva de la nova Corporació municipal.

Agraïment

L’Ajuntament de Felanitx vol agrair la participació de la ciutadania en les Festes de Sant Isidre i Cinquagesma de S’Horta, i molt especialment a la comissió de festes que han fet un esforç i una gran labor per duu a terme tots els esdeveniments programats, als voluntaris per la seva dedicació i entusiasme, així com també a les empreses col·laboradores, perquè entre tots heu fet possible la celebració i commemoració d’aquestes festes patronals.

Convocatòria replantació d’arbres 2019

Resolució del president del Fons de Garantia Agrària i Pesquera de les Illes Balears (FOGAIBA) per la qual es convoquen, per a l’exercici 2019, ajudes de minimis per a replantar arbres.

Beneficiaris:

Poden se beneficiaris de les ajudes previstes en aquesta resolució les persones físiques o jurídiques que en el moment d’acabament del termini per presentar sol·licituds siguin titulars d’explotacions agràries que replantin: albercoquers, ametlers, figueres garrovers, melicotoners, oliveres i pruneres.

El recinte on se sembren els arbres ha d’estar inscrit a nom de la persona beneficiària en el Registre Interinsular Agrari de les Illes Balears.

Tipus i límit d’ajuda:

La quantia de les ajudes queda fixada en 20 € per arbre plantat: albercoquer, ametler, figuera, melicotoner, olivera i prunera. I de 30 € per arbre plantat per els garrovers empeltats.

L’import mínim de subvenció per beneficiari es de 300 €.

La quantia total d’ajudes de minimis no pot excedir de 20.000 € per beneficiari en un període de tres anys.

Sol·licituds:

El termini per presentar sol·licitud finalitza el dia 31 de juliol del 2019.

Justificació de l’ajuda:

El termini per justificar la realització de les actuacions objecte d’ajuda comença a contar des de la presentació de la sol·licitud i acaba el 30 d’octubre de 2020.

Per més informació i tramitació de sol·licituds es poden dirigir a la Delegació Comarcal del FOGAIBA . Passeig Ramon Llull, 17 07200 Felanitx. Tel. 971 78 73 39

Festa final de curs

Ja queda menys per posar fi al curs 2018/2019. Amb ell acaben nirvis, exàmens; etc i ja començam a pensar en l’estiu, com també amb la FESTA DE FI DE CURS!!

Per segon any consecutiu preparam amb molta il·lusió una festa tan especial que tendrà lloc al poliesportiu Toni Penya de Portocolom divendres 21 de juny de les 23h a les 2 de la matinada, amb Djs i moltes sorpreses més que segur que no deixarà indiferent a ningú. Esperam que vos agradi!!

Felanitx Tech Weekend

Un any més tendrà lloc la Felanitx Tech Weekend, un espai de trobada per als amants de les noves tecnologies, on poder compartir coneixements intercanviar informació sense oblidar la part lúdica que ofereixen les competicions de videojocs en xarxa local i els esports electrònics.

La programació d’aquesta edició és molt variada:

De l’1 al 4 de juliol al Poliesportiu Guillem Timoner de Felanitx, tendrà lloc la 2º edició de les colònies tecnològiques adreçades a joves d’11 a 15 anys (nascuts entre el 2004 i 2008).

Per més informació podeu consultar la pàgina Felanitx Tech Weekend o bé al telèfon 971584031.

Per altre banda, del 5 al 7 de juliol a les instal·lacions del Poliesportiu Guillem Timoner, tendrà lloc la Lanparty, esdeveniment que reuneix un grup de persones amb els seus ordinadors o consoles per jugar, compartir i intercanviar informació. El preu és de 35€

També hi haurà un torneig de Clashroyale obert a tothom el dia 6 de juliol a les 17h. I un torneig de Beat Saber en realitat virtual el mateix dissabte a les 23h.

Per més informació podeu consultar la pàgina Felanitx Tech Weekend o bé al telèfon 971584031.

Sol·licitud de taules i cadires

Degut a les festes patronals i als nombrosos actes programats durant l’època estiuenca, vos demanam que faceu les vostres sol·licituds de taules i cadires almenys amb quinze dies d’antelació, atès que es van cedint segons la disponibilitat material del moment.

Donacions de sang

La Germandat de Donants de Sang de Mallorca comunica que serà present al Centre Sanitari de Cas Concos, dimecres 19 de juny de 17.30 a 21.00 h, per tal d’atendre les donacions de sang d’aquest municipi.

Recordau que els requisits per donar sang són tenir entre 18 i 65 anys, pesar més de 50 quilos, tenir bona salut, no anar en dejú i haver fet la digestió.

Agraïm a totes les persones que donen sang, de tots els grups sanguinis, el temps que dediquen amb generositat per ajudar als pacients que necessiten transfusions per millorar o salvar les seves vides. Gràcies per la vostra col·laboració.

V certamen d’arts plàstiques Ciutat de Felanitx 2019

Dia 7 de juny es va obrir el termini per la recepció de dossiers del certamen.

Dotat amb un primer premi de 3.000 euros patrocinat per l’Ajuntament de Felanitx i amb una exposició individual a la Casa de Cultura, i un segon premi de 2.000 euros patrocinat pel Setmanari de Felanitx.

Podreu trobar les bases penjades a partir del dia 7 de juny a la plana web www.felanitx.org o al Facebook de l’Ajuntament.

Cursos d’estiu de llengua catalana

L’Institut d’Estudis Baleàrics organitzarà cursos i tallers de conversa de llengua catalana durant els mesos de juliol i agost de 2019. L’oferta inclourà cursos intensius de nivell A1, A2 i B1 i tallers de conversa de nivell A2, B1, B2, C1 i C2 a diversos municipis. Podeu consultar l’oferta de cursos en el següent enllaç: http://iebllengua.caib.es

El termini d’inscripció serà del 3 al 18 de juny de 2019.

Agenda Cultural

Fins el 23 de juny, a la Casa de Cultura de Felanitx, Exposició Idea’19 Nous creadors de Felanitx.

Divendres, dia 14 de juny, a les 20.00 hores, a la sala d’Audicions del Conservatori de Música de Felanitx, presentació d’un nou llibre, Estels de Pere Estelrich i Massutí. Un retrat de Mallorca a través d’un programa de ràdio. A l’acte hi participaran Catalina Massutí, treballadora social; Joan Farrès, periodista; Teodor Suau, teòleg, canonge i degà de la Seu; Marc Gomila, pianista i el Combo instrumental de s’Aula de Música i Teatre de Felanitx i Portocolom (veu: Carlota Martínez; Guitarra: Andreu Bover; Baix: Rafel Bover i Bateria: Pau Mestre). Després de la presentació hi haurà un petit berenar amb sobrassada Munar, galletes Rossellons i vi mallorquí de la D. O. Pla i Llevant i Vi de la Terra.

Diumenge, dia 16 de juny, a les 19.00 hores, a la sala d’Audicions del Conservatori, concert de piano i violí a càrrec d’alumnes de la Universidad Alfonso X el Sabio de Madrid.