L’equip de govern de Felanitx visita les obres que PortsIB realitza a Portocolom amb el director general de l’ens públic, Xavier Ramis. L’Ajuntament elegirà quatre de les alternatives que proposa Ports.

El batle de Felanitx, Jaume Monserrat ha acompanyat el director general de Ports, Xavier Ramis a la visita que s’ha fet aquest matí a l’inici de les obres d’embelliment que es duen a terme als carrers Pescadors i Cristòfor Colom de Portocolom. A l’encontre també han assistit el regidor de cultura, Xisco Duarte (PSOE) i la regidora d’educació, Isabel Montero (BLOC)

Aquestes obres consisteixen a canviar la pavimentació dels citats carrers amb l’objectiu de renovar la imatge de la zona portuària. Ports de les Illes també adesarà les voravies i es construirà un accés de vianants. Es destinaran 181.000 euros més IVA, unes obres que està duent a terme l’empresa Amer e Hijos S.A. El termini d’execució és de dos mesos. L’Ajuntament de Felanitx informa que l’accés al carrer Pescadors pateix, mentre duri l’obra, talls al trànsit a conseqüència d’aquesta remodelació a la via pública.

S’ha aprofitat la visita per parlar de la construcció del camí al pinar de Sa Bassa Nova, que aquests dies ha aixecat diferents punts de vista entre col•lectius. Les obres del camí, quedaran aturades aquesta setmana mentre es pren la decisió més adequada amb l’entorn.

El batle de Felanitx, Jaume Monserrat ha indicat que “es repensaran alguns punts del caminet, hi la possibilitat de replantejar el projecte, repensant com s’ha d’executar, si amb fusta o amb altra material menys agressiu”. Els tècnics de Ports han donat quatre alternatives al consistori perquè decideixi quina és la més adequada. Monserrat ha dit que Ports de les Illes executarà el projecte que l’Ajuntament els hi digui, ja que és una petició que el consistori va demanar en el seu moment. En uns dies la proposta definitiva serà presentada a l’ens per a dur-la a terme.

Referent a la concentració d’aquest diumenge per part de diferents col•lectius contraris a la construcció del camí, el batle ha indicat que “respecte a qualsevol classe de manifestació sigui en contra o a favor dels projectes que es realitzen per part dels partits que governen, el que sí que recorda és que actuacions violentes i vandàliques com les de la setmana passada no poden tornar a succeir. Si tot es fa amb pacifisme, tot és respectable”.