Programa estiu 2018

Si estau interessats en consultar l’oferta cultural, lúdica i esportiva per aquest estiu podeu recollir el programa Estiu 2018 a les oficines d’aquest Ajuntament, per la Casa de Cultura i pel Centre Cívic de Portocolom. Així mateix, si ho voleu consultar en format digital, també ho teniu a la vostra disposició a la nostra pàgina web www.felanitx.org

Anunci

La Junta de Govern Local del passat dia 5 de juny de 2018 va aprovar el plec de clàusules administratives particulars que regirà la contractació de les obres de reforma dels carrers Castellet, Badaluc, d’en Pizà, Carreró d’en Reus i Pare Catany de Felanitx. Els interessats en presentar oferta al procediment hauran de presentar la documentació al Registre General de l’Ajuntament de conformitat amb l’anunci de licitació publicat a la Plataforma de Contractació del Sector Públic. El termini finalitza el proper dia 4 de juliol de 2018 a les 14 hores.

L’enllaç per accedir a la documentació de la licitació és el següent: https://contrataciondelestado.es/wps/poc?uri=deeplink:detalle_licitacion&idEvl=mPUCbyAhLq2iEJrVRqloyA%3D%3D

Avís als propietaris de locals buits

Es sol·licita als propietaris de locals buits de PORTOCOLOM (ubicats als carrer Assumpció, Orada i carrer Vell Marí) i de FELANITX (ubicats als carrers de sa Plaça, Major, Pare Catany, Alou, Jordi Sabet, Sitjar, d’en Bastera, Sol, de s’Aigo, Quatre Cantons, d’es Baladuc, d’es Castellet, Reus, d’en Pizà, Nuno Sanç, plaça del rei Jaume II i plaça Constitució) que si encara no ho han fet, que contactin amb l’àrea de Desenvolupament Local per informar-se de la línia de subvencions per la creació d’oportunitats de negoci i la borsa de locals buits.

Àrea de Desenvolupament Local

C/ Pizà, 13 -2n pis – Felanitx

Telf. 871 987819 / 651 890695 / 638 05 91 33

Promoció Línia Verda Felanitx

L’Ajuntament de Felanitx va presentar una nova eina de comunicació per apropar-se a la ciutadania: l’aplicació mòbil Línia Verda. Amb aquesta app els ciutadans podran comunicar incidències de forma més ràpida i còmoda. Només es necessari descarregar-se l’aplicació al telèfon, seleccionar el Municipi de Felanitx, i triar el tipus d’avís que es vol comunicar. Es poden enviar imatges i localització de la incidència. El ciutadà rebrà informació a través de l’aplicació del seguiment de la seva petició fins que es resolgui.

Amb Línia verda, l’Ajuntament també podrà comunicar als ciutadans que disposin de l’aplicació de: talls d’aigua, inici i finalització d’obres, canvis de direcció a carrers, etc… i també de les activitats culturals i festes del Municipi.

Amb aquesta nova eina, l’Ajuntament de Felanitx fa una passa més per apropar l’administració a la ciutadania i facilitar-ne la comunicació.

Recordatori guals

L’objecte del present és el d’avisar a tots els titulars de les concessions de guals, que es troben obligats entre altres coses a:

  1. Col·locar la placa de gual en el lloc corresponent

  2. aquesta placa serà vàlida només per l’adreça que consti a l’expedient administratiu de llicència

  3. Mantenir el gual en els condicions tècniques i de decòrum públic.

  4. L’incompliment d’aquestes i altres mesures contingudes a la corresponent ordenança en matèria reguladora de gual, podrà suposar la pèrdua dels seus efectes i com a conseqüència la revocació de la llicència.

IV certamen d’arts plàstiques Ciutat de Felanitx 2018

Dia 8 de juny es va obrir el termini per la recepció de dossiers del certamen.

Dotat amb un primer premi de 3.000 euros patrocinat per l’Ajuntament de Felanitx i amb una exposició individual a la Casa de Cultura, i un segon premi de 2.000 euros patrocinat pel Setmanari de Felanitx.

Podreu trobar les bases penjades a partir del dia 9 de juny a la plana web www.felanitx.org , al Facebook de l’Ajuntament, o al següent link, http://felanitx.org/web/ca/2018/06/04/bases-iv-certamen-darts-plastiques/

Servei de Biblioteques

Biblioteca Joan Estelrich. Biblioteca de Portocolom.

Horari d’estiu: juliol i agost, de dilluns a divendres de 9:00 a 14:00.

https://portal.conselldemallorca.net/web/15529/inici

Sol·licitud de taules i cadires

Degut a les festes patronals i als nombrosos actes programats durant l’època estiuenca, vos demanam que faceu les vostres sol·licituds de taules i cadires almenys amb quinze dies d’antelació, atès que es van cedint segons la disponibilitat material del moment.

Agenda Cultural

Us recordem que degut al seu èxit, fins dia 24 de juny es podrà visitar a la Casa de Cultura de Felanitx, l’ EXPOSICIÓ Terra de gerrers-La gerreta Felanitxera. El llibre Terra de gerrers. La gerreta felanitxera, es pot adquirir a la Casa de Cultura de Felanitx per 15 euros.

A les 20.00 hores a la Casa de Cultura de Felanitx, PRESENTACIÓ DEL LLIBRE, Felanitx com ho veus? Ho organitza la Federació d’associacions de veïns de Felanitx. Editat i patrocinat per l’Ajuntament de Felanitx.

Diumenge 24, a les 10.00 hores, sortida del carrer Santanyí, 46, SANT JOAN PELÓS. Recorregut tradicional.

Dijous 28, a les 20.00 hores, a la sala d’actes de la Conselleria de Salut (carrer de campaner,4 Palma) CONCERT de l’Orquestra de l’Aula de Música Contemporània del Conservatori Professional de Música de Felanitx, dirigida per Josep Prohens Julià. Ho Organitza: Reial Acadèmia de Belles Arts de Sant Sebastià de les Illes Balears. Hi col·labora: Conservatori de Felanitx, Ajuntament de Felanitx, Centre Cultural de Felanitx.

Divendres 29, a les 18.00 hores, sortida del carrer de sa Gerreria. LA CAPTA DE SANT MARÇAL. Recorregut tradicional.

A les 20.00 hores, a la Casa de Cultura de Felanitx, INAUGURACIÓ D’EXPOSICIONS, a la Sala d’exposicions Jesús de Miguel i a la Sala Miquel Barceló, Tamara Arroyo, guanyadora del III Certamen d’arts plàstiques – Ciutat de Felanitx.

A les 21.00 hores, al Santuari de Sant Salvador de Felanitx, CONCERT de l’Orquestra de l’Aula de Música Contemporània del Conservatori Professional de Música de Felanitx, dirigida per Josep Prohens Julià. Ho organitza: Conservatori de Felanitx. Hi col·labora: Centre Cultural de Felanitx, Ajuntament de Felanitx i Parròquia de Felanitx.

A les 22.00 hores, Centre Cívic de Portocolom, POSIDÒNIA EN CONCERT, Música popular de les Illes Balears. Entre el folk i la música mediterrània fins arribar a cançons de creació pròpia i poesia musicada. Ho organitza: Centre Cultural de Felanitx. Ho patrocina: CACIM – Consell de Mallorca. Entrada gratuïta.

Dissabte 30, a les 20.00 hores, al Centre Cívic de Portocolom, CONCERT FAMILIAR, El meu petit univers. Concert pedagògic de la història de l’Univers a través d’una narració dinamitzada i combinada amb acompanyament musical en directe. Infantil (fins a 14 anys). Ho organitza: Centre Cultural de Felanitx. Ho patrocina: CACIM – Consell de Mallorca. Entrada gratuïta.