Anunci

La Junta de Govern Local del passat dia 25 de febrer de 2020 va aprovar el plec de clàusules administratives particulars i el de condicions tècniques que regiran la contractació del servei de neteja d’edificis municipals. Els interessats en presentar oferta al procediment podràn accedir a la informació i documentació de la licitació per mitjà de la pàgina web de l’Ajuntament de Felanitx (www.felanitx.org) i de la Plataforma de Contractació del Sector Públic. El termini finalitza el proper dia 6 d’abril de 2020 a les 14 h

Anunci

La Junta de Govern Local del passat dia 25 de febrer de 2020 va aprovar el plec de clàusules administratives particulars i tècniques que regiran l’adquisició de terrenys per a la construcció d’una nova escola d’infantil i primària al nucli de Felanitx. Els interessats en presentar oferta al procediment podràn accedir a la informació i documentació de la licitació per mitjà de la pàgina web de l’Ajuntament de Felanitx (www.felanitx.org) i de la Plataforma de Contractació del Sector Públic. El termini finalitza el proper dia 6 d’abril de 2020 a les 14 h

Ajudes pagament taxa recollida fems

Serveis Socials posa a disposició dels ciutadans una reducció de la taxa per la recollida i eliminació de fems domiciliari. Aquesta sol.licitud es pot fer fins dia 31 de maig.

Beneficiaris:

– L’habitatge amb un sol resident, els ingressos del qual siguin iguals o inferiors a 1425 € mensuals.

– L’habitatge amb més d’un resident, els ingressos conjunts dels quals siguin iguals o inferiors a 1900 € mensuals.

No podran gaudir de la reducció de la taxa si qualsevol dels membres de la unitat familiar de convivència, és propietari o usufructuari de més immobles del que resideix.

Com demanar l’ajuda

A les oficines de serveis socials, documentació necessària: DNI, documents per acreditar els ingressos de la unitat familiar (pensions o certificat negatiu d’aquestes, declaració de la renda del 2018 o certificat negatiu d’aquesta), contracte de lloguer si escau, certificat de minusvalidesa si escau, i rebut de fems de 2019.

Horari d’atenció al públic:

FELANITX

De dilluns a divendres de 10:30 a 14:00 hores. Antiga Estació Enològica, Passeig Ramon Llull, 19. Tel.: 971582629

PORTOCOLOM

Dilluns i dimecres de 11:30 a 13:30 hores. Centre Cívic, Ronda Nadal Batle, s/n. Tel.: 971825239

S’HORTA I CAS CONCOS

Demanar cita prèvia a les oficines de l’antiga estació enològica o al centre cívic de Portocolom.

Convocatòria proves de català juny

La pròxima convocatòria de proves per a l’obtenció dels certificats oficials de coneixements de llengua catalana que expedeix la Direcció General de Política Lingüística serà al mes de juny.

En aquesta convocatòria es podran obtenir els certificats de coneixements generals dels nivells A2, B1, B2, C1 i C2, i el certificat de coneixements específics de llenguatge administratiu (LA).

Termini d’inscripció:

Del 26 de març al 8 d’abril

Les persones que sol·liciten una adaptació de la prova per discapacitat reconeguda han de presentar un informe d’adaptació, que s’ha de sol·licitar en una de les delegacions del Servei de Valoració i Orientació de la Discapacitat i la Dependència:

 • Palma: carrer de Joan Crespí, 11, baixos.
 • Manacor: carrer de Mossèn Andreu Pont 4, local 2.
 • Inca: carrer de Ramon Llull, 73, baixos (antic edifici de l’ONCE).
 • Maó: avinguda de Vives Llull, 42.
 • Eivissa: carrer del Bisbe Abad i Lasierra, 47.

Donació sang

La Fundació Banc de Sang dona a conèixer les properes campanyes de donació de sang al municipi.

Portocolom, Centre Cívic

Divendres 27 de març de 17:30 a 21 h

Felanitx, Centre Sanitari

Dilluns 30 de març de 17:30 a 21 h

L’entitat recorda que cada acte de donació de sang és voluntari, altruista i ajuda a salvar 3 vides. Tota la col·laboració és benvinguda. Si voleu conèixer el calendari i indrets d’on i qui pot fer-se donant podeu consultar la plana web www.donasang.org

Coronavirus

Espanya ha entrat en la fase de contenció reforçada. El Ministeri de Sanitat ha informat que tan sols s’aplica a zones d’alt risc, en aquest cas, de moment Madrid, Àlaba i Vitòria on els col·legis s’han tancat.

– Limitacions a la resta de l’Estat:

 • Limitar actes massius, principalment esportius, evitar llocs amb aglomeracions o molt concorreguts, això vol dir que les persones a l’indret han de mantenir almanco un metre de distància entre elles.
  • Fomentar el teletreball
  • Flexibilitat horària, torns de feina esglaonats, reunions per videoconferència
  • Les persones amb símptomes com tossina o febre no surtin del domicili.
  • Les persones majors amb malalties cròniques limiteu les sortides de la llar o residència.
  • Evitar els viatges que no siguin necessaris.

Concurs microrelats

Coincidint amb el dia internacional de la dona es varen donar a conèixer els guanyadors del I concurs de microrelats. L’Ajuntament de Felanitx va obsequiar als millors relats de Damià Roig, Núria Bonnín i Huijing Cheng amb una aportació econòmica a consumir als comerços del municipi.

Agenda Cultural

DIVENDRES 13 MARÇ

A les 18.30h a la sala d’audicions del Conservatori

Concert didàctic

A càrrec del prestigiós professor Josep Burguera, Conéixer la Tuba i el Bombardí. Entrada lliure.

DISSABTE 14 MARÇ

A les 11 h al jardí del Conservatori

Espectacle Artefactes Musicals, reciclam i… Música

A càrrec de la companyia Arsis (adreçat a nins i nines de 2 a 10 anys) Entrada lliure

A les 19 h a la sala d’audicions del Conservatori

Presentació Disc

‘Río Ciclo’ a càrrec de Mar Grimalt i Carlos Otero + Club del Río. Entrada lliure

Entre les 10 i les 14h

Poliesportiu Guillem Timoner

Diada i torrada solidària emmarcat dins els actes del dia internacional de la dona

DIUMENGE 22 MARÇ

A les 18h, Convent Sant Agustí

Concerts quaresma

El conjunt ADAGIO ENSEMBLE, amb els seus instruments de corda i la veu de la soprano Catina Bibiloni ens oferiran un repertori de Tomasso Albinoni, Johann Sebastian Bach i Haendel, entre d’altres.

DIUMENGE 29 MARÇ

A la mateixa hora i indret

Els cantaires de la formació BESLLUM COR DE CAMBRA oferiran una proposta musical coral consistent en una selecció de responsoris de tenebres d’autors coetanis del Renaixement ‐Tomás Lluis de Victòria, Carlo Gesualdo, Orlando di Lasso, etc

FINS 27 MARÇ

V certamen poesia Miquel Bauçà

Fins el pròxim 27 de març està obert el termini per presentar les obres de poesia. Es poden consultar les bases a la pàgina web de l’Ajuntament de Felanitx, així com al Facebook del Centre cultural i de l’Ajuntament de Felanitx. El premi en metàl·lic està dotat de 1.000€ a més de la publicació de la primera edició de l’obra.

FINS 31 MARÇ

Edifici antiga Estació Enològica

Exposició sobre els Drets dels Infants

Descobreix quins drets preocupen més als infants de Felanitx. Obert dilluns i dimarts de 8 a 18h i dimecres, dijous i divendres de 8 a 15h.

FINS 12 ABRIL

Exposicions Casa Cultura

Sala exposicions

‘Tot torna’ d’Adriana Meunié. L’artista exposa un recull de peces tèxtils fetes amb llana d’ovella.

Sala Miquel Barceló

‘Tierra Ardiente’ de Houria. Es recull un seguit de peces de ceràmica mediterrània fruit del viatge de l’artista per Europa i el món àrab.