El consistori ha pogut veure, aquest dijous matí, com es fa la collita de l’oliva que s’ha iniciat aquest mes d’octubre per a posteriorment fabricar l’oli d’arbequina. Enguany els treballadors han collit 800.000 tones d’olives i d’aquestes 
se n’extreuran 150.000 litres d’oli.

Els membres de l’Ajuntament han visitat les instal·lacions i han estat acompanyats per Cristobal Rosselló i Juan Jesús Alcaide, propietari i gerent de Son Mesquidassa. Tots han recorregut la Finca que compta amb més de 150.000 oliveres i han pogut veure quina és la tasca que es desenvolupa.

El batle de Felanitx, Jaume Monserrat, en acabar la visita ha explicat que “Felanitx s’ha convertit en el major productor d’oli de Mallorca i que a banda de ser un referent del vi, ara també se’ns coneixerà per aquest altre producte tan típic de la dieta mediterrània”.

Son Mesquidassa forma part de la DO Oli de Mallorca i es comercialitza amb un segell de garantia del Consell Regulador.