Anunci

La Junta de Govern Local del passat dia 26 de novembre de 2019 va aprovar el plec de clàusules administratives particulars i tècniques que regiran l’adquisició d’un solar al centre de Felanitx. Els interessats en presentar oferta al procediment podràn accedir a la informació i documentació de la licitació per mitjà de la pàgina web de l’Ajuntament de Felanitx (www.felanitx.org) i de la Plataforma de Contractació del Sector Públic. El termini finalitza el proper dia 20 de desembre de 2019 a les 14 hores.

Calendaris any 2020

Ja estan a disposició dels ciutadans els calendaris de l’Ajuntament per l’any vinent. Podeu recollir-los a les oficines de l’Ajuntament de dilluns a divendres, a la Casa de Cultura, de dimarts a diumenge dematí, al Centre Cívic de Portocolom els dilluns i dimecres d’11:30 a 13:30 hores i al Centre Cívic de S’Horta els dijous de les 19 a les 20 hores.

Tallers de Nadal pels nins i nines del municipi

L’àrea de Joventut de l’Ajuntament de Felanitx organitza per les vacances de Nadal diferents activitats pels més petits. Van adreçades a nins i nines d’entre 3 i 12 anys. Hi haurà grups per edats i les activitats estaran adaptades als seus nivells i necessitats.

– Dia 23 de desembre: Taller d’estels i manualitats de decoració nadalenca.

– Dia 27 de desembre: Ens convertim en científics i aprenem a fer experiments.

– Dia 30 de desembre: Contes.

– Dia 2 de gener: Feim torró i aprenem com juguen la resta de nins del món.

– Dia 3 de gener: Survival Kids, tots els participants hauran de treure el seu enginy per superar diferents reptes.

Lloc de les activitats: Poliesportiu Guillem Timoner a Felanitx, local social de Cas Concos i Centre Cívíc de S’Horta.

Horari: de les 9 a les 14h.

Enguany les inscripcions es poden fer per dies puntuals i tenen un cost de 8€ per dia., en cas d’apuntar-se a totes les activitats els germans tenen un 10% de descompte.

Encara sou a temps per inscriurer-vos online fins dia 9 de desembre a l’enllaç https://es.surveymonkey.com/r/XRTHL7R

Per a més informació: Centre d’Informació Jove de Felanitx, Passeig Ramon Llull 19, 971584031.

Obres a Portocolom

L’Ajuntament de Felanitx recorda que, amb motiu de les obres d’embelliment dels carrers Pescadors i Cristòfor Colom del Port, el trànsit patirà talls de circulació en aquestes vies fins aproximadament finals de desembre.Disculpau les molèsties.

Biblioteca de Portocolom

La biblioteca municipal de Portocolom obrirà temporalment els dimarts i els dijous de 16:30 a 20:00 h fins nova comunicació.

Comerç

La regidoria de comerç vol posar en coneixement de la ciutadania que ha quedat constituïda la nova junta de l’associació de comerciants i empresaris de Felanitx. La nova presidenta de l’entitat és Maria Vaquer Pou, si teniu propostes per millorar el comerç al municipi o si us voleu informar de com associar-vos, us podeu posar amb contacte amb ella al número 636 82 20 88. La regidoria de comerç està disposada a fer feina de valent junt amb l’associació per millorar i reactivar el sector comercial a tot el municipi.

Com continuar sent pares després d’una ruptura de parella.

Grup socioterapèutic adreçat a la població general, amb l’objectiu principal que els pares i mares disposin de mitjans d’informació, suport tècnic i formació adequada per ajudar-los a complir les seves funcions parentals. Organitzat per l’Ajuntament de Manacor i obert també a persones del municipi de Felanitx.

Les sessions són setmanals, i es duran a terme al Carrer des Convent, s/n. de Manacor els dimecres de 17:00 h a 18:30 h. Inscripcions fins a finals de gener: de 9:00 h a 14:00 h, al telèfon 627 388 576.

Més informació als Serveis Socials de l’Ajuntament Felanitx.

Campanya donació sang

El pròxim dimecres dia 18 de desembre de les 10 a les 14 hores el bus de la Fundació Donants de Sang visitarà l’IES Felanitx. Poden consultar la plana web www.donasang.org per conèixer on i quan es poden fer les donacions a diferents punts de l’illa. Cada acte de donació de sang és voluntari, altruista i ajuda a salvar 3 vides. Tota la col·laboració és benvinguda.

Festes de la Immaculada Son Mesquida 2019

Dissabte 7, a les 20 hores, missa on actuarà la coral de Felanitx. A continuació se celebrarà el pregó de les Festes, a càrrec de Tomeu Barceló, de Can Boteta. Torrada i ballada popular a càrrec del grup Es Revetlers. En cas de mal temps, els actes d’aquest dia es faran el dissabte dia 14.

Diumenge 8, a les 10.30 h. XIX Concurs de cans pastors “Gran Premi de Son Mesquida”.

A les 14 hores tradicional paella, servida pel restaurant “Ses Torres”

Agenda Cultural

Activitats Nadal a Felanitx per dissabte 14

Mercadet de Nadal, de 16:30 a 20:30 hores a la Plaça de Sa Font de Santa Margalida.

Al llarg de tot l’horabaixa s’esperen diferents activitats al poble, són els següents per localització i hora:

 • A partir de les 17h, a la Plaça Pax, exhibicions i ball a càrrec de l’acadèmia MOVE&DANCE

 • Al carrer Major taller infantil de 5 a 10 anys, Workshop Manualitats de Nadal

 • A partir de les 18h, a la Plaça de sa Font de Santa Margalida, Concert de Nadal, a càrrec de la coral infantil del col.legi Joan Capó i dels alumnes del Conservatori Professional i Escola de Música i Dansa Pare Aulí de Felanitx

 • A la plaça Pax, Lindy Hop i ball social amb música de swing nadalenca a càrrec de Swingnitx.

 • A partir de les 18:30 a la plaça Pax, xocolatada solidària a càrrec dels comerciants de la plaça Pax i voltants.Beneficis per l’Associació Balear d’Esclerosi Múltiple ABDEM

 • A les 19h, inauguració del Betlem de la Casa de Cultura i de la Ruta de Betlems als locals del centre de Felanitx

 • A la plaça de sa Font de Santa Margalida, taller de mandalas a càrrec del Centre Yoga Mallorca.

 • Diada Familiar de 17 a 20 hores: Felanitx, juga per la igualtat!

Les àrees de Joventut i Igualtat han dissenyat una campanya per rompre els estereotips de gènere que es transmeten mitjançant el joc i les joguines. La campanya du per lema ‘Jugar ens fa iguals’ tendrà lloc els dies 5, 14 i 21 de desembre en el marc de l’encesa de llums i mercadets de Nadal. Durant aquests tres dies Felanitx s’omplirà de jocs i tallers per a totes les edats amb l’objectiu de transmetre la importància del joc lliure d’estereotips en el desenvolupament dels infants. Totes les famílies rebran un decàleg amb recomanacions a l’hora de triar jocs o juguetes i unes pintures amb el lema ‘Tu hi pintes molt’. Per participar en la campanya només cal aturar-se a la carpa que trobareu a la Font de Santa Margalida, recollir el vostre dorsal i JUGAR!! Vos hi esperam!

 • Edifici de la rectoria de l’església de Sant Miquel: Espai niu. Activitats per nins de 0 a 3 anys

 • Casa de Cultura, photocall Regala igualtat

 • Plaça de Sa Font de Santa Margalida, taller gastronòmic infantil

 • Carrer Major, experimentació amb Lego

 • Plaça del Rei Jaume II, jocs populars

 • Cantonada del carrer Major i carrer Miquel Bordoy, taller de maquillatge infantil

 • Carrer Miquel Bordoy, ludoteca de jardí, jocs per a totes les edats. Diferents ambients: motricitat, jocs de taula, experimentació, construcció, jocs simbòlics, jocs tradicionals i familiars

 • Plaça Pax, carrousel ecològic

Activitats Nadal Cas Concos per diumenge 15

Mercadet de Nadal de les 16 a 20:30 hores al lloc de costum

Encesa de l’arbre de Nadal, a les 18 h a la plaça de l’Església, en acabar la Banda de Música de Felanitx oferirà el tradicional Concert de Nadal.

Diumenge 15 a Felanitx, concert a càrrec del Cor de Cambra del Conservatori. L’acte tindrà lloc a les 18h, al Conservatori Professional i Escola de Música i Dansa Pare Aulí de Felanitx.

Fins dia 8 de desembre es poden visitar les exposicions a la Casa de Cultura, a la sala exposicions “Objetos despojados” de Marcos Juncal i a sala Miquel Barceló “Screen shots” de Mariana Sarraute.