Plenària mes de febrer

S’ha convocat sessió ordinària de l’Ajuntament Ple per al dia 10 de febrer, a les 20 hores, a la sala de plens de la Casa Consistorial.

Punts de l’ordre del dia més rellevants:

  • Aprovació definitiva del Reglament de règim intern del Centre de Serveis Socials Comunitaris Bàsics de l’Ajuntament de Felanitx.
  • Concessió de la Medalla de la Ciutat de Felanitx a l’Associació Musical Banda de Música de Felanitx.
  • Aprovació de l’expedient de reconeixement extrajudicial de crèdits 02.2020
  • Moció del Grup Municipal VOX FELANITX per reprobar al Partit Socialista Obrer Espanol per la seva responsabilitat política en els fets que han estat objecte de condemna penal per l’audiència pronvincial de Sevilla en el denominat “Cas dels ERE”.
  • Moció del Grup Municipal VOX FELANITX per impulsar la instal·lació d’una estructura de mini contenidors de reciclatge al municipi de Felanitx.
  • Moció del Grup Municipal Bloc per Felanitx – APIB per instar al Govern de les Illes Balears a emprendre accions per garantir el dret a l’educació i a la llibertat d’ensenyament en valors democràtics, de convivència i diversitat.

Anunci

La Junta de Govern Local del passat dia 21 de gener de 2020 va aprovar iniciar l’expedient d’autorització per a l’ús dels punts d’atracada al litoral del terme municipal de Felanitx temporades 2020 i 2021. Els interessats en presentar sol·licituds podràn accedir a la informació per mitjà de la pàgina web de l’Ajuntament de Felanitx (www.felanitx.org) . El termini finalitza el proper dia 14 de febrer de 2020 a les 14 hores.

Anunci

La Junta de Govern Local del passat dia 14 de gener de 2020 va aprovar el plec de clàusules administratives particulars i tècniques que regiran l’adquisició de terrenys per a la construcció d’una nova escola d’infantil i primària al nucli de Felanitx. Els interessats en presentar oferta al procediment podran accedir a la informació i documentació de la licitació per mitjà de la pàgina web de l’Ajuntament de Felanitx (www.felanitx.org) i de la Plataforma de Contractació del Sector Públic. El termini finalitza el pròxim dia 27 de febrer de 2020 a les 14 hores.

Bonificació fems

L’Ajuntament de Felanitx vol proposar, una vegada més, la possibilitat d’obtenir una bonificació als comerços, bars, restaurants i altres establiments que col·laborin en la recollida selectiva. Per tal d’aconseguir la bonificació, cada any s’ha d’omplir la sol·licitud de bonificació de la taxa de recollida de fems a l’Ajuntament de Felanitx (al servei d’informació) juntament amb una còpia del rebut de fems abans de dia 30 d’abril de 2020.

Obres Portocolom

El pròxim dilluns dia 10 s’iniciaran les obres de clavegueram a la primera línia de Portocolom. El carrer afectat és Cristòfor Colom entre els números 1 i 35. No s’esperen talls de trànsit ni d’aigua. Les obres tindran un cost de poc més de 24.000 €. Feia trenta anys que a n’aquesta zona no es feia cap tipus d’actuació. Es demana disculpes per les molèsties que es puguin ocasionar als veïns i comerços afectats.

Campanya comerç

L’associació de comerciants de Felanitx llença la campanya ‘El teu comerç et duu a…’
Una iniciativa que es perllongarà fins al pròxim 14 de febrer, el sorteig del mateix es farà dia 22 de febrer al Parc Municipal coincidint amb la Rua a Felanitx.

Campanya donació sang

La Germandat de Donants de Sang de Mallorca posa en coneixement de la ciutadania les properes campanyes de donació de sang al municipi.

Cas Concos – Centre Sanitari

Dimarts 24 de febrer de les 17:30 a 21 h

Felanitx – Centre Sanitari

Dijous 20, divendres 21 i dilluns 24 de les 17:30 a 21 h

Recordau que els requisits per donar sang són tenir entre 18 i 65 anys, pesar més de 50 quilos, tenir bona salut, no anar en dejú i haver fet la digestió.

Horari biblioteca Portocolom

A partir del mes de febrer l’horari tempora a la biblioteca és el següent:

Dimarts de 16:30 a 20 h

Dimecres 09:00 a 12:30 h

Dijous de 16:30 a 20 h

CARNAVAL 2020

RUETA

DILLUNS 17

Portocolom

DIJOUS 20

Cas Concos i Felanitx

En el darrer Consell Escolar, del qual formen part les diferents APIMA i les escoles públiques i concertades del municipi, es va acordar que no es faria cap obsequi d’alimentació als infants que participin de les diferents ruetes. Davant la problemàtica d’al·lèrgies i intolerància alimentàries, l’Ajuntament de Felanitx acata la decisió presa de forma unànime pels membres del consell. Així mateix, la regidoria de festes anuncia que com a final de festa a les diferents ruetes es farà una animació pels nins i nines.

RUA

Cas Concos

DISSABTE 15

La concentració serà a les 15h i la sortida a les 15.30 h. S’iniciarà la desfilada des del carrer Metge Obrador, i recorrerà els principals carrers del poble fins arribar a Sa Farola.

Felanitx

DISSABTE 22

La concentració serà a les 15 h al carrer Guillem Timoner i la sortida a les 15:30 h.

Nou recorregut

Sortida Guillem Timoner, passeig Ernest Mestre, plaça Espanya, 31 de març, plaça de Santa Margalida, carrer Major, Miquel Bordoy, plaça Pax i carrer Bellpuig fins al Parc Municipal.

Hi haurà actuacions obligatòries a la Plaça Espanya, Plaça de Sa Font de Santa Margalida i Plaça Pax.

Els Dorsals numerats s’entregaran a l’Ajuntament en el moment de fer la inscripció que es pot fer fins divendres dia 14 de febrer, els que facin la inscripció tindran una ajuda de 100€ per carrosses, les comparses l’ajuda serà de 50 i les colles de manco de 10 persones de 25€. Els premis arriben fins els 800 euros, anima’t a parcitipar.

FINS EL 24 FEBRER

Biblioteca Felanitx

Exposició cartells Rua 2020

El dibuix del cartell de SA RUA ha estat escollit entre els dibuixos realitzats per nins i nines que cursen estudis de primària en el centres educatius del municipi de Felanitx.

El lliurament dels premis serà en acte públic, dissabte 22 de febrer, al Parc Municipal de Sa Torre, una vegada hagi finalitzat la desfilada de la Rua a Felanitx.

Agenda Cultural

DIVENRES 7 i DISSABTE 8

Casa de Cultura

V Jornades estudis locals

A partir de les 19:30 de divendres tindrà lloc una conferència per parlar dels nous plantejaments per reforçar el present i encarar el futur.

Ja dissabte les jornades s’iniciaran a les 9.30 h i es faran diferens xarles i debats que tenen a veure amb la ciència, la història, l’art i la societat de Felanitx.

DIJOUS 13

Casa de Cultura

Presentació llibre: El meló. Un regal de la terra

A les 20 h a la Sala d’actes del Centre Cultural Jaume Caldentey presentarà el llibre de Felip Munar, Maria Barceló, Francesca Jaume, Catalina Ribas i Paco Alburquerque. La publicació està editada per Documenta Balear.

DIVENDRES 14

Casa Cultura – 20h

Sala Miquel Barceló

Inauguració exposició Tierra Ardiente de Houria!

Sala exposicions

Tot torna d’Adriana Meunie. Ambdues romandran obertes fins 12 d’abril

FINS 27 MARÇ

V certamen poesia Miquel Bauçà

Fins el pròxim 27 de març està obert el termini per presentar les obres de poesia. Es poden consultar les bases a la pàgina web de l’Ajuntament de Felanitx, així com al Facebook del Centre cultural i de l’Ajuntament de Felanitx. El premi en metàl·lic està dotat de 1.000€ a més de la publicació de la primera edició de l’obra.