Anunci

Contractació del subministre d’un vehicle

La Junta de Govern Local del passat dia 9 de febrer de 2021 va aprovar el plec de clàusules administratives particulars i el de condicions tècniques que regiran la contractació del subministrament d’un vehicle per a la Policia Local de Felanitx. Els interessats en presentar oferta al procediment podran accedir a la informació i documentació de la licitació per mitjà de la pàgina web de l’Ajuntament de Felanitx (www.felanitx.org) i de la Plataforma de Contractació del Sector Públic. El termini finalitza el proper dia 26 de febrer de 2021 a les 14 hores.

Poliesportiu Municipal Guillem Timoner – Felanitx

Des del passat dilluns 15 de febrer hi ha noves mesures adoptades pel Govern Balear en la lluita contra la COVID-19 que afecten a les activitats del poliesportiu.

– Natació per lliure amb un màxim de dues persones/carrer.
– Activitats dirigides presencials a la sala i a l’aire lliure amb un màxim de sis persones/classe.
– Pistes de tennis i de pàdel.
– Rànking de pàdel.

Les activitats dirigides en sala s’hauran de dur a terme amb mascareta, no està permès l’ús de les dutxes en cap cas. En relació als abonaments mensuals, informem que la quota de febrer no es cobrarà com a compensació pel període de temps sense activitats dirigides presencials. A partir del mes de març s’activaran els cobraments corresponents.
Respecte als altres tipus d’abonaments, es descomptarà el preu d’un mes a la següent quota.
Pel que fa als cursos de natació, informem que encara no s’ha autoritzat a reprendre l’activitat. Per tant, es compensarà/descomptarà el període de temps sense servei a la següent quota, quan els cursos de natació ja es puguin dur a terme.
Referent a la pràctica d’activitat esportiva federada, es mantenen les reserves d’espais per als entrenaments d’equips i clubs federats, que es regiran per la normativa i protocols de cada federació i les directrius de la Conselleria d’Afers Socials i Esports del Govern Balear.
Gràcies per la vostra comprensió i disculpeu les molèsties.

Donacions de sang

Des de la Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears agraeixen la col·laboració de la ciutadania i la implicació en aquest temps complicat. A Felanitx els dies 8 i 9 de febrer 64 persones es van acostar a donar sang. Es van aconseguir 60 donacions i tres persones varen ser donants per primera vegada. Des de l’Ajuntament de Felanitx vos animam a que continueu amb la vostra generositat i predisposició. Recordau que cada dia a Balears es necessiten 200 donacions de sang.

Donar sang és regalar vida.

Autoritzacions de foc

Evita incendis forestals fent un bon ús del foc. La conselleria de medi ambient recorda que fins dia 30 d’abril i per fer cremes a terreny forestal s’ha de demanar autorització. En qualsevol moment es pot suspendre si hi ha temporal de vent. A partir de dia 1 de maig estarà prohibit

Abans de la crema s’ha de comunicar a l’112 les hores previstes d’inici i finalització. El foc s’ha de vigilar i no es pot abandonar fins que no estigui apagat per complet. S’ja de disposar dels mitjans adequats que permetin sufocar qualsevol conat d’incendi que es pugui produir.

Segellat SOIB

Fins el 31 de març, totes les persones que havien d’anar a segellar la demanda de feina al SOIB no fa falta ho facin, es fa de manera automàtica. Els demandants de treball rebreu un SMS amb la data de la pròxima renovació.

Tramitació certificat digital

L’Ajuntament de Felanitx ja pot validar el certificat digital de persona física, abans d’anar al Consistori heu d’haver-vos registrat a la plana web de la ‘Fábrica Nacional de moneda y timbre’

Una vegada heu obtingut el codi de sol·licitud podeu demanar cita prèvia a l’Ajuntament per a poder fer la validació de la identitat de la persona. Al Consistori no feim la sol·licitud d’aquest codi ja que la llei no permet que es pugui fer per protecció de dades. Per validar el certificat digital s’ha de fer de forma presencial amb el DNI i el document que acrediti la sol·licitud.

Atenció públic Ajuntament

Els ciutadans que heu de fer qualsevol tràmit amb l’administració podeu assistir a l’Ajuntament sense cita prèvia, exceptuant per l’empadronament i certificat digital que sí heu de fer-ho amb cita prèvia. Podeu sol·licitar-ho a la plana web de l’Ajuntament felanitx.org, o per via telefònica al 971580051 marcant l’opció 5 (informació)

Felanitx emprèn

L’Ajuntament de Felanitx a través de l’àrea de Desenvolupament Local vos ofereix el servei d’orientació i assessorament per a la creació d’empreses i d’autoocupació. ‘Felanitx emprèn’, és un servei gratuït dirigit a totes aquelles persones amb inquietuds emprenedores i interessades en dur a terme el seu projecte empresarial a Felanitx. Vos podeu posar en contacte si voleu informació als següents telèfons, 871 987 819 – 638 059 133 o via email, felanitxempren@felanitx.org

Campanya anàlisi triquina

La campanya de sacrifici es fins dia 31 de març de 2021. La Veterinària designada col·laboradora de l’Ajuntament de Felanitx,és la Sra. Francisca Rosselló Rigo, col·legiada amb núm. 590, telèfon 652258048/ 971161231.

VI CERTAMEN POESIA MIQUEL BAUÇÀ 2021

El termini per a la recepció de les obres finalitzarà el 19 de març, les mateixes s’hauran de dur a la Casa de Cultura de Felanitx o enviar-les per correu ordinari. Les obres que es presentin han de ser escrites en llengua catalana en qualsevol de les seves varietats, en vers o en qualsevol altra forma utilitzada en poesia. Cada autor podrà presentar una única obra, inèdita i que no hagi obtingut altre guardó en altres certàmens. El guanyador/a se’n durà 1000 euros i la publicació de la primera edició de l’obra que realitzarà Adia Edicions. Les bases es poden consultar a la plana web www.felanitx.org al canal notícies.

AGENDA

FEBRER

DISSABTE 20

Casa de Cultura, 18h

Bernat

Aquesta obra està completa, les entrades estan esgotades. La identitat d’una persona, la família o d’un poble és la gran qüestió que tracta aquesta comèdia històrica. Un conflicte de creació escènica enfronta un artista consagrat amb el seu fill actor i la seva desconeguda “nora”.

DISSABTE 27

Casa de Cultura, 18h

Radiofémina

Aquesta obra està completa, les entrades estan esgotades. Radiofémina és un espectacle de teatre i cinema, en el qual la companyia Disperses planteja la diferència entre la figura d’Elena Francis i les actuals influencers. Amb molt d’humor i també amor, Clara, Georgina i Aurora duen a terme una investigació sobre les il·lusions perdudes de les seves padrines i comprenen que cercar la veritat a l’exterior pot esdevenir un autèntic viatge interior.

MARÇ

DILLUNS 1

Casa Cultura, a partir de les 17h

EXPOSICIÓ

‘Banda de música Felanitx. Patrimoni immaterial de la ciutat’. Podeu visitar l’exposició fins dia 11 d’abril. De dilluns a divendres i diumenge de 10h a 13h. De dimarts a dissabte de 18h a 20h.

DIVENDRES 5

Casa de Cultura, 18h

L’home del vol vertical

Un pagès de Llucmajor amb un cervell privilegiat que emmirallat pels avanços del seu temps, a principis del segle XX, va dissenyar i construir un prototip d’helicòpter que anomenà Cometa-gira-avió. Aquest és el leit-motiv que serveix per parlar de Mallorca, dels mallorquins i mallorquines, i dels temes que ens han desdibuixat com a societat.

DISSABTE 20

Casa de Cultura, 18h

El crèdit

La història gira al voltant de la petició d’un crèdit a una entitat bancària que és denegat pel seu director. El protagonista de l’obra cerca una alternativa i fa una proposta desconcertant al seu director.

Totes les obres són gratuïtes, reserves al telèfon 971 58 22 74 o al WhatsApp 696 20 88 77