Anunci

Contractació servei consergeria i neteja Poliesportiu Toni Peña

La Junta de Govern Local el passat dia 1 de juny va aprovar el plec de clàusules administratives particulars i el plec de prescripcions tècniques que regiran la contractació del servei de consergeria i neteja del poliesportiu Toni Peña i el camp d’esports d’Es Cavaller. Els interessats en presentar oferta al procediment podran accedir a la informació i documentació de la licitació per mitjà de la pàgina web de l’Ajuntament de Felanitx (www.felanitx.org) i de la Plataforma de Contractació del Sector Públic. El termini finalitza el proper dia 8 de juliol a les 14 hores.

Activitats d’estiu 2021

L’Ajuntament de Felanitx a través de l’àrea de Joventut té programades tota una sèrie d’activitats destinades a infants i joves a partir dels 3 anys i fins als 16.

Escoletes d’estiu

Del 23 de juny fins al 9 de setembre escoletes a Felanitx, Portocolom i Cas Concos per les persones nascudes entre 2009 i 2017. Per més informació vos podeu dirigir a info@tempslliureprojectes.com o al telèfon 621348268

Les activitats seran diverses; tallers de treballs manuals, jocs tradicionals, esports, etc.

Colònies d’estiu

Aquestes van adreçades a nins i nines nascuts entre el 2010 i el 2013. Tendran lloc a la Colònia de Sant Jordi del 30 d’agost al 2 de setembre. Per més informació 630 74 87 62

Sortides d’estiu

Les sortides programades seran: Mallorca Warriors, sortida a cavall, Coasterring, Aquacity, Paddel Surf i Jungle Park. Aquestes sortides tendran lloc cada dimecres del mes de juliol i fins a l’11 d’agost. Per més informació 630 74 87 62

Servei renda àgil
L’Agència Tributària de les Illes Balears (ATIB) posa a disposició dels residents fiscals de les Balears un servei específic que permet emplenar i presentar la declaració de la renda i/o confirmar l’esborrany de l’exercici 2020 d’una manera ràpida, senzilla i gratuïta.
Servei telefònic de cita prèvia:

Per telefon: 971 76 76 76
El servei de cita prèvia es de dilluns a divendres de 9h a 19h i finalitzarà el dia 28 de juny.
Inici i finalització del servei:
El servei de Renda Àgil finalitzarà 30 de juny.
A Felanitx es donarà aquest servei a l’oficina de l’Agència Tributària, ubicada al carrer del Passeig Ernest Mestre, 26, els dimarts i els dijous de 9h a 14h i de 15h a 19.30h

Renovació demanda ocupació

A partir de dia 1 de juny la renovació de la demanda d’ocupació de les persones que estan inscrites com a demandants de feina al SOIB deixarà de ser un tràmit automàtic. Això vol dir que és la pròpia persona interessada la que haurà de fer el tràmit. Aquest, però, no podrà fer-se de manera presencial com es feia anteriorment , sinó que s’haurà de realitzar de manera telemàtica a través d’alguna de les següents vies:

  • A través del web del SOIB. Es posarà un enllaç a on es podrà consultar la data de renovació i fer el tràmit de renovació (sense necessitat de disposar d’usuari i contrasenya SOIB, bastarà amb la data de naixement i el número de DNI)

  • Telefonant al 012 o 971 22 57 91

  • A través de l’APP mòbil SOIB

Ampliació horari atenció telefònica SEPE

El servei públic d’ocupació estatal, SEPE amplia el seu horari d’atenció telefònica 971998798

De dilluns a divendres de 09h a 14h i de dilluns a dijous de 15:30h a 18h

Convocatòria de subvencions 2021

  • Obres conservació, restauració, consolidació i rehabilitació d’immobles ubicats Centre Històric de Felanitx

Import destinat: 140.000 €.

  • Restauració i rehabilitació façanes d’immobles nuclis urbans de Felanitx, Portocolom, s’Horta i Cas Concos.

Import destinat: 100.000 €.

El termini de presentació de sol·licituds finalitza l’11 de juliol de 2021

Les bases d’aquesta convocatòria s’han publicades al BOIB núm.61 de data 11 de maig de 2021

Adhesió fills predilectes

Es recorda a la ciutadania que fins el pròxim dia 30 de juny vos podeu adherir o donar suport, mitjançant registre d’entrada a l’Ajuntament, a la iniciativa per nomenar filla predilecta de Felanitx l’artista pintora Sra. Maria Vich Nadal i fill predilecte de Felanitx a Joanot Colom.

PUNT VERD PORTOCOLOM

Els mesos de juliol i agost el punt verd tindra el següent horari
Dilluns tancat

Dimarts a divendres de 08h a 16h

Dissabte i diumenge de 09h a 13h

Reciclatge càpsules cafè

El consistori té instal·lats dos contenidors, un a Deixalles Felanitx i l’altra al Punt Verd de Portocolom perquè la ciutadania pugui dur les càpsules de cafè, d’alumini i plàstic, plenes o buides per ser degudament reciclades. Si un establiment està interessat en sol·licitar un contenidor ho pot fer a través del mail mediambient@felanitx.org

Atenció públic Ajuntament

Els ciutadans que heu de fer qualsevol tràmit amb l’administració podeu assistir a l’Ajuntament sense cita prèvia, exceptuant per l’empadronament, cadastre i certificat digital que sí heu de fer-ho amb cita prèvia. Podeu sol·licitar-ho a la plana web de l’Ajuntament felanitx.org, o per via telefònica al 971580051.

Horari biblioteques municipals

Biblioteca Joan Estelrich Felanitx

De dilluns a divendres de les 09h a les 13h

Dilluns, dimecres i divendres de 16h a 20h

Biblioteca Portocolom

Dimarts i dijous de 16h a 20h

ACTES CULTURALS I D’OCI

JUNY

DIJOUS 17

Conservatori de música, 21h

CONCERT ORQUESTRA SIMFÒNICA ILLES BALEARS

El Grup de Vent i Corda de l’Orquestra Simfònica de les Illes Balears oferirà un concert a l’Auditori del Conservatori de música de Felanitx. Interpretaran peces dels compositors Sergei Prokofiev, Georges Bizet, Ástor Piazzolla o Jean Philippe Calvin.

DIVENDRES 18

Sala Actes Centre Cultural, 21h

TEATRE “ART”

Mai Som Tots Teatre presenta “Art”, una obra de Yasmina Reza. La representació qüestiona les debilitats i les fortaleses de la relació d’amistat que uneix els tres personatges masculins que conformen l’elenc d’aquesta producció. Les entrades es poden reservar a la web www.maisomtotsteatre.com

Aquesta obra també la podeu veure dissabte 19 i diumenge 20 a les 19h

DIJOUS 24

Plaça de Sa Font de Santa Margalida, 19h

SANT JOAN PELÓS

Sortida i únic ball de Sant Joan Pelós. És obligatori l’ús de mascareta, guardar les distàncies de seguretat, evitar aglomeracions de persones, tenir seny i ser responsables. Si no es compleixen unes mesures òptimes, no és podrà realitzar.

DIVENDRES 25
Sala Miquel Barceló – Casa Cultura, 20h

EXPOSICIÓ

A càrrec de Bàrbara Juan i Joan Sastre. Romandrà fins dia 4 d’agost. Ho organitza el Centre Cultural de Felanitx

CONCERT

Jardí del Conservatori, 21h

ORQUESTRA AULA MÚSICA FELANITX
Concert de l’orquestra de música contemporània del Conservatori Professional de Música de Felanitx, dirigida per Josep Prohens Julià. Ho organitza EL Conservatori Professional de Felanitx.
Hi col·labora l’Ajuntament de Felanitx i el Centre Cultural. Aforament limitat.

DISSABTE 26

Jardí del Conservatori professional de música de Felanitx, 11h

PRESENTACIÓ LLIBRE

Transfeminismo o barbarie”, tot seguit actuació musical amb Alicia Ramos. Acte organitzat per la regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Felanitx i l’Associació Ben Amics
Aforament limitat. Entrada gratuïta. Inscripció prèvia al correu igualtat@felanitx.org

CONCERT

Sa Bassa Nova – Portocolom, 17h

ROCKIN MATXIN FESTIVAL
Actuacions de Black Cats, Big Yuyu, Hijos de Matxin, Lou Cypher Dj i Boppi’n’Brush Dj
Ho organitza l’Associació Es Puput Cultural i Ajuntament de Felanitx. Hi col·labora Ports de les Illes Balears. Aforament limitat.

DIUMENGE 27

Sa Bassa Nova – Portocolom, 21h
VEU DE DONES

Concert a càrrec de Maria Hein i Vers Endins. Ho patrocina la regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Felanitx i el Centre Cultural. Aforament limitat. Entrada gratuïta. Invitacions a ticketib o a l’oficina de Turisme de Portocolom.