Fira marinera

Volem expressar el nostre agraïment a tots els ciutadans que feren possible l’èxit de la fira marinera de la Mare de Déu del Carme i del Vi d’Estiu. També volem agrair a la Confraria de Pescadors la seva participació en l’organització de la festa, al Club Nàutic, a les Mundilleres, a l’Associació Amics dels Vehicles Clàssics i Antics, a DO Vins Pla i Llevant. Així mateix, també demanam disculpes a tots els veïns per les possibles molèsties ocasionades.

Sol·licitud per utilitzar les instal·lacions esportives municipals durant la temporada 2019-2020

Tots aquells col·lectius (entitats esportives i no esportives, escoles, institucions, empreses, grups d’amics..) o persones individuals que estiguin interessats en la utilització de les instal·lacions esportives municipals del Pavelló Poliesportiu Guillem Timoner, Piscines Cobertes, Pistes de tennis i pàdel, Camp de futbol “Es Torrento”, Camp d’Esports de “Sa Lleona”, Camp d’Esports “Es Cavaller”, Poliesportiu Toni Peña durant la temporada 2019-2020. han de presentar al registre de l’Ajuntament de Felanitx la pertinent sol·licitud. El termini de presentació de les sol·licituds acaba divendres dia 2 d’agost.

Les sol·licituds es troben a la pàgina web: www.felanitx.org i a la recepció del pavelló Guillem Timoner.

Horaris d’atenció al públic de les Regidories

Jaume Monserrat: dilluns, dimarts, dijous i divendres de 11 h a 13 h,  (cal concertar cita prèvia)
Xisco Duarte: dijous 10 a 12 h a la Casa de Cultura
Melanie Mesquida: dimarts  i dijous  11 h a 13 h al Centre Cívic de Portocolom
Joan Aznar: dimarts de 8h a 10h i dijous de 11h a 13h.
Isabel Montero: dilluns, dimarts i dimecres de 18 a 19 h Afers Socials. Imprescindible demanar cita al Tel 971987864, poden cridar de dilluns a divendres de 10.30 a 14h. 
Miquel Lluís Mestre: dimecres de 13h a 14h.   
Damiana Massutí: dimecres de 13h a 14h.
Maria Gràcia González: dimarts i dijous  09.30 a 13.30 h
Maria Mesquida: dimarts i divendres d’11 h a 12 h a l’Estació Enològica.

Àrea de Benestar Animal

Aquests mesos de forta calor és habitual trobar polls de falzia que es tiren dels nius quan encara no estan del tot desenvolupats. Si en trobau podeu contactar amb el Consorci per la Recuperació de la Fauna de les Illes Balears (COFIB) al telèfon 971144107.

Punt d’informació jurídica per a dones Felanitx

Servei gratuït de l’Institut Balear de la Dona que ofereix informació, orientació i
assessorament jurídic.

Dirigit a dones de qualsevol nacionalitat que necessitin assessorament, orientació i informació jurídica en matèria de dret civil, penal, administratiu, laboral, internacional i estrangeria, justícia gratuïta i especialment en les àrees d’igualtat, família i violències masclistes.

Horari d’atenció: Dimecres de 16:00h a 19:30h, Edifici de l’antiga Estació Enològica. Pg. Ramon Llull, 19. Felanitx.

Accés al Servei: cita prèvia al telèfon 673.78.76.01 (en horari de 8:30h a 10:30h).

Correu electrònic: infjuridicadones@ibdona.caib.es

Donacions de sang

La Germandat de Donants de Sang de Mallorca comunica que serà present al Centre Cívic de s’Horta, dimecres 24 de juliol de 17.30 a 21.00 h, per tal d’atendre les donacions de sang d’aquest municipi.

Recordau que els requisits per donar sang són tenir entre 18 i 65 anys, pesar més de 50 quilos, tenir bona salut, no anar en dejú i haver fet la digestió.

Dades de participació a la campanya Mulla’t per l’Esclerosi 2019. 14/07/19

Tot i que a la platja de s’Arenal hi va haver grummers es van registrar 43 participants que van nedar 10750 metres. A la platja de Cala Marçal hi van participar 65 persones i van nedar 15900 metres.

Portocolom es va mullar un any més per l’esclèrosi amb una participació total de 108 persones i 26650 metres nedats.

Gran feina dels voluntaris i voluntàries d’@EMdeMallorca.#mullat #Mójate20

Milla Urbana de Portocolom

L’organització de la Milla Urbana de Portocolom, que es celebrarà dia 25 de juliol, a partir de les 18:00h al carrer Pescadors, vol fomentar les inscripcions per internet per tal d’evitar esperes i retards el dia de la cursa. Per això es sortejarà un val de 50 € en material esportiu a la botiga “De cap a peus” entre totes les inscripcions que s’hagin fet per internet i hagin recollit el dorsal. Per inscriure-vos d’aquesta manera heu d’entrar al web eicste.wordpress.com, heu d’emplenar el formulari en línia i el dia de la cursa només heu d’anar a la taula de l’organització a recollir el dorsal. Per als atletes que s’inscriguin presencialment el mateix dia, us informam que les inscripcions de cada categoria es tancaran 15 minuts abans de la cursa corresponent. Per tant, sobretot per a les categories pre-iniciació i iniciació, les quals solen ser molt nombroses, es prega puntualitat i no apurar fins al darrer moment.

Sopar a penyes

El proper 26 de juliol es celebra el tradicional Sopar a Penyes, enguany actuaran a partir de les 20:30 h Xeremiers, Batucada dels Espiadimonis, Glassford, El Niño de la Cala & Los Auténticos Boquerones i DJ Stivenson.

A les 00.00 h Castell de focs artificials.


Demanam, per favor, als que tenen previst assistir-hi en barca, que s’abstinguin d’amarrar davant la zona de la
“bateria” que és el lloc on es llancen els focs artificials, atès que en cas que hi estacionin embarcacions a les proximitats, per seguretat, els focs artificials es suspenen inclús un cop iniciats.

Agenda Cultural

Juliol

Divendres 19, Festes de Santa Margalida, a les 19.00 h, Cercavila pels carrers de Felanitx amb els cavallets, dimonis i caparrots .Lloc: sortida i primer ball es farà a la Casa de Cultura i continuarà el recorregut cap a l’Ajuntament. Completes de Santa Margalida, a les 22.00h, a la parròquia de Sant Miquel de Felanitx, Cantades per la Coral de Felanitx, Ho organitza: parròquia de Sant Miquel de Felanitx. A continuació processó fins a la font, hi participen els Cavallets. Revetla de Santa Margalida, a partir de les 22.00h, a la plaça de sa Font de Santa Margalida, Amb l’actuació de Disccovers, Escarràs i DJ Romi.

Dissabte 20, a les 20.00 h, Festa de Santa Margalida, a les 20.00 h, a la parròquia de Sant Miquel de Felanitx, Eucaristia solemne. Cantarà la Coral de Felanitx. Predicarà Mn. Josep Cerdà Tomàs, rector de Felanitx. Hi participen els Cavallets. A la sortida i damunt el replà de l’església, actuació dels cavallets i ball del Gegant d’es Maculí i na Maria Enganxa. Ballada popular de Santa Margalida, a les 22.00 h, placa de sa Font de Santa Margalida, Amb els grups Abeniara i S’Estol des Gerricó.

Diumenge 21, a partir de les 22:00 h, a la plaça de sa Font de Santa Margalida, Gloses de Prima.

Dilluns 22, Inici de la 24ª Campanya d’excavació als Closos de Can Gaià. Fins el dia 11 d’agost (de dimarts a diumenge). Estau tots convidats a visitar-nos al jaciment. Si us fa ganes venir a experimentar la feina dels arqueòlegs i arqueòlogues podeu venir com a voluntaris/ies. Enviau-nos un mail a: clososgaia@hotmail.com

Dijous 25, Festa de Sant Jaume, apòstol i Patró del Port. Eucaristia solemne, a les 11.00 h, a la parròquia del Carme de Portocolom. Pal ensabonat, a les 17.00 h, al moll comercial de Portocolom. XIV Milla Urbana de Portocolom, a les 18.00 h, al moll de Portocolom. Ho organitza: Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Felanitx. Ho coordina: Esports per tu (EXT).

IV Trobada de Pintors Novells i Mercadet d’art i Artesania, a les 18.00 h, al Moll comercial de Portocolom. Nit de ball en linia, amb l’actuació de Joan i Cati, a les 22.00 h, plaça del Corso. Ho organitza: Ajuntament de Felanitx

Divendres 26, Sopar penyes a les 20.30 h, a la platja de s’Arenal de Portocolom, actuacions dels Xeremiers i Batucada dels Espiadimonis. A continuació actuacions musicals a càrrec de Glassford, El Niño de la Cala & Los auténticos boquerones, Dj Stivenson. A les 00:00 h castell de focs d’artifici

Dissabte 27, XXI Torneig de bàsquet 3×3, a partir de les 10.00 h, al pavelló Poliesportiu Toni Peña de Portocolom. Ho organitza: Club de Bàsquet Joan Capó.

Cicle de Música al Port. Ballada Popular d’estiu. A càrrec de l’Agrupació Abeniara i grup convidat, a les 21.00h, Avarador de Portocolom, Organitza: FMIBM,

Col·labora: Consell de Mallorca

Diumenge 28, Travessia al port nedant, a les 12.00 h, al moll de la Duana de Portocolom. Ho organitza: Maria Antònia Caldentey. Ho patrocina: Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Felanitx.

IX Torneig d’escacs José Tarancón, de les 17 h a les 21 h, enfront de l’estanc del carrer Cristòfol Colom, Portocolom. Inscripcions: al número 608 82 92 83. Ho organitza: Associació de veïns i propietaris Pro-Portocolom.

AQUA. Concert extraordinari de la Banda de Música de Felanitx, acompanyats del Circ Bover, Coral de Felanitx, Units com brins, Coral de Porreres i Coral de Sant Joan, a les 22.00h, Avarador de Portocolom.