Propera Plenària

S’ha convocat sessió ordinària de l’Ajuntament Ple per al dia 12 de febrer, a les 20 hores, a la sala de plens de la Casa Consistorial.

 

Punts de l’ordre del dia més rellevants:

 

 • Expedient 957/2016. Aprovació del Programa de participació ciutadana durant el procés de formulació i tramitació del Pla General i Plans d’ordenació detallada.
 • Expedient 1376/2017. Proposta de modificació de l’Ordenança fiscal reguladora de la taxa per parades, barraques, casetes de venda, espectacles o atraccions situats en terrenys d’ús públic i indústries del carrer i ambulants i rodatge cinematogràfic.
 • Expedient 3526/2017. Resolució de reclamacions i aprovació definitiva del pressupost general i de la plantilla de personal per a l’exercici 2018.
 • Expedient 2404/2017. Compromís de no canviar el destí de diversos béns municipals (equipaments esportius) durant un periode de 5 anys.
 • Expedient 3617/2017. Desestimació de la sol·licitud d’Emergències Setmil, SL de suspensió del termini per a la presentació de pliques a la licitació dels serveis en el Poliesportiu Municipal Guillem Timoner, piscines cobertes municipals, pistes de tennis i pàdel i pistes poliesportives exteriors.
 • Expedient 153/2018. Aprovació dels plecs que regiran la contractació de la concessió del servei públic de redacció de projecte i construcció de la Deixalleria de Felanitx, gestió i explotació de la mateixa i de la resta dels parcs verds del municipi i recollida de voluminosos domèstics porta a porta del terme municipal de Felanitx.
 • Expedient 298/2018. Ampliació del nombre d’anualitats de la despesa plurianual relativa a la contractació de la concessió del servei públic de redacció de projecte executiu i construcció de la «Deixalleria» de Felanitx, gestió i explotació de la mateixa i de la resta de «parcs verds» del municipi, així com recollida de residus voluminosos domèstics en la modalitat porta a porta del terme municipal de Felanitx, mitjançant procediment obert.
 • Expedient 266/2018. Proposta d’aprovació del Reconeixement extrajudicial de crèdits 04.2018.

 

Ajudes agricultura i ramaderia 2018

Es comunica  a tots els agricultors, ramaders i titulars d’explotacions agràries de la Comarca,  que el termini per sol·licitar les ajudes directes (ajudes superfícies agrícoles, fruits secs, bestiar oví, caprí i boví, etc) està obert de l’1 de febrer al 30 d’abril de 2018.

 

Pregam que els qui feis declaracions llargues vengueu amb l’esborrany emplenat per tal d’agilitzar la tramitació. El podeu venir  a cercar a la Delegació Comarcal.

Per enguany, heu de repassar el número d’arbres per l’ajuda de fruits secs, els Ametlers i Garrovers  han d’estar vius i podats per poder cobrar la corresponent ajuda.

Telefonau per demanar hora i evitar acumulacions els darrers dies.

 

DELEGACIÓ COMARCAL DE FELANITX

Passeig Ramón  Llull, 19 07200 Felanitx

Telèfon Delegació Comarcal  971787339.

 

Contractació, mitjançant contracte de relleu, de personal laboral, treballador/a familiar a un 50% de jornada.


Requisits:
1. Estar en possessió del títol de graduat en educació secundària obligatòria (ESO) o equivalent.
2. Estar en possessió d’un dels títols o habilitacions següents:

– Tècnic en atenció a persones en situació de dependència que estableix el Reial decret 1593/2011.

– Tècnic en cures auxiliars d’infermeria que estableix el Reial decret 546/1995.

– Tècnic en atenció sociosanitària que estableix el Reial decret 496/2003.

– Certificat de professionalitat d’atenció sociosanitària en el domicili, o en institucions socials, regulat pel Reial decret 1379/2008.

– Qualificació professional d’atenció sociosanitària a persones en el domicili, creada pel Reial decret 295/2004.

 1. Disposar de carnet de conduir i vehicle propi i posar-ho a disposició
 2. Acreditar els coneixements de llengua catalana corresponents al nivell B1 de la Junta Avaladora o equivalents.
 3. Estar inscrit al SOIB, com a demandant d’ocupació. El dia de la signatura del contracte de treball s’haurà d’acreditar el requisit d’estar inscrit a la corresponent oficina del SOIB.

Presentació d’instàncies acompanyada del currículum i còpia dels justificants dels mèrits, experiència i dels requisits, fins dia 19 de febrer, al registre de l’Ajuntament de Felanitx.

Podeu consultar les bases completes a la web www.felanitx.org

 

Fogueró de Sant Antoni Son Negre 2018

 

Organitzades per l’Associació de Veïns amb el patrocini de l’Ajuntament de Felanitx

 

Programa

Divendres 17 de febrer a les 20 h. MISSA . Cantarà la Coral de Felanitx. A continuació PREGÓ a càrrec de Bernat Bordoy Barceló, «des Polos». Tot seguit s’encendrà un : GRAN FOGUERÓ on hi podrà torrar qui vulgui. Hi haurà porquim i vi de franc fins que s’acabi. Es rifarà una porcella i més coses. Al mateix temps ball de pagès, animat pel grup s’Estol des Gerricó, i dins l’escola ball de saló, amb el duo ELL I JO. (Aplaçat per motius meteorològics).

 

Recorregut Rua 2018

La Rua se celebrarà el dissabte dia 10 de febrer. La concentració serà  a les 15 h. a la plaça d’Espanya, i la sortida a les 15.30 h.

 

Ben igual que anys passats, els Dorsals numerats s’entregaran a l’Ajuntament en el moment de fer la inscripció. En cas d’apuntar-vos per telefon heu de passar a recollir-los per les oficines d’aquest Ajuntament.

 

El recorregut serà el següent: plaça Espanya, passeig Ernest Mestre, carrer Guillem Timoner, Horts, Nuno Sanç, plaça de Santa Margalida, carrer Major, Miquel Bordoy, plaça Pax i carrer Bellpuig fins al Parc Municipal.

 

Per tal d’aconseguir un millor desenvolupament de la Rua, es prega que les actuacions siguin breus (no més de 5 minuts) i que aquestes es realitzin en els següents llocs: Plaça Palmeres, carrer dels Horts (cantonada amb passeig Ramon Llull), plaça de sa Font de Santa Margalida i Plaça Pax

Inscripcions:

 

Totes les carrosses i comparses que s’inscriguin a les oficines d’aquest Ajuntament,  abans de divendres dia  2 de febrer tendran una ajuda de 100 euros i  les comparses de més de deu persones que s’hagin inscrit tendran l’ajuda de 50 euros.

 

Aquestes ajudes i els premis es faran efectius a partir de dilluns dia 12 de febrer a la Tresoreria de l’Ajuntament, en horari d’oficines.

 

Premis:

 

Grup A, Carrosses

 

1r 800 euros

2n 600 euros

3r 400 euros

4t 200 euros

 

Grup B, Comparses

 

1r 500 euros

2n 400 euros

3r 200 euros

4t 150 euros

 

Grup C, Colles d’1 a 10 persones:

1r 80 euros

2n 60 euros

3r 40 euros

4t 20 euros

 

Agenda Centre Cultural Felanitx

 

Us recordem que des de el dia 1 de febrer està obert el termini per a la presentació de les obres per participar en el III Certamen de poesia Miquel Bauçà Felanitx 2018 i que finalitzarà el 31 de març de 2018. Consultar bases al facebook de l’Ajuntament de Felanitx i a la pàgina web.

Divendres, dia 9 de febrer, a les 20.00 hores, a la sala d’actes de la Casa de Cultura, CONFERÈNCIA, 40 anys del Congrés de la Cultura catalana. Estat actual de la cultura catalana.

Divendres, dia 16 de febrer, a les 20.00 hores, INAUGURACIÓ D’EXPOSICIONS, dels artistes Isabela Lleó i Ferran Aguiló.

Dissabte, dia 17 de febrer, a les 19.00 hores, a l’Auditori Municipal de Felanitx,  CONCERT, Concert a dues Bandes, Bandes participants: Banda Jove del Conservatori de Felanitx i Banda de Música de Felanitx. Compositors que s’interpretaran, entre d’altres: Williams, Mancini, Rota, etc.  Col·laboradors: Conservatori Municipal de Música de Felanitx, Ajuntament de Felanitx, Federació Balear de Bandes i Centre Cultural Felanitx. Entrada gratuïta.

Divendres, dia 23 de febrer, a les 20.00 hores, a la sala d’actes de la Casa de Cultura, PRESENTACIÓ DEL LLIBRE, Excés d’equipatge, de Gabriel Mestre Oliver, amb la intervenció de Valentín Mendoza i Joan Martorell. Es podrá adquirir el llibre el mateix dia.

IX MOSTRA DE TEATRE D’HIVERN  Felanitx  2018

Dissabte 17 i diumenge 18 de febrer, Teatre de prop. A càrrec de Mai Som Tots Teatre.

Un porc, una truja i un gall, El discurs de la batlesa, Episodi i Sopar per un.

Compra directa a Mai Som tots Teatre. Cal fer reserva a www.maisomtotsteatre.com

———————————————————————————————————————-

Dissabte, dia 24 de febrer,  a les 21.00 hores, a la sala d’actes de la Casa de Cultura,  He vist  balenes, de la companyia La impaciència, Circuit CAEM del CACIM Consell de Mallorca.

Diumenge, dia 25 de febrer, a les 19.00 hores, a la sala d’actes de la Casa de Cultura,  Guium o la ciutat adormida, de la companyia La Fornal d’Espectacles,  Circuit CAEM del CACIM Consell de Mallorca.

Dijous, dia 1 març, a les 19.00 hores, a la sala d’actes de la Casa de Cultura,   La cita, de la companyia La Fornal d’Espectacles, Circuit CAEM del CACIM Consell de Mallorca.

Dissabte, dia 3 de març, a les 21.00 hores, a la sala d’actes de la Casa de Cultura,  Només quan plou, de la companyia Aina de Cos& El Somni Produccions, Circuit CAEM del CACIM Consell de Mallorca.

Diumenge, dia 4 març, a les 19.00 hores, a la sala d’actes de la Casa de Cultura, Un matrimoni de Bòston, de la companyia El Somni Produccions, Circuit CAEM del CACIM Consell de Mallorca.

Preu per obra de la Casa de Cultura: 7€ Abonament per les 5 obres: 30 € Venda anticipada d’entrades a partir de dia 6 de febrer a la Casa de Cultura de dimarts a dissabte de 18 a 21h i diumenge de 10 a 13h.

Ho organitza i patrocina: el Centre Cultural de l’Ajuntament de Felanitx amb la col·laboració del circuit CAEM del Consell de Mallorca.

———————————————————————————————————–