Agraïment Festes de Cas Concos

L’Ajuntament de Felanitx vol agrair la participació de la ciutadania en les Festes de Cas Concos i molt especialment a les Associacions i entitats que han fet un esforç i una gran tasca per du a terme totes les activitats programades. També vol fer un esment en la tasca de la Comissió de Festes, així com també de la Brigada Municipal, Protecció Civil i la Policia Local.

Agraïment VII Concentració nacional de la Tralla 101

Volem agrair a l’Associació dels Amics dels Vehicles Clàssics i Antics per l’excel·lent organització d’aquesta VII Concentració Nacional de la Tralla 101 que va tenir lloc al Parc municipal el passat 15 de setembre, ja que gràcies a ells ha estat possible, i així mateix agrair també la participació i implicació de tots els assistents.

Reunió Bars, Cafeteries, Restaurants, i comerços

La regidoria de comerç convoca als bars, cafeteries i restaurants de Felanitx a una reunió el proper dimarts dia 23 de setembre a les 20.00h a l’aula polivalent de la Biblioteca de Felanitx per tractar els següents assumptes, entre altres que puguin sorgir:

 • Presentació de la nova regidora de Comerç.
 • Debatre sobre el format del guateque per la fira del Pebre Bord.
 • Campanya 2000 €.
 • Informació sobre les subvencions per a les associacions d’empreses.
 • Mercadet de Nadal.

Anunci

La Junta de Govern Local del passat dia 27 d’agost de 2019 va aprovar el plec de clàusules administratives particulars i el de característiques tècniques que regiran la contractació del servei de grua municipal de Felanitx. Els interessats en presentar oferta al procediment podran accedir a la informació i documentació de la licitació per mitjà de la pàgina web de l’Ajuntament de Felanitx (www.felanitx.org) i de la Plataforma de Contractació del Sector Públic. El termini finalitza el proper dia 23 de setembre de 2019 a les 14 hores.

Anunci

La Junta de Govern Local del passat dia 4 de setembre de 2019 va aprovar el plec de clàusules administratives particulars que regirà la contractació de les obres de construcció d’una coberta lleugera a la pista esportiva de Cas Concos. Els interessats en presentar oferta al procediment podran accedir a la informació i documentació de la licitació per mitjà de la pàgina web de l’Ajuntament de Felanitx (www.felanitx.org) i de la Plataforma de Contractació del Sector Públic. El termini finalitza el proper dia 3 d’octubre de 2019 a les 14 hores.

Participació ciutadana i medi ambient

Consultes ciutadanes per a la redacció del Pla de Gestió de Residus Municipals


-Felanitx. 23 de setembre a les 19:00h. a la Sala de Plens de l’Ajuntament

-Portocolom. 24 de setembre a les 19:00h. al Centre Cívic

-S’Horta-Cala Ferrera-Cala Serena. 19 de setembre a les 19:00h. al Centre Cívic

-Cas Concos. 20 de setembre a les 19:00h. al Centre Cívic (Es local)

Campanya dels 2.000 euros

Si tens un negoci al municipi de Felanitx i vols participar en una campanya comercial i de fidelització de clients, contacta amb l’àrea de desenvolupament local als següents telèfons de contacte i/o adreça electrònica 871 987819 / 651890695 / adl@felanitx.org.

Consciència ciutadana

Volem agrair per endavant la col·laboració i participació ciutadana i insistir en la importància d’utilitzar correctament els diversos serveis que el municipi ofereix, entre tots podem aconseguir un poble més net i respectuós amb el medi ambient.

Serveis que teniu al vostre abast:

 1. Deixalles pot venir a recollir els electrodomèstics, mobles i altres estris només amb una trucada de telèfon. Tel. 900 772 211, 971 582 710.

 2. Si ets un particular i tens un parell d’enderrocs pots anar al Parc Verd de Portocolom, NO els deixis vora els contenidors!!!

 3. Utilitzau el servei de recollida de fems dins la franja horària establerta, vos recordam que els fems s’han de treure a partir de les 19:00h del vespre cada dia menys els dilluns.

 4. I si tens dubtes… truca’ns i t’informarem d’on va cada cosa, més informació a les oficines de l’Ajuntament, departament de Medi Ambient, tel. 871 987 791

Gràcies per la vostra col·laboració.

COFIB servei de protecció d’espècies

El Consorci per a la Recuperació de la Fauna de les Illes Balears COFIB té l’objectiu, entre d’altres, de gestionar les activitats necessàries per a la recuperació d’exemplars ferits de la nostra fauna silvestre i la criança en captivitat de la fauna silvestre. Per a més informació podeu telefonar al núm. 971 144 107 en horari d’oficina i 607 554 055 per emergències.

Pla de lloguer social

Convocatòria d’ajudes de l’any 2019 per al lloguer d’habitatges, en el marc del Reial decret 106/2019, de 9 de març, pel qual es regula el Pla Estatal d’Habitatge 2018-2021. Bases al BOIB núm. 121 de 3 de setembre de 2019.


El termini per presentar les
sol·licituds és del 4 de setembre al 3 de novembre de 2019.


Les
sol·licituds de l’ajuda per al lloguer d’habitatges es poden presentar telemàticament a través de la pàgina web del Govern de les Illes Balears http://habitatge.caib.es, o bé de manera presencial, segons el model que figura en l’annex 2, en qualsevol de les oficines de l’Institut Balear de l’Habitatge (IBAVI), a la seu de la Conselleria de Mobilitat i Habitatge, o en qualsevol dels llocs que estableix l’article 16.4 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.


Informació i
sol·licitud de cita prèvia al telèfon 900 780 000

Centre d’Informació Jove i Universitari

El curs escolar ha començat i també ho han fet nous projectes; estudiar, viatjar, fer esport, activitats culturals, treballar, etc… des del Centre d’Informació Jove vos podem ajudar a cercar allò que necessitau. Podeu passar per la nostra oficina al Passeig Ramon Llull 19 o bé fer-nos les consultes per Whatsapp/Telegram al 630748762 o bé a través de les Xarxes socials. El nostre horari és dilluns a divendres de 09:30 a 13:30h.

Joventut

Passeig Ramon Llull 19, Estació Enològica, 971584031

Escola d’adults

Oferta formativa curs 2019/2020

Felanitx, IES Felanitx (Ctra. Felanitx- Petra)

Estudis inicials nivell I (Alfabetització)

Preparació proves lliures d’ESO (matí)

Preparació proves d’accés Grau Mitjà FP. (matí)

Català per adults

 • Nivells A2 (matí i horabaixa)

 • Nivells B2 i C1 (horabaixa)

Castellà per a estrangers nivell I i II (matí i horabaixa)

Anglès nivell I, II i III, (preparació proves lliures EOI)

Alemany nivell I

Informàtica nivell (nivell bàsic usuari): novembre-febrer

Portocolom (classes novembre-abril)

Centre Cívic (Avinguda Nadal Batle)

Acolliment lingüístic

Anglès I

Inscripció i matrícula del 10 al 25 de setembre a l’IES de Felanitx

Matins a l’Estació Enològica: de 11 a 13 h dies 10, 11, 17, 18 i 24

Horabaixes a l’IES Felanitx de 18,30 a 20,30 h, dies 12, 13, 16, 19, 20 i 23

Mínim 10 alumnes per grup

Informació i recollida de documents: Punt d’Informació Juvenil, Oficina de Turisme de Portocolom, i IES Felanitx i Estació Enològica en hores de matrícula.

Horari de les biblioteques

A partir del setembre es reprèn l’horari habitual: Biblioteca Joan Estelrich de Felanitx: de dilluns a divendres de 9:00 a 13:30 i de 16:00 a 20:00h. Biblioteca de Portocolom: de dilluns a divendres de 16:30 a 20:00. Dimecres, també, de 9:00 a 12:30 h.

Agenda Cultural

Festa Fi d’Estiu’19 Portocolom

Dissabte 21, a partir de les 19.30 a la plaça d’es Corso de Portocolom actuació i ball obert a càrrec de l’escola de ball Es Convent i l’Aula de música de Portocolom i Felanitx. A les 20.30 Expression. A les 22.00 Kurt Savoy. A les 23.30 Juan Mena. A les 00.30 Expression i a les 01.30 Horris Kamoi.

Haurà servei de bus gratuït de Portocolom a Felanitx a les 04.00 h.

Diumenge 22, Fira de Sant Miquel, a les 10.30 h cercavila i animació familiar, des de la plaça de sa Font de Santa Margalida fins a la plaça Pax, i tot seguit a la plaça Pax animació a càrrec de «K-Codril».

Ludoteca a la plaça Pax, espai de jocs per a totes les edats. Diferents ambients: motricitat, jocs de taula, experimentació, construcció i jocs simbòlics, jocs tradicionals i familiars.

A les 11.00 h, a la plaça de sa Font de Santa Margalida, a càrrec de «Wacky Tobacco» i «Monkey Doo».

A les 18.00 h a l’Auditori de Felanitx, Musical «Vaiana el músical» (funció en català). Entrades en la pàgina: https://movesmallorca.com/event/vaiana-el-musical-6/