Ja tenim el cartell de la Rua de Felanitx!

Es celebrarà el dissabte dia 10 de febrer.

La concentració serà a les 15 h. a la plaça d’Espanya, i la sortida a les 15.30 h.

Ben igual que anys passats, els Dorsals numerats s’entregaran a l’Ajuntament en el moment de fer la inscripció. En cas d’apuntar-vos per telefon heu de passar a recollir-los per les oficines de l’Ajuntament.

El recorregut serà el següent: plaça Espanya, passeig Ernest Mestre, carrer Guillem Timoner, Horts, Nuno Sanç, plaça de Santa Margalida, carrer Major, Miquel Bordoy, plaça Pax i carrer Bellpuig fins al Parc Municipal.

Per tal d’aconseguir un millor desenvolupament de la Rua, es prega que les actuacions siguin breus ⏱️ (no més de 5 minuts) i que aquestes es realitzin en els següents llocs: Plaça Palmeres, carrer dels Horts (cantonada amb passeig Ramon Llull), plaça de sa Font de Santa Margalida i Plaça Pax

Inscripcions:

Totes les carrosses i comparses que s’inscriguin a les oficines d’aquest Ajuntament, abans de divendres dia 2 de febrer tendran una ajuda de 100 euros i les comparses de més de deu persones que s’hagin inscrit tendran l’ajuda de 50 euros.

Aquestes ajudes i els premis es faran efectius a partir de dilluns dia 12 de febrer a la Tresoreria de l’Ajuntament, en horari d’oficines.

Premis:

Grup A, Carrosses

1r 800 euros

2n 600 euros

3r 400 euros

4t 200 euros

Grup B, Comparses

1r 500 euros

2n 400 euros

3r 200 euros

4t 150 euros

Grup C, Colles d’1 a 10 persones:

1r 80 euros

2n 60 euros

3r 40 euros

4t 20 euros

Vos hi esperam!