Agraïment pujada Lluc a Peu

Volem donar l’enhorabona i agrair als organitzadors de la pujada de Felanitx a Lluc a Peu, als voluntaris i a Protecció civil per l’excel·lent organització d’aquesta XL Pujada de Lluc a Peu, ja que gràcies a ells ha estat possible, i així mateix agrair també la participació i implicació de tots els assistents.

Anunci

La Junta de Govern Local del passat dia 27 d’agost de 2019 va aprovar el plec de clàusules administratives particulars que regiran la contractació de les obres d’instal·lació i adequació d’hidrants al terme municipal de Felanitx. Els interessats en presentar oferta al procediment podran accedir a la informació i documentació de la licitació per mitjà de la pàgina web de l’Ajuntament de Felanitx (www.felanitx.org) i de la Plataforma de Contractació del Sector Públic. El termini finalitza el proper dia 16 de setembre de 2019 a les 14 hores.

Anunci

La Junta de Govern Local del passat dia 27 d’agost de 2019 va aprovar el plec de clàusules administratives particulars i el de característiques tècniques que regiran la contractació del servei de grua municipal de Felanitx. Els interessats en presentar oferta al procediment podran accedir a la informació i documentació de la licitació per mitjà de la pàgina web de l’Ajuntament de Felanitx (www.felanitx.org) i de la Plataforma de Contractació del Sector Públic. El termini finalitza el proper dia 23 de setembre de 2019 a les 14 hores.

Anunci

La Junta de Govern Local del passat dia 4 de setembre de 2019 va aprovar el plec de clàusules administratives particulars que regirà la contractació de les obres de construcció d’una coberta lleugera a la pista esportiva de Cas Concos. Els interessats en presentar oferta al procediment podran accedir a la informació i documentació de la licitació per mitjà de la pàgina web de l’Ajuntament de Felanitx (www.felanitx.org) i de la Plataforma de Contractació del Sector Públic. El termini finalitza el proper dia 3 d’octubre de 2019 a les 14 hores.

Participació ciutadana i medi ambient

Consultes ciutadanes per a la redacció del Pla de Gestió de Residus Municipals


-Felanitx. 23 de setembre a les 19:00h. a la Sala de Plens de l’Ajuntament

-Portocolom. 24 de setembre a les 19:00h. al Centre Cívic

-S’Horta-Cala Ferrera-Cala Serena. 19 de setembre a les 19:00h. al Centre Cívic

-Cas Concos. 20 de setembre a les 19:00h. al Centre Cívic (Es local)

Campanya dels 2.000 euros

Si tens un negoci al municipi de Felanitx i vols participar en una campanya comercial i de fidelització de clients, contacta amb l’àrea de desenvolupament local als següents telèfons de contacte i/o adreça electrònica 871 987819 / 651890695 / adl@felanitx.org.

Pla de lloguer social

Convocatòria d’ajudes de l’any 2019 per al lloguer d’habitatges, en el marc del Reial decret 106/2019, de 9 de març, pel qual es regula el Pla Estatal d’Habitatge 2018-2021. Bases al BOIB núm. 121 de 3 de setembre de 2019.


El termini per presentar les
sol·licituds és del 4 de setembre al 3 de novembre de 2019.


Les
sol·licituds de l’ajuda per al lloguer d’habitatges es poden presentar telemàticament a través de la pàgina web del Govern de les Illes Balears http://habitatge.caib.es, o bé de manera presencial, segons el model que figura en l’annex 2, en qualsevol de les oficines de l’Institut Balear de l’Habitatge (IBAVI), a la seu de la Conselleria de Mobilitat i Habitatge, o en qualsevol dels llocs que estableix l’article 16.4 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.


Informació i
sol·licitud de cita prèvia al telèfon 900 780 000

Centre d’Informació Jove i Universitari

El curs escolar ha començat i també ho han fet nous projectes; estudiar, viatjar, fer esport, activitats culturals, treballar, etc… des del Centre d’Informació Jove vos podem ajudar a cercar allò que necessitau. Podeu passar per la nostra oficina al Passeig Ramon Llull 19 o bé fer-nos les consultes per Whatsapp/Telegram al 630748762 o bé a través de les Xarxes socials. El nostre horari és dilluns a divendres de 09:30 a 13:30h.

Joventut

Passeig Ramon Llull 19, Estació Enològica, 971584031

Donacions de sang

La Germandat de Donants de Sang de Mallorca comunica que serà present al centre Sanitari de Felanitx, divendres 13 i dilluns 16 de setembre de 17.30 a 21.00 h, per tal d’atendre les donacions de sang d’aquest municipi.

Recordau que els requisits per donar sang són tenir entre 18 i 65 anys, pesar més de 50 quilos, tenir bona salut, no anar en dejú i haver fet la digestió.

Escola d’adults

Oferta formativa curs 2019/2020

Felanitx, IES Felanitx (Ctra. Felanitx- Petra)

Estudis inicials nivell I (Alfabetització)

Preparació proves lliures d’ESO (matí)

Preparació proves d’accés Grau Mitjà FP. (matí)

Català per adults

  • Nivells A2 (matí i horabaixa)

  • Nivells B2 i C1 (horabaixa)

Castellà per a estrangers nivell I i II (matí i horabaixa)

Anglès nivell I, II i III, (preparació proves lliures EOI)

Alemany nivell I

Informàtica nivell (nivell bàsic usuari): novembre-febrer

Portocolom (classes novembre-abril)

Centre Cívic (Avinguda Nadal Batle)

Acolliment lingüístic

Anglès I

Inscripció i matrícula del 10 al 25 de setembre a l’IES de Felanitx

Matins a l’Estació Enològica: de 11 a 13 h dies 10, 11, 17, 18 i 24

Horabaixes a l’IES Felanitx de 18,30 a 20,30 h, dies 12, 13, 16, 19, 20 i 23

Mínim 10 alumnes per grup

Informació i recollida de documents: Punt d’Informació Juvenil, Oficina de Turisme de Portocolom, i IES Felanitx i Estació Enològica en hores de matrícula.

Cursos de llengua catalana

Convocatòria d’octubre 2019 – gener 2020

L’Institut d’Estudis Baleàrics ofereix cursos de llengua catalana dels nivells A1, A2, B1, B2, C1, C2 i LA d’octubre de 2019 a gener de 2020. La inscripció es podrà fer del 2 al 13 de setembre al web iebllengua.caib.cat, o a un dels punts d’inscripció.

Aquests cursos comencen el 30 de setembre i acaben la setmana del 20 de gener de 2020.

Informació i inscripcions: http://ieb.caib.es o 971 177 604

Horari de les biblioteques

A partir del setembre es reprèn l’horari habitual: Biblioteca Joan Estelrich de Felanitx: de dilluns a divendres de 9:00 a 13:30 i de 16:00 a 20:00h. Biblioteca de Portocolom: de dilluns a divendres de 16:30 a 20:00. Dimecres, també, de 9:00 a 12:30 h.

Agenda Cultural

Setembre

Dissabte, 14 de setembre, de les 9:30 a 13:30 i de 16:30 a 19:30, VII Diada Viu la Prehistòria. Al llarg d’aquest dia desenvoluparem una gran diversitat d’activitats lúdiques i educatives sobre el món de la prehistòria i l’arqueologia dirigides a públic de totes les edats.

Programa de Festes de Cas Concos des Cavaller Sant Nicolau de Tolentí 2019

Divendres 13, a les 18:00 h Passejada amb bicicleta, a l’hort den Guillem de sa galereta.

A les 21.00 h Final del torneig de Truc i sopar per els participants. Apuntau-vos-hi tres dies abans al Bar Can Blanco.

A les 21:30 Vespre de Swing, amb actuacions, ball i foodtrucks. A la Plaça de l’Església.

Dissabte 14, a les 08:30 h Caminada amb recollida de fems. Al Castell de Santueri. Ho organitza Grup excursionista Es Cavallers.

A les 18:00 h «Tardeo» Concarrí Organitzat per Associació Cavallers Joves. Al Camp d’esports.

A les 19.00 h. Partit de futbol sala entre socis de la Penya Barcelonista Es Tamarells. Al Camp d’esports.

Diumenge 15, a les 09:00 h Cursa Solidaria. Al camp d’esports. Organitzada per l’ AMIPA.

Aquest any la recaptació anirà a l’Associació Angeles Sin Alas.

A les 19.30. I Concurs nocturn de pasturatge Cas Concos. Ho Organitza: Associació Balear del Border Collie de Pasturatge.

A les 21.30h. V trobada de Glossadors. Vespre de Gloses. Combat de Picat amb Maribel Servera “Servereta, Miquel Estelrich “Es Pagès”, Miquel Servera “Boireta” i Mateu Mates “Xuri”. Al Camp d’esports.