Reunió mantiguda amb el Consell de Mallorca i la Mallorca Film ComissionLa producció d’Atresmedia Studios, que iniciarà el rodatge el pròxim 25 de novembre, és un thriller que constarà de sis capítols i que protagonitza Javier Rey i Ángela Cremonte. Atresmedia Studios, productora de la sèrie, comptarà amb Mapa Films per a l’organització del rodatge durant la seva estada a l’illa.

Mentiras, és el primer projecte a Balears de Mapa Films, però el seu objectiu és dur més produccions nacionals a l’illa, ja que es compta amb els professionals i mitjans audiovisuals adequats per a tota casta de produccions. Des d’Atresmedia Studios han assenyalat que el paisatge serà un protagonista més de la sèrie, per les seves platges, muntanyes i pobles amb encant especial.

A Portocolom es rodarà durant dues setmanes del total del mes que estaran a Mallorca. La resta de localitzacions es distribueixen entre Cala Deià, Camp de Mar, És Trenc, Sa Calobra o Palma. És al Port on viuran els personatges protagonistes de ‘Mentiras’, concretament en la zona més antiga del nucli costaner. La història transcorrerà principalment el vespre i s’intentarà crear el menor perjudici als veïns de la zona.

Norberto López, director de sèries com ‘El Príncipe’, ‘Mar de plástico’ o ‘El Internadot’ estarà acompanyat d’un altre gran del cinema i la televisió, Curro Novallas que ha estat creador de ‘Alta mar’ o ‘Traición’.

A més dels dos protagonistes, ‘Mentiras’ compta amb un elenc actoral de luxe amb noms com Manuela Velasco (‘Velvet’), Miquel Fernández (‘Mar de plástico’, ‘Fariña’), Paco Tous (‘La casa de Papel’, ‘Allí abajo’) o Susi Sánchez (‘Presunto culpable’, ‘La veridad’).

‘Mentiras’ conta la història entre una professora, Laura Munar i un metge cirurgià de Son Espases, Xavier Vera que després d’haver passat un vespre junts, ella no recorda absolutament res. Laura recupera la seva memòria i és quan decideix denunciar al metge per haver estat drogada i violada. La història es desenvoluparà entre si va ser una relació consentida o forçada i es creuaran denúncies entre els dos protagonistes.