Diferents membres del consistori junt amb tècnics municipals i treballadors de l’empresa adjudicatària, han visitat les obres dels dos trams de carril bici que tindran un cost de 424.000 euros.

El batle de Felanitx, Jaume Monserrat juntament amb membres del seu equip de govern han inspeccionat les obres que s’estan duent a terme a Cala Ferrera. Aquesta construcció consisteix en dos trams de carril bici, un que uneix Cala Ferrera amb el camí de Cala Sa Nau i un altra via que uneix Cala Ferrera amb Cala d’Or. El recorregut té una llargària de poc més de tres kilòmetres i s’adequa a més la rodona d’entrada a Cala Ferrera.

Monserrat ha assenyalat que amb aquesta inversió “es pretén donar un millor servei tant als residents com als turistes que visiten aquesta zona principalment a l’estiu, a més aquests vials eren una demanda tant dels veïns com de l’associació hotelera de Cala d’Or on s’inclouen els establiments turístics de Cala Ferrera, per tenir una millor connectivitat. Els veïns ja empren aquest tram per fer exercici tant a peu com en bicicleta i és una oferta de connexió amb la platja que evitarà cap incident per la mala senyalització”.

L’obra que ha estat adjudicada a l’empresa AFEX es va iniciar a finals del mes d’octubre i té una durada de dos mesos. Els treballadors van a bon ritme i s’espera que compleixin amb els terminis establerts.