Talls transit per prova esportiva

El pròxim dijous 30 de gener la XXIX Challenge ciclista a Mallorca passa per Felanitx. L’entrada dels esportistes a la vila serà per Porreres. Els ciclistes passaran pel Passeig Ramón Llull, C/Guillem Timoner i Passeig Ernest Mestre on hi haurà la meta. Es preveu que arribin al poble damunt les 16 hores. L’accés a aquests carrers quedarà prohibit mentre no hagi finalitzat la prova, tampoc es podrà estacionar en aquests indrets.

Al següent enllaç trobareu el rutòmetre complet per veure tota la informació referent a l’etapa del dia 30 de gener.

http://vueltamallorca.com/challenge-mallorca/?page_id=1814

Es poden produir talls intermitents pels conductors. S’efectuaran entre 20 minuts abans de l’hora prevista d’arribada dels ciclistes i 10 minuts després.

Agraïm per endavant la predisposició ciutadana per gaudir d’una cursa que ja és un clàssic de l’hivern a Mallorca i convidam a animar als participants durant el seu recorregut pel nostre municipi.

Subhasta solars polígon

14 solars del polígon Son Colom de Felanitx sortiran a subhasta amb l’objectiu de revitalitzar la zona industrial. Les ofertes es poden presentar fins dia 28 de gener a les oficines de Gestión Urbanística de Baleares,GESTUR. El procediment de venda de solars a Felanitx és a través de l’adjudicació de la subhasta, és obert a totes les persones interessades, tant físiques com jurídiques, espanyoles o estrangeres, publiques o privades, amb o sense ànim de lucre. Els preus oscil·len entre els 246.000 i els 650.000 euros i els solars tenen d’entre 1.400 fins als 3.300 metres quadrats.
S’admetran les ofertes que elevin el preu al marcat a les diferents parcel·les, mentre es rebutjaran les que vagin a la baixa. Cada persona podrà optar a més d’un solar de forma independent. Les persones o entitats en prendre part d’aquesta convocatòria poden consultar les bases a la plana web de GESTUR www.gesturbalear.com

Horari ATIB Felanitx 2020

La delegació de l’agència tributària canvia l’horari d’atenció al públic a les oficines del Passeig de n’Ernest Mestre de Felanitx.

Matí

Dilluns a dijous 8:15h a 14:00h

Divendres 8:15h a 14:30h

Horabaixes

Dimarts i dijous 15:15h a 16:45h

Recordar als usuaris que han de demanar cita prèvia als telèfons 971582523-971678404 o a través de la plana web www.atib.es

Campanya comerç

L’associació de comerciants de Felanitx llença la campanya ‘El teu comerç et duu a…’
Una iniciativa que es perllongarà fins al pròxim 14 de febrer, dia que se sortejarà un viatge. Les persones que comprin a un dels establiments adherits a l’associació de comerciants, participaran en el sorteig de forma automàtica. Per més informació podeu contactar amb la presidenta de l’entitat, Maria Vaquer al número 636822088.

Renovació cartilla ramadera

Es recorda a tots els ramaders que el termini per a poder renovar la Cartilla Ramadera acaba el 28 de febrer. Per poder renovar-la és necessari presentar els llibres de registre d’explotació i, en el cas que hi hagi cavalls, també s’haurà de presentar el passaport.

Per més informació i tramitació vos podeu dirigir a la Delegació Comarcal del FOGAIBA de Felanitx, Passeig Ramón Llull, nº 19 (Edifici Estació Enològica) Tel. 971787339.

Campanya donació sang

La Germandat de Donants de Sang de Mallorca posa en coneixement de la ciutadania les properes campanyes de donació de sang al municipi.

Cas Concos – Centre sanitari

Dimarts 28 de gener de 2020 de 17:30 a 21:00 hores

Recordau que els requisits per donar sang són tenir entre 18 i 65 anys, pesar més de 50 quilos, tenir bona salut, no anar en dejú i haver fet la digestió.

Beneïdes de Sant Antoni 2020

Felanitx: Dia 25 a les 15.30 h a la plaça de Sa Font de Santa Margalida

La concentració dels participants és a partir de les 14:45 h a la plaça d’Espanya

Son Negre: Dia 26 a les 15.30 h

Es recomana als ciutadans que participin en les beneïdes a qualsevol nucli del municipi, que no es faci ús de material pirotècnic o explosiu en be dels animals i seguretat de les persones. Es recomana no emprar foc ni a les comparses ni a les carrosses. Davant qualsevol incident cap a les persones o perjudici del mobiliari urbà, la responsabilitat recaurà damunt el ciutadà que provoqui l’incident.

Festes al municipi

ES CARRITXÓ

DISSABTE 25

A les 10h

Jornada infantil

Actuació del grup d’animació infantil Púrpura. Els pares podran fer un taller amb filtres de cafè.

A les 20h

Combat de glosat

Glossadors: Mateu Matas ‘Xurí’, Maribel Servera ‘Servereta’ i Cati Eva Canyelles

DIUMENGE 26

A les 13:30h

Gran paella

Recolliu els tiquets al local dimarts 21 de les 18:30 a les 19:30 o reservau al telèfon 686152918.

Els socis 8€, infants d’entre 4 i 12 anys 4€.

Després del dinar es farà entrega del reconeixement al carritxoner/a de l’any.

SON NEGRE

Festes patronals

DIVENDRES 24

A partir de les 20h

Tardeo

Escola de Son Negre, actuarà DJ Titi

DISSABTE 25

A partir de les 20

Missa, pregó i gran fogueró

Actuarà S’Estol d’es Gerricó i el duet Ell i jo

DIUMENGE 26

A partir de les 15:30h

Beneïdes

Totes les persones interessades en beneir els seus animals poden assistir a l’acte, que se celebrarà si el temps ho permet. Els participants a altres nuclis de Felanitx també poden dur les seves carrosses perquè els residents a Son Negre gaudeixin de l’esdeveniment.

DIUMENGE 2 febrer

A les 9h

Excursió pels camins de Son Negre

Passejada a peu, bicicleta o montura pels camins del nucli. A les 14h es durà a terme una paella popular

Agenda Cultural

FINS DIA 2 MARÇ

Casa Cultura Felanitx

Exposició ‘Pastoral’ de Jaume Prohens

A la sala Miquel Barceló es pot visitar l’exposició de l’artista felanitxer. Consta de 45 aquarel·les que mostren la visió de Prohens vers la nuesa del cos humà.