Propera Plenària

S’ha convocat sessió ordinària de l’Ajuntament Ple per al dia 11 de febrer, a les 20 hores, a la sala de plens de la Casa Consistorial.

Punts de l’ordre del dia més rellevants:

  • Resolució de reclamacions i aprovació definitiva del pressupost general i de la plantilla de personal per a l’exercici 2019

  • Reconeixement Extrajudicial de Crèdits 04.2019

  • Aprovació inicial del Reglament regulador del complement de carrera professional de l’Ajuntament de Felanitx.

Avís a tots els veïnats de la Sexta Volta d’es Clot d’es Pou i els voltants.

Dia 14 de febrer a les 19:30h es farà una reunió al Centre Cívic de s’Horta per a tots els interessats en rebre la seva correspondència a unes de les bústies que es posaran a la zona on es fa el fogueró d’es Clot d’es Pou.

Ajudes agricultura i ramaderia 2019

Es comunica a tots els agricultors, ramaders i titulars d’explotacions agràries de la Comarca, que el termini per sol·licitar les ajudes directes (ajudes superfícies agrícoles, fruits secs, bestiar oví, caprí i boví, etc) està obert de l’1 de febrer al 30 d’abril de 2019.

Pregam que els qui feis declaracions llargues vengueu amb l’esborrany emplenat per tal d’agilitzar la tramitació. El podeu venir a cercar a la Delegació Comarcal.

Per enguany, heu de repassar el número d’arbres per l’ajuda de fruits secs, els Ametlers i Garrovers han d’estar vius i podats per poder cobrar la corresponent ajuda.

Telefonau per demanar hora i evitar acumulacions els darrers dies.

Delegació Comarcal de Felanitx

Passeig Ramón Llull, 19 07200 Felanitx

Telèfon Delegació Comarcal 971787339.

Renovació Cartilla Ramadera

Des dels serveis veterinaris de la delegació Comarcal de Felanitx del FOGAIBA es recorda a tots els ramaders que el termini per a poder renovar la Cartilla Ramadera acaba el 28 de febrer. Per poder renovar-la és necessari presentar els llibres de registre d’explotació i, en el cas que hi hagi cavalls, també s’haurà de presentar el passaport.

Per més informació i tramitació vos podeu dirigir a la Delegació Comarcal del FOGAIBA de Felanitx, Passeig Ramón Llull, nº 19 (Edifici Estació Enològica) Tel. 971787339.

Xerrada per a famílies a l’IES Felanitx

El proper dilluns 11 de febrer, tendrà lloc una nova xerrada a càrrec del psicòleg Jaume Brunet d’Skilet. En aquesta ocasió treballarem la motivació dels adolescents, serà a les 19h a l’Ies Felanitx.

Les xerrades són gratuïtes, però cal fer una inscripció prèvia, potser cridant al 971584031 o enviant un whatsapp al 630748762.

Diada fi de Carnaval

El proper dia 4 de març és un dia no lectiu a totes les escoles del municipi. I des de l’Àrea de Joventut en col·laboració amb les amipas del municipi, volem que aquest dia sigui inoblidable per a totes les nines i nins del municipi!

El Poliesportiu Guillem Timoner serà l’escenari d’una gran diada, on els participants hi trobaran tallers, jocs, castells inflables i un llarg etc.

Els més petits començaran el dia amb el Show de la Patrulla Canina, i els més grans l’acabaran amb l’espectacle de Pirates del grup d’animació “Neo Rural“.

La diada vol contribuir a millorar el dia a dia de les famílies que en qualque moment es troben hospitalitzades, i tota la recaptació de la Diada serà entregada a l’ONG Sonrisa Médica.

La diada serà com ja hem dit dia 4 de març al Poliesportiu Guillem Timoner, de les 9 a les 14h. Per als participants de Portocolom, S’Horta i Cas Concos hi haurà autocar amb monitors que sortiran de cada localitat.

Cada 10 participants comptaran amb un monitor/a de referència que estarà amb ells en tot moment.

Les inscripcions seran de dia 11 a dia 15 de febrer a l’oficina de l’Àrea de Joventut. Per a més informació 971584031.

Les places són limitades!

Rua Cas Concos 2019

La Rua Concarrina tendrà lloc el proper dissabte 23 de febrer, la concentració serà a les 15.00 i la sortida a les 15.30 hores. S’iniciarà la desfilada des del carrer Metge Obrador, i recorrerà els principals carrers del poble fins arribar a Sa Farola. Allà vos hi esperam, tendrem bulla i festa assegurada.

Recorregut Rua 2019

La Rua se celebrarà el dissabte dia 2 de març. La concentració serà a les 15 h. a la plaça d’Espanya, i la sortida a les 15.30 h.

Ben igual que anys passats, els Dorsals numerats s’entregaran a l’Ajuntament en el moment de fer la inscripció. En cas d’apuntar-vos per telefon heu de passar a recollir-los per les oficines d’aquest Ajuntament.

El recorregut serà el següent: plaça Espanya, passeig Ernest Mestre, carrer Guillem Timoner, Horts, Nuno Sanç, plaça de Santa Margalida, carrer Major, Miquel Bordoy, plaça Pax i carrer Bellpuig fins al Parc Municipal.

Per tal d’aconseguir un millor desenvolupament de la Rua, es prega que les actuacions siguin breus (no més de 5 minuts) i que aquestes es realitzin en els següents llocs: Plaça Palmeres, carrer dels Horts (cantonada amb passeig Ramon Llull), plaça de sa Font de Santa Margalida i Plaça Pax


Inscripcions:

Totes les carrosses i comparses que s’inscriguin a les oficines d’aquest Ajuntament, abans de divendres dia 23 de febrer tendran una ajuda de 100 euros i les comparses de més de deu persones que s’hagin inscrit tendran l’ajuda de 50 euros.

Aquestes ajudes i els premis es faran efectius a partir de dilluns dia 4 de març a la Tresoreria de l’Ajuntament, en horari d’oficines.

Premis:

Grup A, Carrosses

1r 800 euros

2n 600 euros

3r 400 euros

4t 200 euros

Grup B, Comparses

1r 500 euros

2n 400 euros

3r 200 euros

4t 150 euros

Grup C, Colles d’1 a 10 persones:

1r 80 euros

2n 60 euros

3r 40 euros

4t 20 euros

Agenda Cultural

Des de l’1 de febrer fins el 24 de març està obert el termini del IV Certamen de Poesia Miquel Bauçà, Felanitx 2019, Es poden veure les bases a la pàgina web de l’Ajuntament de Felanitx, així com al Facebook del Centre cultural i de l’Ajuntament de Felanitx o en aquest Setmanari.

Ja es troben a la venda les entrades de la X Mostra de Teatre d’Hivern de Felanitx, que es farà a la sala d’actes de la Casa de Cultura i que tindrà lloc els dies 15, La classe,16 de febrer, Jo Emma.Tu, Roger, 22 de febrer, Madame Marie, 23 de febrer Transbord i 2 de març, Ifigènia a Tàurida. Aforament limitat a 100 places. No us quedau sense entrada!! Preu entrada 7 euros i targeta de les 5 entrades 30 euros. Amb la col·laboració del Circuit d’Arts Escèniques, del CACIM del Consell de Mallorca.

Divendres dia 8 de febrer, a les 20.00 hores, a la sala d’actes de la Casa de Cultura, PRESENTACIÓ DEL NOU LLIBRE DE POEMES, de Julián Alfonso Robles Ruiz. Presentaran el llibre na Maribel Amo Binimelis, professora IES i Miguel Adrover Caldentey, poeta.