Anunci

La Junta de Govern Local del passat dia 14 de gener de 2020 va aprovar el plec de clàusules administratives particulars i tècniques que regiran l’adquisició de terrenys per a la construcció d’una nova escola d’infantil i primària al nucli de Felanitx. Els interessats en presentar oferta al procediment podran accedir a la informació i documentació de la licitació per mitjà de la pàgina web de l’Ajuntament de Felanitx (www.felanitx.org) i de la Plataforma de Contractació del Sector Públic. El termini finalitza el pròxim dia 27 de febrer de 2020 a les 14 hores.

Bonificació fems

L’Ajuntament de Felanitx proposa, una vegada més, la possibilitat d’obtenir una bonificació als comerços, bars, restaurants i altres establiments que col·laborin en la recollida selectiva. Per tal d’aconseguir la bonificació, cada any s’ha d’omplir la sol·licitud de bonificació de la taxa de recollida de fems a l’Ajuntament de Felanitx (al servei d’informació) juntament amb una còpia del rebut de fems abans de dia 30 d’abril de 2020.

Campanya comerç

L’associació de comerciants de Felanitx vol posar en coneixement de tots els participants en la campanya ‘El teu comerç et duu a…’ que el sorteig del viatge es farà el pròxim dissabte dia 22 de febrer al Parc Municipal de Sa Torre. El guanyador del concurs es donarà a conèixer en donar els premis de la Rua.

II Diada solidària

El pròxim divendres 28 de febrer se celebrarà la segona diada solidària al Poliesportiu Guillem Timoner amb la participació de nins i nines de 5è i 6è de primària. La recaptació obtinguda anirà da benefici d’ASPANOB, associació de pares i mares de nins/es amb càncer

Les Amipas del municipi havien demanat que es fes de nou la jornada que se celebra coincidint amb la festa escolar unificada.

La Diada on hi haurà tot tipus d’activitats serà de 9 a 14h i per participar-hi és imprescindible haver realitzat la inscripció i haver entregat l’aportació.

Inscripcions:

Online, trobareu els enllaços a les xarxes socials de l’Àrea de Joventut i l’Ajuntament del dia 12 al dia 17 de febrer. Després haureu de fer arribar la col·laboració que voleu donar a Aspanob: els participants de Felanitx passant per l’oficina del Centre d’Informació Jove de les 9 a les 13,30 i de les 14,30 a les 16h i els participants dels altres nuclis de població a les secretaries de cada centre educatiu.

Desplaçament:

Autocar gratuït a les 8:45h a la Plaça del Corso de Portocolom, al Ceip Migjorn de Cas Concos i a la Plaça de S’Horta. La tornada serà a les 14h

Agrair l’esforç als equips directiu del Ceip Migjorn, Ceip Reina Sofia i Ceip S’Algar per col·laborar amb el Centre d’Informació Jove i facilitar la participació dels nins i nines.

Horari biblioteca Portocolom

A partir del mes de febrer l’horari tempora a la biblioteca és el següent:

Dimarts de 16:30 a 20 h

Dimecres 09:00 a 12:30 h

Dijous de 16:30 a 20 h

CARNAVAL 2020

RUETA

DILLUNS 17

Portocolom 15:30h

DIJOUS 20

Cas Concos 9:30h

S’Horta 14:30h

Felanitx 15h

En el darrer Consell Escolar, del qual formen part les diferents APIMA i les escoles públiques i concertades del municipi, es va acordar que no es faria cap obsequi d’alimentació als infants que participin de les diferents ruetes. Davant la problemàtica d’al·lèrgies i intolerància alimentària, l’Ajuntament de Felanitx acata la decisió presa de forma unànime pels membres del consell. Així mateix, la regidoria de festes anuncia que com a final de festa a les diferents ruetes es farà una animació pels nins i nines.

RUA

Cas Concos

DISSABTE 15

La concentració serà a les 15h i la sortida a les 15.30 h. S’iniciarà la desfilada des del carrer Metge Obrador, i recorrerà els principals carrers del poble fins arribar a Sa Farola.

Felanitx

DISSABTE 22

La concentració serà a les 15 h al carrer Guillem Timoner i la sortida a les 15:30 h.

Nou recorregut

Sortida Guillem Timoner, passeig Ernest Mestre, plaça Espanya, 31 de març, plaça de Santa Margalida, carrer Major, Miquel Bordoy, plaça Pax i carrer Bellpuig fins al Parc Municipal.

Hi haurà actuacions obligatòries a la Plaça Espanya, Plaça de Sa Font de Santa Margalida i Plaça Pax.

Al llarg del recorregut de la rua hi haurà instal·lats sanitaris portàtils a la Plaça Jaume II i Plaça Pax

FINS EL 24 FEBRER

Biblioteca Felanitx

Exposició cartells Rua 2020

El dibuix del cartell de SA RUA ha estat escollit entre els dibuixos realitzats per nins i nines que cursen estudis de primària en el centres educatius del municipi de Felanitx.

El lliurament dels premis serà dissabte 22 de febrer, al Parc Municipal de Sa Torre, una vegada hagi finalitzat la desfilada de la Rua.

Agenda Cultural

DIVENDRES 14

Casa Cultura – 20h

Sala Miquel Barceló

Inauguració exposició Tierra Ardiente de Houria!

Sala exposicions

Tot torna d’Adriana Meunie. Ambdues romandran obertes fins 12 d’abril

FINS 27 MARÇ

V certamen poesia Miquel Bauçà

Fins el pròxim 27 de març està obert el termini per presentar les obres de poesia. Es poden consultar les bases a la pàgina web de l’Ajuntament de Felanitx, així com al Facebook del Centre cultural i de l’Ajuntament de Felanitx. El premi en metàl·lic està dotat de 1.000€ a més de la publicació de la primera edició de l’obra.

Mostra de teatre

Ja es troben a la venda les entrades de la XI Mostra de Teatre d’Hivern de Felanitx, que es durà a terme a la sala d’actes de la Casa de Cultura entre els dies 21 de febrer i el 7 de març.

Es representaran cinc obres:

21 febrer, Llum Trencada a les 21h

23 febrer, Lovely a les 19h

28 febrer, Coloma a les 21h

6 març, Una flor no fa estiu a les 21h

7 març, La Malcontenta a les 21h

Compra tiquets al Centre Cultural

De dimarts a dissabte de les 18h a les 21h

Diumenge de 10h a 13h

Preu entrada 7 euros, abonament per les cinc obres 30 euros.

És un acte que compta amb la col·laboració del Circuit d’Arts Escèniques, del CACIM del Consell de Mallorca.