Programa estiu 2019

Si estau interessats en consultar l’oferta cultural, lúdica i esportiva per aquest estiu podeu recollir el programa Estiu 2019, a les oficines d’aquest Ajuntament, a la Casa de Cultura i al Centre Cívic de Portocolom. Així mateix, si ho voleu consultar en format digital, també ho tindreu a la vostra disposició a la nostra pàgina web www.felanitx.org

Anunci

La Junta de Govern Local del passat dia 4 de juny de 2019 va aprovar el plec de clàusules administratives particulars i el de condicions tècniques que regiran la contractació del servei de redacció del pla general i el pla d’ordenació detallada del municipi de Felanitx. Els interessats en presentar oferta al procediment hauran de presentar la documentació al Registre General de l’Ajuntament de conformitat amb l’anunci de licitació publicat a la Plataforma de Contractació del Sector Públic. El termini finalitza el proper dia 11 de juliol de 2019 a les 14 hores.

L’enllaç per accedir a la documentació de la licitació és el següent:

https://contrataciondelestado.es/wps/poc?uri=deeplink:detalle_licitacion&idEvl=fz9SV%2F3Rb0dvYnTkQN0%2FZA%3D%3D

Anunci

Per Decret de Batlia del passat dia 13 de juny de 2019 es varen aprovar el plec de clàusules administratives particulars i el de condicions tècniques que regiran la contractació del servei públic d’atenció a la primera infància a les escoletes “Pere Oliver i Domenge” (Lot 1) i “Sa Miloca” (Lot 2) de l’Ajuntament de Felanitx. Els interessats en presentar oferta al procediment hauran de presentar la documentació al Registre General de l’Ajuntament de conformitat amb l’anunci de licitació publicat a la Plataforma de Contractació del Sector Públic. El termini finalitza el proper dia 11 de juliol de 2019 a les 14 hores.

L’enllaç per accedir a la documentació de la licitació és el següent:

https://contrataciondelestado.es/wps/poc?uri=deeplink:detalle_licitacion&idEvl=wcUNrkhxtiSXQV0WE7lYPw%3D%3D

Punt Verd Portocolom

Horari a partir de dia 01/07/2019

Dilluns: tancat

Dimarts: 16h a 20h

Dimecres a dissabte: 10h a 14 i 16h a 20h

Diumenge: 10h a 14h

Tot apunt per a la 6a edició de la Felanitx Tech Weekend.

L’Àrea de Joventut organitza per sisena vegada consecutiva aquest esdeveniment que pretén congregar els amants de les noves tecnologies i els apassionats del món dels videojocs.

Començarà dilluns dia 1 de juliol amb les Colònies tecnològiques, en la qual hi participaran 20 joves arribats d’arreu de l’illa amb un objectiu comú: construir un Rover de Mart molt similar al Curiosity que ha explorat aquest planeta. Dijous a les 17,30 h al Poliesportiu Guillem Timoner, presentaran públicament el projecte realitzat als pares i públic que hi vulgui assistir.

Divendres a partir de les 11.00 h obrirem les portes als participants de la Lanparty, un total de 65 persones també arribades de tots els indrets de Mallorca i Eivissa desplegaran els seus equips informàtics per compartir tres dies d’activitats, tornejos i altres curolles.

La inauguració oficial de l’esdeveniment tendrà lloc el divendres dia 5 a les 18,30h amb la presència de les autoritats i acte seguit començarà una conferència de Juan Gabriel Gomila que ens presentarà el món del Game Design. Farà la presentació de la conferència Don Llorenç Valverde catedràtic de la Universitat.

El dissabte és el torn de la competició dels més petits en el camp de la robòtica educativa, gairebé 60 nins i joves competiran per aconseguir una plaça a la final nacional de la World Robot Olimpyad, començaran el dissabte a les 8 h del matí i a prop del migdia es farà l’entrega de premis.

El dissabte horabaixa està ple d’activitats per a totes les edats: per als més petits dos tallers de Lego, per a professionals taller “Anàlisi de dades amb Python”, un torneig obert a tothom de Clash Royale i Beat&Saber en Vr. Podeu consultar tota la programació a la web http://felanitxtechweekend.com

Escoles d’estiu de Felanitx, S’Horta i Cas Concos

Dilluns dia 1 de juliol començaran totes les escoletes d’estiu, l’horari general és de 9 a 14h. Els que teniu sol·licitat el servei de matinera a Felanitx basta anar directament a l’IES allà vos esperarà l’al·lota que fa el servei. El primer dia vos donarem tota la informació necessària per passar la quinzena, recordau que els participants han de dur roba esportiva i calçat esportiu.

Servei de Biblioteques

Biblioteca Joan Estelrich. Biblioteca de Portocolom.

Horari d’estiu: juliol i agost, de dilluns a divendres de 9:00 a 14:00 h.

https://portal.conselldemallorca.net/web/15529/inici

Donacions de sang

La Germandat de Donants de Sang de Mallorca comunica que serà present al Centre Cívic Local Assumptes Socials de Portocolom, dimarts 2 de juliol, de 17.30 a 21.00 h, i al Centre Cívic de s’Horta, dimecres 24 de juliol de 17.30 a 21.00 h, per tal d’atendre les donacions de sang d’aquest municipi.

Recordau que els requisits per donar sang són tenir entre 18 i 65 anys, pesar més de 50 quilos, tenir bona salut, no anar en dejú i haver fet la digestió.

Agenda Cultural

Divendres 28, a les 19.00 hores, a la Sala d’actes de la Casa de Cultura, Presentació de llibre de Carme Vidal, Les dones a Mallorca un llarg trajecte cap als feminismes, a càrrec de l’editor Lleonard Muntaner, la prologuista Francesca Mas Busquets i l’autora.

A les 20.00 hores, a la Casa de Cultura, Inauguració d’exposicions, a la Sala d’Exposicions, Horabaixando, de Miquel Llodrà, a la Sala Miquel Barceló, Inconsciente & Subconsciente, de Sylvia Galos. Fins al 4 d’agost.

A les 21.00 hores, al Santuari de Sant Salvador, Concert de l’orquestra de música contemporània del Conservatori Professional de Música de Felanitx, dirigida per Josep Prohens Julià. Ho organitza: Conservatori Professional de Felanitx. Hi col·labora: Centre Cultural de Felanitx, Ajuntament de Felanitx, Parròquia de Felanitx.

Dissabte 29, a partir de les 16.00 hores, a sa Bassa Nova, davant la plaça d’es Corso de Portocolom, Rockin Matxin Festival, actuacions de La vil canalla, Jo Pro & The Kool Katz, Chester Dinamita & The Fabulous Two, Kick’em Jenny, Los Dalton, Fondo Oskuro, DJ Fannie Brown, Lou Cypher, Boppin Brush, Show de ball amb Sara & Sergio. Combos Pop-Rock de s’Aula de música i teatre de Felanitx i Portocolom. Ho organitza: Associació Es Puput Cultural i Online.

Hi col·labora: Ajuntament de Felanitx, Ports IB i Consell Insular. Hi haurà Food Trucks i concentració de motos customitzades, Harleys i exposició de cotxes antics americans.

Diumenge 30, a les 10.00 hores, sortida del carrer Gerreria, recorregut pel centre de Felanitx, La capta de Sant Marçal.

Dimarts i dimecres 2 i 3, a les 17.00 h a l’Aula de Música de Portocolom. Festival A Jazz de Mar.

Taller musical amb Toni Vaquer. Ho organitza: Ajuntament de Felanitx, Centre Cultural de Felanitx, Ports IB, l’associació A Jazz de Mar i el col·lectiu Es Puput Cultural.

Taller dirigit a nins i nines instrumentistes (vents, cordes, bateristes, cantants, pianistes, etc…) de 10 a 18 anys. Es treballarà tant en tocar en grup com la improvisació i la creativitat individual.

Dimecres 3, a les 22.00 h al Centre Cívic de Portocolom. Cicle de xerrades de l’estiu al Port

Ús i abús de les noves tecnologies. De la infància al rol dels adults.

A càrrec de Rafel Juan Cortès

Dijous 4, a les 21.00 h al Centre Cívic de Portocolom. Cicle de cinema infantil.

Ralph rompe internet (català, 112’).

A les 21.00 h, a la plaça de Sant Jaume de Portocolom. Festival A Jazz de Mar.

Concert final del taller musical amb Toni Vaquer.

A les 22.00 h, a la plaça de Sant Jaume de Portocolom. Festival A Jazz de Mar.

A Jam dets Ases.

Ho organitza: Sa Cova dets Ases, l’associació A Jazz de Mar i el col·lectiu Es Puput Cultural.

Jam Session amb el quartet base format pels mallorquins Jaume Riera, Joan Garcías i Enric Fuster, i el convidat Joan Codina. La participació és oberta.

Divendres 5, a les 22.00 h, al Mollet d’en Pereió. Festival A Jazz de Mar.

Josep Munar, Emergeix!.

Ho organitza: Ajuntament de Felanitx, Centre Cultural de Felanitx, Ports IB, l’associació A Jazz de Mar i el col·lectiu Es Puput Cultural. Entrada gratuïta.

A les 23.59 h, a s’AltreBar. Festival A Jazz de Mar.

Tlk’nelectronica Justí and the prickly pear.

Ho organitza: associació A Jazz de Mar i el col·lectiu Es Puput Cultural.

Dissabte 6, a les 21.30h al Mollet d’en Pereió. Festival A Jazz de Mar.

Oscar Latorre Quartet i Gorka Benítez Trio.

Ho organitza: Ajuntament de Felanitx, Centre Cultural de Felanitx, Ports IB, l’associació A Jazz de Mar i el col·lectiu Es Puput Cultural.

Diumenge 7, a les 20 h, a les barraques del Mollet d’en Pereió. Ballada de swing.

Amb l’actuació de Guillem Nadal, Guillem Fullana i Juanan Torandell.

Ho organitza: col·lectiu Es Puput Cultural.

De 16 a 22 h a la plaça de Sant Jaume de Portocolom. IX Torneig de Truc.

Inscripcions: al número 608829283.

Ho organitza: Associació de veïns i propietaris Pro-Portocolom.

A les 22 h, al Mollet d’en Pereió. Festival A Jazz de Mar.

Alabaix Big Band dirigida per Toni Vaquer.

Ho organitza: Ajuntament de Felanitx, Centre Cultural de Felanitx, Ports IB, l’associació A Jazz de Mar i el col·lectiu Es Puput Cultural.