Anunci

Contractació lloguer local Felanitx

La Junta de Govern Local del passat dia 9 de març de 2021 va aprovar les bases que regiran la contractació del lloguer d’un local a Felanitx per destinar-lo a magatzem de la Brigada Municipal i la Policia Local. Els interessats en presentar oferta al procediment podran accedir a la informació i documentació de la licitació per mitjà de la pàgina web de l’Ajuntament de Felanitx (www.felanitx.org) i el negociat de contractació de l’Ajuntament de Felanitx. El termini finalitza el proper dia 31 de març de 2021 a les 14 hores.

Informació pròxima campanya comercial municipi

Des de l’Ajuntament de Felanitx a través de la regidoria de comerç i l’àrea de desenvolupament local s’està preparant una campanya per incentivar les compres al petit i mitjà comerç del municipi, així com també reactivar el sector de la restauració.

A través d’aquesta iniciativa es vol donar suport a l’economia local i el comerç de proximitat a través de vals de descomptes que els ciutadans hauran d’adquirir mitjançant una plataforma habilitada per a aquesta campanya. Els comerços o empreses que es vulguin adherir a aquesta futura campanya poseu-vos en contacte a través de pereantoni.mascaro@felanitx.org; felanitxempren@felanitx.org; o a 871 987 819

Poliesportiu Municipal Guillem Timoner
Els cursos de natació s’han reprès a les piscines municipals. Les mesures proposades pel Govern Balear
permeten dur a terme sessions de natació. Continuen mesures que afecten a les activitats del poliesportiu.

– Natació per lliure amb un màxim de quatre persones/carrer.
– Activitats dirigides presencials: suaus a la sala amb aforament màxim de 10 persones, i a l’aire lliure, resta d’activitats amb un màxim de 15 persones.
– Pistes de tennis i de pàdel.
– Rànquing de pàdel.
Les activitats dirigides en sala s’hauran de dur a terme amb mascareta.
Referent a la pràctica d’activitat esportiva federada, es mantenen les reserves d’espais per als entrenaments d’equips i clubs federats, que es regiran per la normativa i protocols de cada federació i les directrius de la Conselleria d’Afers Socials i Esports del Govern Balear.
Gràcies per la vostra comprensió i disculpeu les molèsties.

Recollida selectiva festes Pasqua

Els contenidors de recollida de selectiva continuaran buidant-se el dijous Sant dia 1 d’abril, divendres Sant dia 2 d’abril i dilluns de Pasqua 5 d’abril. Reciclau amb seny, deixau els residus dins els contenidors. Si aprofitau les vacances de Pasqua per netejar raconets de ca vostra, recordau que el parc Verd de Portocolom estarà obert dijous dia 1 i dilluns dia 5 d’abril de 10h a 14h

Fems, recollida selectiva i deixalles

 • Recollida domiciliària fems
  Es realitza amb normalitat, cada dia excepte els dilluns.
 • Contenidors de reciclatge
  Es pot anar sense problema com de costum respectant, si trobau a més persones,
  manteniu les distàncies de seguretat.
 • Comerços

Dilluns i dijous: paper
Dimarts i divendres: envasos
Dimecres i dissabte: vidre
Diumenge: sense servei

 • Voluminosos
  Deixalles, podeu telefonar al 900 772 211, de dilluns a divendres entre les 8 del matí i les 16h
 • Horari punt verd Portocolom
  Dilluns tancat

Dimarts de 16h a 20h

De dimecres a dissabte de 10h a 14h i de 16h a 20h

Diumenge de 10h a 14h

Recordau que està prohibit deixar o abocar residus fora de l’horari establert i que pot suposar una sanció de fins a 750€

Reciclatge càpsules cafè

El consistori té instal·lats dos contenidors, un a Deixalles Felanitx i l’altra al Punt Verd de Portocolom perquè la ciutadania pugui dur les càpsules de cafè, d’alumini i plàstic, plenes o buides per ser degudament reciclades. Si un establiment està interessat en sol·licitar un contenidor ho pot fer a través del mail mediambient@felanitx.org Recordar a les persones que ho vulguin demanar que es passaran a recollir les càpsules una vegada al mes.

Bonificació fems
L’Ajuntament de Felanitx vol proposar, una vegada més, la possibilitat d’obtenir una bonificació als comerços, bars, restaurants i altres establiments que col·laborin en la recollida selectiva. Per tal d’aconseguir la bonificació,
cada any s’ha d’omplir la sol·licitud de bonificació de la taxa de recollida de fems a l’Ajuntament de Felanitx (en el cas de particulars i autònoms al servei d’informació) juntament amb una còpia del rebut de fems abans de dia 30 d’abril de 2021.

Les empreses han de tramitar-ho via telemàtica a través de la plana web de l’Ajuntament. Treure la sol·licitud dins felanitx.org, entrar dins medi ambient i residus.


Ajudes pagament taxa recollida de fems
Serveis Socials posa a disposició dels ciutadans una reducció de la taxa per la recollida i eliminació de fems domiciliari. Aquesta sol·licitud es pot tramitar fins dia 31 de maig.

Beneficiaris:

– L’habitatge amb un sol resident, els ingressos del qual siguin iguals o inferiors a 1425 € mensuals.

– L’habitatge amb més d’un resident, els ingressos conjunts dels quals siguin iguals o inferiors a 1900 € mensuals.

No podran gaudir de la reducció de la taxa si qualsevol dels membres de la unitat familiar de convivència, és propietari o usufructuari de més d’un inmoble.

Com demanar l’ajuda?

A les oficines de serveis socials, documentació necessària: DNI de tots els convivents, documents per acreditar els ingressos de la unitat familiar (pensions o certificat negatiu d’aquestes, declaració de la renda del 2019 o certificat negatiu d’aquesta), contracte de lloguer si escau, certificat de discapacitat si escau, i rebut de fems de 2020.

Per garantir el compliment de les actuals mesures de seguretat, serà necessari demanar cita prèvia.

Horari d’atenció al públic

FELANITX

De dilluns a divendres de 09h a 14h. Antiga Estació Enològica, Passeig Ramon Llull, 19. Tel.: 971582629 / 651890685

PORTOCOLOM

Dimecres de 09h a 14h. Centre Cívic, Ronda Nadal Batle, s/n. Tel.: 971825239 / 651890685

S’HORTA I CAS CONCOS

Demanar cita prèvia a les oficines de l’antiga estació enològica o al centre cívic de Portocolom

Autoritzacions de foc

Evita incendis forestals fent un bon ús del foc. La conselleria de medi ambient recorda que fins dia 30 d’abril i per fer cremes a terreny forestal s’ha de demanar autorització. En qualsevol moment es pot suspendre si hi ha temporal de vent. A partir de dia 1 de maig estarà prohibit

Abans de la crema s’ha de comunicar a l’112 les hores previstes d’inici i finalització. El foc s’ha de vigilar i no es pot abandonar fins que no estigui apagat per complet. S’ja de disposar dels mitjans adequats que permetin sufocar qualsevol conat d’incendi que es pugui produir.

Segellat SOIB

Fins el 31 de març, totes les persones que havien d’anar a segellar la demanda de feina al SOIB no fa falta ho facin, es fa de manera automàtica. Els demandants de treball rebreu un SMS amb la data de la pròxima renovació.

Ampliació horari atenció telefònica SEPE

El servei públic d’ocupació estatal, SEPE amplia el seu horari d’atenció telefònica 971998798

De dilluns a divendres de 09h a 14h i de dilluns a dijous de 15:30h a 18h

Una prestació que serveix per demanar informació general, drets dels treballadors, documentació , informació personal de l’estat dels expedients, represa de prestacions contributives, modificació de dades bancàries, comunicacions i autoritzacions de sortides a l’estranger o comunicar baixes per col·locació.

Targeta intermodal al municipi

Els pròxims 24, 25 i 26 de març podeu fer-vos la targeta del TIB a Felanitx i Portocolom. Si encara no la teniu els dies i hores són els següents

A Felanitx dies 24 i 26 març

Policia Local – Passeig Ernest Mestre, 64

Entre les 09h i les 14h

A Portocolom dia 25 març

Oficina de Turisme – Cala Marçal, 15

Entre les 09h i les 14h

AGENDA

MARÇ

DISSABTE 20

Casa de Cultura,18h

El crèdit

La història gira al voltant de la petició d’un crèdit a una entitat bancària que és denegat pel seu director. El protagonista de l’obra cerca una alternativa i fa una proposta desconcertant al seu director. Entrades esgotades

DIUMENGE 21

Casa Cultura, 11h

CONFERÈNCIA

‘Elles també es feren escoltar. Vuit dones músics de Mallorca del s.XIX’ impartida per Joan Ciria i Maimó. Reserves al telèfon 971 58 22 74

SEGONA FUNCIÓ MAI SOM TOTS

Casa de Cultura, 18h

El crèdit

Reserves al telèfon 971 58 22 74