El batle de Felanitx, Jaume Monserrat juntament amb la regidora d’educació i la d’urbanisme, Isabel Montero i Gracia Gonzalez s’han reunit amb la direcció del centre educatiu del CEIP Joan Capó i diferents representants de l’APIMA. El motiu ha estat trobar una solució d’on s’hi han d’instal·lar els dos barracons del curs 2020-2021 que perjudiqui manco als alumnes i que tenguin accés als mateixos serveis que actualment tenen al centre.

Tant directius del col·legi com de l’APIMA han mostrat la seva preocupació i han manifestat que aquestes aules prefabricades no haurien d’estar massa enfora de l’escola. Per aquest motiu han llençat una proposta a l’Ajuntament, que els barracons se situïn a un tram del carrer Cotoner, via annexe al centre escolar.

L’equip de govern ha recollit la proposta i l’estudiarà amb els tècnics de l’Ajuntament i la Conselleria. La regidora d’educació, Isabel Montero ha manifestat “veim que és una solució viable, ja que dins el Parc hi havia la problemàtica de les festes al mes d’agost quan quasi les aules haurien d’estar instal·lades i habilitades per l’inici del curs” Montero ha recordat en aquesta reunió que “l’oposició va proposar que les aules es podrien ubicar als horts urbans. Una idea que no agrada al sector educatiu, consideren que els infants anirien molt enfora, a més des del punt de vista de l’Ajuntament s’hauria de fer una obra i inversió on es tudarien els doblers i que aquests s’han de destinar a la compra del solar de la futura escola”.

Recordar que l’oferta pública del solar per a la construcció de l’escola nova, sortirà aquest mes de desembre. Alhora s’està fent feina amb la ubicació dels barracons que com a màxim poden estar instal·lats dos anys.