ANUNCIS

Nomenament instructora expedient fill predilecte Joanot Colom

Mitjançant el present anunci es fa públic que la regidora, Sra. Melania Mesquida Tran, ha estat nomenada jutgessa instructora de l’expedient reglamentari per tal que, si així ho decideix el Ple de l’Ajuntament, es nomeni fill predilecte de Felanitx a Joanot Colom. La qual cosa es fa pública de conformitat amb l’art. 13 del Reglament d’honors i distincions de l’Ajuntament de Felanitx, perquè en un termini de 8 dies a partir de la publicació del present anunci, es puguin presentar en el Registre General municipal, les al·legacions que es considerin escaients sobre el nomenament d’instructora de l’expedient.

Nomenament instructora expedient filla predilecta Maria Vich

Mitjançant el present anunci es fa públic que la regidora, Sra. Melania Mesquida Tran, ha estat nomenada jutgessa instructora de l’expedient reglamentari per tal que, si així ho decideix el Ple de l’Ajuntament, es nomeni filla predilecta de Felanitx l’artista pintora Sra. Maria Vich Nadal. La qual cosa es fa pública de conformitat amb l’art. 13 del Reglament d’honors i distincions de l’Ajuntament de Felanitx, perquè en un termini de 8 dies a partir de la publicació del present anunci, es puguin presentar en el Registre General municipal, les al·legacions que es considerin escaients sobre el nomenament d’instructora de l’expedient

Tall carrer o ocupació via pública

Els interessats en fer una sol·licitud de tall de carrer o ocupació de la via pública per obres o mudances heu de demanar-ho en 48 hores previ a l’actuació. Recordau que la policia local necessita temps per actuar i desviar la circulació si escau. S’ha de sol·licitar mitjançant una instància a través del registre de l’Ajuntament.

Segellat SOIB

Fins el 31 de març, totes les persones que havien d’anar a segellar la demanda de feina al SOIB no fa falta ho facin, es fa de manera automàtica. Els demandants de treball rebreu un SMS amb la data de la pròxima renovació.

Tramitació certificat digital

L’Ajuntament de Felanitx ja pot validar el certificat digital de persona física, abans d’anar al Consistori heu d’haver-vos registrat a la plana web de la ‘Fábrica Nacional de moneda y timbre’

Una vegada heu obtingut el codi de sol·licitud podeu demanar cita prèvia a l’Ajuntament per a poder fer la validació de la identitat de la persona. Al Consistori no feim la sol·licitud d’aquest codi ja que la llei no permet que es pugui fer per protecció de dades. Per validar el certificat digital s’ha de fer de forma presencial amb el DNI i el document que acrediti la sol·licitud.

Disposar de certificat digital permet a la ciutadania poder realitzar nombroses tramitacions administratives tant davant l’Administració General de l’Estat, les Comunitats Autònomes, Consells Insulars i Ajuntaments. Permet conèixer les dades fiscals, presentar la declaració de la renda, saber la situació davant la Seguretat Social, dades d’empadronament. També es pot registrar una sol·licitud, demanar un permís d’obra, fer una queixa o demanar una subvenció, entre d’altres.

Atenció públic Ajuntament

Els ciutadans que heu de fer qualsevol tràmit amb l’administració podeu assistir a l’Ajuntament sense cita prèvia, exceptuant per l’empadronament i certificat digital que sí heu de fer-ho amb cita prèvia. Podeu sol·licitar-ho a la plana web de l’Ajuntament felanitx.org, o per via telefònica al 971580051.

Felanitx emprèn

L’Ajuntament de Felanitx a través de l’àrea de Desenvolupament Local vos ofereix el servei d’orientació i assessorament per a la creació d’empreses i d’autoocupació. ‘Felanitx emprèn’, és un servei gratuït dirigit a totes aquelles persones amb inquietuds emprenedores i interessades en dur a terme el seu projecte empresarial a Felanitx. Vos podeu posar en contacte si voleu informació als següents telèfons, 871 987 819 – 638 059 133 o via email, felanitxempren@felanitx.org

Fems, recollida selectiva i deixalles

 • Recollida domiciliària fems
  Es realitza amb normalitat, cada dia excepte els dilluns.
 • Contenidors de reciclatge
  Es pot anar sense problema com de costum respectant, si trobau a més persones,
  manteniu les distàncies de seguretat.
 • Comerços

Dilluns i dijous: paper
Dimarts i divendres: envasos
Dimecres i dissabte: vidre
Diumenge: sense servei

 • Voluminosos
  Deixalles, podeu telefonar al 900 772 211, de dilluns a divendres entre les 8 del matí i les 16h
 • Horari punt verd Portocolom
  Dilluns tancat

Dimarts de 16h a 20h

De dimecres a dissabte de 10h a 14h i de 16h a 20h

Diumenge de 10h a 14h

Recordau que està prohibit deixar o abocar residus fora de l’horari establert i que pot suposar una sanció de fins a 750€

Reciclatge càpsules cafè

El consistori té instal·lats dos contenidors, un a Deixalles Felanitx i l’altra al Punt Verd de Portocolom perquè la ciutadania pugui dur les càpsules de cafè, d’alumini i plàstic, plenes o buides per ser degudament reciclades. Si un establiment està interessat en sol·licitar un contenidor ho pot fer a través del mail mediambient@felanitx.org Recordar a les persones que ho vulguin demanar que es passaran a recollir les càpsules una vegada al mes.

VI CERTAMEN POESIA MIQUEL BAUÇÀ 2021

El termini per a la recepció de les obres finalitzarà el 19 de març, les mateixes s’hauran de dur a la Casa de Cultura de Felanitx o enviar-les per correu ordinari. Les obres que es presentin han de ser escrites en llengua catalana en qualsevol de les seves varietats, en vers o en qualsevol altra forma utilitzada en poesia. Cada autor podrà presentar una única obra, inèdita i que no hagi obtingut altre guardó en altres certàmens. El guanyador/a se’n durà 1000 euros i la publicació de la primera edició de l’obra que realitzarà Adia Edicions. Les bases es poden consultar a la plana web www.felanitx.org al canal notícies.

EXPOSICIÓ BANDA MÚSICA

La banda de música de Felanitx demana col·laboració ciutadana per la seva futura exposició titulada Banda de música de Felanitx, patrimoni immaterial de la Ciutat’. Podeu fer arribar fotografies o retalls de premsa al següent correu electrònic expobmfelanitx@gmail.com, indicant si ho sabeu la data en què es va fer i el motiu de l’esdeveniment.

AGENDA

FEBRER

DISSABTE 20, 18H

Casa de Cultura

Bernat

La identitat d’una persona, la família o d’un poble és la gran qüestió que tracta aquesta comèdia històrica. Un conflicte de creació escènica enfronta un artista consagrat amb el seu fill actor i la seva desconeguda “nora”.

DISSABTE 27, 18H

Casa de Cultura

Radiofémina

Radiofémina és un espectacle de teatre i cinema, en el qual la companyia Disperses planteja la diferència entre la figura d’Elena Francis i les actuals influencers. Amb molt d’humor i també amor, Clara, Georgina i Aurora duen a terme una investigació sobre les il·lusions perdudes de les seves padrines i comprenen que cercar la veritat a l’exterior pot esdevenir un autèntic viatge interior.

MARÇ

DIVENDRES 5, 18H

Casa de Cultura

L’home del vol vertical

Un pagès de Llucmajor amb un cervell privilegiat que emmirallat pels avanços del seu temps, a principis del segle XX, va dissenyar i construir un prototip d’helicòpter que anomenà Cometa-gira-avió. Aquest és el leit-motiv que serveix per parlar de Mallorca, dels mallorquins i mallorquines, i dels temes que ens han desdibuixat com a societat.

DISSABTE 20, 18H

Casa de Cultura

El crèdit

La història gira al voltant de la petició d’un crèdit a una entitat bancària que és denegat pel seu director. El protagonista de l’obra cerca una alternativa i fa una proposta desconcertant al seu director.

Totes les obres són gratuïtes, reserves al telèfon 971 58 22 74 o al WhatsApp 696 20 88 77