Programa estiu 2019

Si estau interessats en consultar l’oferta cultural, lúdica i esportiva per aquest estiu podeu recollir el programa Estiu 2019, a partir de dilluns 24 de juny, a les oficines d’aquest Ajuntament, a la Casa de Cultura i al Centre Cívic de Portocolom. Així mateix, si ho voleu consultar en format digital, també ho tindreu a la vostra disposició a la nostra pàgina web www.felanitx.org

Reunió restauradors Festa dia de Sant Agustí

Es convoca a tots els bars, cafeteries i restaurants del municipi de Felanitx a una reunió el dijous 27 de juny a les 18 h, a l’Aula d’Afers Socials a l’Estació Enològica, per parlar sobre la Festa del dia de Sant Agustí.

Anunci

La Junta de Govern Local del passat dia 4 de juny de 2019 va aprovar el plec de clàusules administratives particulars i el de condicions tècniques que regiran la contractació del servei d’il·luminació i sonorització en el recinte del Parc municipal durant les festes de Sant Agustí 2019. Els interessats en presentar oferta al procediment hauran de presentar la documentació al Registre General de l’Ajuntament de conformitat amb l’anunci de licitació publicat a la Plataforma de Contractació del Sector Públic. El termini finalitza el proper dia 27 de juny de 2019 a les 14 hores.

L’enllaç per accedir a la documentació de la licitació és el següent:

https://contrataciondelestado.es/wps/poc?uri=deeplink:detalle_licitacion&idEvl=5wmFcNAIHoSXQV0WE7lYPw%3D%3D

Anunci

La Junta de Govern Local del passat dia 4 de juny de 2019 va aprovar el plec de clàusules administratives particulars i el de condicions tècniques que regiran la contractació del servei de redacció del pla general i el pla d’ordenació detallada del municipi de Felanitx. Els interessats en presentar oferta al procediment hauran de presentar la documentació al Registre General de l’Ajuntament de conformitat amb l’anunci de licitació publicat a la Plataforma de Contractació del Sector Públic. El termini finalitza el proper dia 11 de juliol de 2019 a les 14 hores.

L’enllaç per accedir a la documentació de la licitació és el següent:

https://contrataciondelestado.es/wps/poc?uri=deeplink:detalle_licitacion&idEvl=fz9SV%2F3Rb0dvYnTkQN0%2FZA%3D%3D

Anunci

Per Decret de Batlia del passat dia 13 de juny de 2019 es varen aprovar el plec de clàusules administratives particulars i el de condicions tècniques que regiran la contractació del servei públic d’atenció a la primera infància a les escoletes “Pere Oliver i Domenge” (Lot 1) i “Sa Miloca” (Lot 2) de l’Ajuntament de Felanitx. Els interessats en presentar oferta al procediment hauran de presentar la documentació al Registre General de l’Ajuntament de conformitat amb l’anunci de licitació publicat a la Plataforma de Contractació del Sector Públic. El termini finalitza el proper dia 11 de juliol de 2019 a les 14 hores.

L’enllaç per accedir a la documentació de la licitació és el següent:

https://contrataciondelestado.es/wps/poc?uri=deeplink:detalle_licitacion&idEvl=wcUNrkhxtiSXQV0WE7lYPw%3D%3D

Convocatòria replantació d’arbres 2019

Resolució del president del Fons de Garantia Agrària i Pesquera de les Illes Balears (FOGAIBA) per la qual es convoquen, per a l’exercici 2019, ajudes de minimis per a replantar arbres.

Beneficiaris:

Poden se beneficiaris de les ajudes previstes en aquesta resolució les persones físiques o jurídiques que en el moment d’acabament del termini per presentar sol·licituds siguin titulars d’explotacions agràries que replantin: albercoquers, ametlers, figueres garrovers, melicotoners, oliveres i pruneres.

El recinte on se sembren els arbres ha d’estar inscrit a nom de la persona beneficiària en el Registre Interinsular Agrari de les Illes Balears.

Tipus i límit d’ajuda:

La quantia de les ajudes queda fixada en 20 € per arbre plantat: albercoquer, ametler, figuera, melicotoner, olivera i prunera. I de 30 € per arbre plantat per els garrovers empeltats.

L’import mínim de subvenció per beneficiari es de 300 €.

La quantia total d’ajudes de minimis no pot excedir de 20.000 € per beneficiari en un període de tres anys.

Sol·licituds:

El termini per presentar sol·licitud finalitza el dia 31 de juliol del 2019.

Justificació de l’ajuda:

El termini per justificar la realització de les actuacions objecte d’ajuda comença a contar des de la presentació de la sol·licitud i acaba el 30 d’octubre de 2020.

Per més informació i tramitació de sol·licituds es poden dirigir a la Delegació Comarcal del FOGAIBA . Passeig Ramon Llull, 17 07200 Felanitx. Tel. 971 78 73 39

Sol·licitud de taules i cadires

Degut a les festes patronals i als nombrosos actes programats durant l’època estiuenca, vos demanam que faceu les vostres sol·licituds de taules i cadires almenys amb quinze dies d’antelació, atès que es van cedint segons la disponibilitat material del moment.

Servei de Biblioteques

Biblioteca Joan Estelrich. Biblioteca de Portocolom.

Horari d’estiu: juliol i agost, de dilluns a divendres de 9:00 a 14:00.

https://portal.conselldemallorca.net/web/15529/inici

V certamen d’arts plàstiques Ciutat de Felanitx 2019

Dia 7 de juny es va obrir el termini per la recepció de dossiers del certamen.

Dotat amb un primer premi de 3.000 euros patrocinat per l’Ajuntament de Felanitx i amb una exposició individual a la Casa de Cultura, i un segon premi de 2.000 euros patrocinat pel Setmanari de Felanitx.

Podreu trobar les bases penjades a partir del dia 7 de juny a la plana web www.felanitx.org o al Facebook de l’Ajuntament.

Agenda Cultural

Fins el 23 de juny, a la Casa de Cultura de Felanitx, Exposició Idea’19 Nous creadors de Felanitx.

Dilluns 24, a les 18.00 hores. Sant Joan Pelós, sortida del carrer Santanyí, recorregut tradicional.

Dijous 27, a les 19.00 hores, a la Biblioteca de Portocolom, Contacontes musical, La princesa que feia llaüts, a càrrec de la Fada Despistada. Ho patrocina: Circuit CACIM de Cultura del Consell de Mallorca. A continuació actuació de la coral infantil Montau de la Ciutat de Begues (Barcelona). Ho organitza: Servei de Biblioteques de l’Ajuntament de Felanitx.

A les 20.00 hores, a la Reial Acadèmia de Belles Arts de Sant Sebastià de les Illes Balears, a la sala d’actes de la Conselleria de Salut C/ Can Campaner, 4 – Palma, Concert de l’Orquestra de l’Aula de Música Contemporània del Conservatori de Felanitx, dirigida per Josep Prohens Julià. Ho organitza: Reial Acadèmia de Belles Arts de Sant Sebastià de les Illes Balears. Hi col·labora: Centre Cultural de Felanitx, l’Ajuntament de Felanitx i el Conservatori Professional de Música de Felanitx.

Divendres 28, a les 19.00 hores, a la Sala d’actes de la Casa de Cultura, Presentació de llibre de Carme Vidal, Les dones a Mallorca un llarg trajecte cap als feminismes, a càrrec de l’editor Lleonard Muntaner, la prologuista Francesca Mas Busquets i l’autora.

A les 20.00 hores, a la Casa de Cultura, Inauguració d’exposicions, a la Sala d’Exposicions, Horabaixando, de Miquel Llodrà, a la Sala Miquel Barceló, Inconsciente & Subconsciente, de Sylvia Galos. Fins al 4 d’agost.

A les 21.00 hores, al Santuari de Sant Salvador, Concert de l’orquestra de música contemporània del Conservatori Professional de Música de Felanitx, dirigida per Josep Prohens Julià. Ho organitza: Conservatori Professional de Felanitx. Hi col·labora: Centre Cultural de Felanitx, Ajuntament de Felanitx, Parròquia de Felanitx.

Dissabte 29, a partir de les 16.00 hores, a sa Bassa Nova, davant la plaça d’es Corso de Portocolom, Rockin Matxin Festival, actuacions de La vil canalla, Jo Pro & The Kool Katz, Chester Dinamita & The Fabulous Two, Kick’em Jenny, Los Dalton, Fondo Oskuro, DJ Fannie Brown, Lou Cypher, Boppin Brush, Show de ball amb Sara & Sergio. Combos Pop-Rock de s’Aula de música i teatre de Felanitx i Portocolom. Ho organitza: Associació Es Puput Cultural i Online.

Hi col·labora: Ajuntament de Felanitx, Ports IB i Consell Insular. Hi haurà Food Trucks i concentració de motos customitzades, Harleys i exposició de cotxes antics americans.

Diumenge 30, a les 10.00 hores, sortida del carrer Gerreria, recorregut pel centre de Felanitx, La capta de Sant Marçal.