El passat mes d’agost, l’equip de Govern de l’Ajuntament de Felanitx va voler destacar la tasca que durant els darrers onze anys s’ha desenvolupat amb el programa del Policia Tutor al nostre municipi. Per aquest motiu, a la sessió plenària del 13 d’agost del 2018, es va realitzar la petició per elevar a la Conselleria d’Hisenda i Administracions Públiques la proposta d’atorgament de la condecoració Creu al Mèrit Policial amb distintiu Verd en favor del Policia Tutor de la Policia Local de Felanitx Jaume Bonet Julià.

El 21 de novembre es van iniciar els tràmits per part de la Conselleria per tal d’iniciar el procés de reconeixement, i el passat 30 de gener la Comissió de Premis i Condecoracions va acordar per unanimitat elevar la proposta de concessió.

Des de l’Ajuntament de Felanitx volem felicitar al Policia Tutor una vegada més per la seva tasca amb als joves del nostre municipi, i per l’obtenció d’aquest merescut reconeixement.