El passat dia 15 de desembre l’Ajuntament de Felanitx va iniciar el programa SOIB REACTIVA 2020. Aquest programa, amb un pressupost de 320.020,80 euros, ha estat promogut pel SOIB i cofinançat pel Fons Social Europeu en el marc dels Programes Operatius d’Ocupació Juvenil i regional 2014-2020, per fons de l’Estat a través de conferència Sectorial i pel Fons per afavorir l’Impuls del turisme Sostenible (ITS).

A través d’aquest programa l’Ajuntament contractarà un total de 41 persones en dos torns. En aquest primer torn, les noves incorporacions porten a terme feines de neteja i manteniment, així com tasques d’auxiliar administratiu a diferents departaments de l’entitat. En concret, s’han contractat 6 operaris/àries de construcció, 8 operaris/àries de neteja d’espais públics i 10 auxiliars administratius/-ives distribuïts en els departaments de cultura, serveis socials, secretaria, urbanisme, intervenció, desenvolupament local, comerç, cadastre i padró, biblioteca i recepció Ajuntament.

Els contractes tenen una durada de 4 mesos a jornada completa i, al finalitzar-los, es donarà continuïtat al projecte amb un segon torn de contractes amb la incorporació de noves persones treballadores. Un dels requisits per optar a aquestes ofertes de feina és estar inscrit al SOIB com a demandant d’ocupació.

Aquest dimecres dia 23 de desembre, el Batle i membres de l’equip de govern, juntament amb el director general de Model Econòmic i Ocupació, Llorenç Pou han donat la benvinguda a les noves persones treballadores i els han animat a agafar amb ganes aquesta experiència laboral i tirar endavant amb aquesta incerta situació de crisi provocada per la pandèmia.