La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Felanitx convoca la quarta edició del certamen de poesia Miquel Bauçà.

El certamen, creat a la memòria del poeta felanitxer Miquel Bauçà, pretèn donar a conèixer la seva trajectòria i difondre el seu llegat. Així mateix té com a finalitat promoure la creació literària en llengua catalana.

Dotat amb un premi de 1.000 euros pel guanyador, patrocinat per l’Ajuntament i el Centre Cultura de Felanitx, a més de la publicació de la primera edició de l’obra premiada.

El termini per a la recepció de les obres començarà l’1 de febrer del 2019 i finalitzarà el 24 de març del 2019. S’han de fer arribar les obres a la Casa de Cultura de Felanitx: Plaça de Sa Font de Santa Margalida número 3, C.P.07200 de Felanitx.

En trobareu tota la informació de les bases i formats d’enviament al següent enllaç:

Bases del IV Certamen de poesia Miquel Bauçà