Agraïment Nit de l’Art

L’Ajuntament agraeix la col·laboració de totes les persones que desinteressadament s’adheriren a la Nitxdelart, i que fan que aquesta celebració cada any tengui més força. També donam les gràcies molt especialment als més de 150 artistes que feren lluir l’edició d’aquesta Nitxdelart 2019. Així com també a tota la gent que es va fer particip d’aquesta nit. La implicació de tota la ciutadania en el conjunt d’activitats contribueix a l’èxit d’aquesta vetllada.

Horari de les biblioteques

A partir del setembre es reprèn l’horari habitual: Biblioteca Joan Estelrich de Felanitx: de dilluns a divendres de 9:00 a 13:30 i de 16:00 a 20:00h. Biblioteca de Portocolom: de dilluns a divendres de 16:30 a 20:00. Dimecres, també, de 9:00 a 12:30 h.

Anunci

La Junta de Govern Local del passat dia 31 de juliol de 2019 va aprovar el plec de clàusules administratives particulars i el de característiques tècniques que regiran la contractació del servei públic d’atenció a la primera infància a les escoletes “Pere Oliver i Domenge” i “Sa Miloca” de l’Ajuntament de Felanitx. Els interessats en presentar oferta al procediment podran accedir a la informació i documentació de la licitació per mitjà de la pàgina web de l’Ajuntament de Felanitx (www.felanitx.org) i de la Plataforma de Contractació del Sector Públic. El termini finalitza el proper dia 30 d’agost de 2019 a les 14 hores.

Piscines cobertes municipals

A partir de dilluns 2 de setembre començam amb les inscripcions per a totes les activitats

El temps no s’atura, arribem al final de l’agost i de nou estem apunt per començar una nova temporada i ja ho tenim tot apunt per començar en les inscripcions als cursos de natació, a les activitats dirigides i al ranking de pàdel

De nou posarem a la vostra disposició una ample oferta de cursos de natació per a totes les edats, distribuïts en grups reduïts segons el nivell tècnic de cada persona: per a embarassades, per a pares i nadons, per a nadons, per a nins, joves, adults i gent gran. Repartits al llarg de tot el dia i en possibilitat de fer sessions de 1 dia, 2 dies o 3 dies per setmana.

Els períodes d’inscripció dels cursos son els següents:

PELS CURSETISTES ANTICS: (que assistiren als cursos de natació durant la temporada 2018-19): poden confirmar la seva inscripció i triar horari del dia 2 de setembre al dia 14 de setembre, sense necessitat de fer prova de nivell.

Aquest any hem posat cada dia per un nivell o color distint, tal com us especifiquen més endavant.

PELS NOUS CURSETISTES (que vulguin començar per primera vegada) poden realitzar la seva inscripció des del 16 de setembre fins dia 30 de setembre i prèviament han de realitzar una prova de nivell.

També oferirem un ample horari d’activitats dirigides per a tots aquells que es facin ABONATS repartides al llarg de tot el dia. Aquesta temporada us oferirem step, gac, ioga, bodyjump, pilates, zumba, zumba step, zumbakids, entrenament en suspensió, aquazumba, aquastep, aquaerobic, aquapilates, bodypump, bodycombat, aquadinàmic i cxworx.

I a les pistes de Pàdel es realitzarà de nou el ranking de pàdel des del mes d’octubre fins al mes de maig de 2020

Per a mes informació i inscripcions podeu acudir al centre o telefonar al 971582101.

Regidoria de trànsit i circulació

S’informa que amb motiu de les festes patronals de Cas Concos es tancarà el trànsit en el carrer Metge Obrador els següents dies:

Divendres 6, de les 18.00 a les 1.00 de dia 7 de setembre.

Dissabte 7, de les 15.00 a les 1.00 de dia 8 de Setembre.

Diumenge 8, de les 16.30 a les 00.00.

Dilluns 9, de les 19.00 a les 1.00 de dia 10 de Setembre.

Dimarts 10, de les 7.00 a les 00.00

Dimecres 11, de les 18.30 a les 00.00.

Dijous 12, de les 17.00 a la 1.00 de dia 13 de setembre. Hi haurà instancies per tancar carrers per els sopars de carrers.

Divendres 13, de les 19.30 a les 1.00 de dia 14 de setembre.

Agenda Cultural

Agost

Divendres 30, a les 19:00h, a la Casa de Cultura de Felanitx, Visita guiada a les exposicions de la Casa de Cultura, a càrrec de Tina Codina. A les 20:00h, a la Casa de Cultura de Felanitx, Taula rodona d’art. “De la nuit Blanche a les nits de l’art“. Reflexions entorn al concepte de nits de l’art a Mallorca. Ho moderarà: Tina Codina. A les 20:00h, al Parc Municipal de sa Torre, Pamboliada i Quarta Verbena, Toni Frontiera, La canción del Verano, Valnou i DJ Titi. Tiquets per pamboliada 6 euros. Punts de venda; Fotos Bennàssar i Associació de la Tercera Edat de Portocolom fins el 23 d’agost. Ho organitza: Ajuntament de Felanitx.

Dissabte 31, a les 22:30h, al Parc Municipal de sa Torre, Cinquena Verbena, Sra. Tomasa, Bruno Sotos, Versionados i Dj Romi. Ho organitza: Ajuntament de Felanitx.

Diumenge 1, a les 19:30h, al Parc Municipal de sa Torre, Trobada de ball en línea. A les 21:30h, al Parc Municipal de sa Torre, Demostració de ball esportiu i hip hop. Ho organitza: Club de Ball Esportiu de Felanitx i acadèmia Move’and’Dance. Entrada gratuïta.

Dissabte, 7 de setembre, de 16:00h a 24:00h, Fira de Cas Concos.

Dissabte, 7 de setembre i diumenge, 8 de setembre, a les 20:00h, sortida des de la Plaça de Santa Margalida de Felanitx, XL Pujada de Felanitx a Lluc a peu de la part forana. Inscripcions: Autocars Caldentey (passeig de n’Ernest Mestre, 32, Felanitx). ho patrocina: Centre Cultural de Felanitx i Ajuntament de Felanitx.

Dissabte, 14 de setembre, de les 9:30 a 13:30 i de 16:30 a 19:30, VII Diada Viu la Prehistòria. Al llarg d’aquest dia desenvoluparem una gran diversitat d’activitats lúdiques i educatives sobre el món de la prehistòria i l’arqueologia dirigides a públic de totes les edats.

ITINERARI MUSSOL BUS

  • Cas Concos: C/ Del Metge Obrador, a la parada del bus.

  • Es Carritxó: Església

  • S’Horta: Plaça Sant Isidre

  • Portocolom: C/ Plaça Cas Corso, Ronda Nadal Batle (parada bus).

  • Felanitx: Parc Municipal, (plaça Peralada).

Anades de les verbenes gratuïtes dels dies 30 i 31 d’agost: Cas concos 22.30 h; Es Carritxó 22.40 h; S’Horta 22.45 h; i Portocolom 23.00 h.

Tornades de les verbenes els dies 30 i 31 d’agost: 04.30 h i 06.00 h.

Programa de Festes de Cas Concos des Cavaller Sant Nicolau de Tolentí 2019

Trobareu el programa a partir de dia 2 setembre, a les oficines de l’Ajuntament i als llocs habituals de Cas Concos i en format digital a partir de dia 30 d’agost a la pàgina web de l’Ajuntament.

Dilluns 2, a les 20.00 h al Bar Can Blanco, inici del torneig de Truc. Que es dura a terme durant la setmana.

Dimarts 3, a les 13.00 h, repicada de Campanes i penjada de banderes, per celebrar que falten 7 dies per al dia del nostre Patró.

Dimecres 4, a les 19.00 h inici del Torneig de Petanca, al costat del bar Es Cassino.

Dijous 5, a les 20.00 h Torneig de Penyes, Penya Mallorquinista Es Cassino i AT. Balears de Cas Concos. Al camp d’esports Es jugarà una porcella.

Divendres 6, a les 19.00 h. Repicada de Campanes i amollada de Coets tot anunciant el començament de les festes. Cercavila amb Xeremiers, caparrots i dimonis de Cas Concos des Cavaller. Amb el mateix cercavila s’inauguraran les exposicions de pintura:

-Exposició Col-lectiva d´Andreu Maimó i Susana Gaitan. Al Local de Cas Concos.

-Exposició “Sumant Rutines” de Pep Molina. Al costat de la Rectoria.

A les 20.00 h. Pregó de Festes a càrrec de Margalida Vaquer Manresa, “Botera”.

A continuació lliurament del Pregó de l’any passat a la pregonera Margalida Obrador Bennassar, publicat a la col·lecció coses nostres, patrocinat per la Regidoria de Festes de l’excel·lentíssim Ajuntament de Felanitx, Farà l´entrega el Sr Josep Grimalt Vidal.

A les 21.30 h Sopar de Frit. Organitzat per l’associació de Mestresses de Casa de Cas Concos. Al carrer del Castell, on es fa cada any. Preu 10€. Tiquets a la venda fins Dimarts dia 3 de Setembre.

A continuació, Ball de saló a càrrec del grup SWING 2, Paco Almodovar i Lluís Amores. A la plaça de l’Església.

Dissabte 7, a les 10.00 h. Jornada de portes obertes a l’espai Reconatura. A Cases Monges al carrer Major.

A les 11.00 h. Tir amb escopeta d’aire Comprimit. Al camp d’esports.

A les 12.00 h. Tir amb Passeja. Al Camp D’esports.

A les 18.00 h Segona Fira Artesana Nocturna de Cas concos, amb Food Trucks, xeremiers de Cas Concos, Exposicions d’art, Exposició de motos, cotxes antics i Cotxes Renault 5.

S’habilitara una zona d’aparcament a l’entrada del poble venint de Felanitx i un altre al costat del camp d’esports.

A les 23:00 h Verbena. Al Camp d’esports

Orquesta Oasis.

Horris Kamoi.

DJ Idential Souls

Diumenge 8, a les 18.00 h, Revista Teatral, amb Mado Pereta amb l’actuació dels pallassos de la tele, Mag Felix, acròbates, entre d’altres. A la plaça de l’Església.

A les 20.30 h Missa, sa suprimeix la de dissabte dia 7.

21.00 Presentació de la Misal·lania a càrrec de Josep Grimalt.