Propera Plenària

S’ha convocat sessió ordinària de l’Ajuntament Ple per al dia 08 de juliol, a les 20 h, a la sala de plens de la Casa Consistorial.

Punts de l’ordre del dia més rellevants:

  • Aprovació Compte General 2018 Ajuntament de Felanitx.

  • Aprovació Compte General 2018 Organisme Autònom Centre Cultural de Felanitx.

  • Determinació de les festes locals del municipi per a l’any 2020.

  • Modificació de Crèdit 13.2019. Crèdit extraordinari a finançar amb càrrec a baixes de crèdit.

Talls de llum a Portocolom

Us informam que a Portocolom s’estan fent proves per millorar l’enllumenat, per això es poden produir talls puntuals de llum. Disculpau les molèsties.

Col·laboració ciutadana i abocaments

Una de les formes efectives per denunciar els abocaments de residus al costat dels contenidors o qualsevol indret és la denúncia ciutadana. L’Ajuntament demana la col·laboració de tots: feis una foto si trobau algú abocant trastos o enderrocs devora els contenidors o a les voreres de camins i enviau-lo a l’Ajuntament. Recordau que l’Ajuntament disposa de l’aplicació Línia Verda on es poden fer denúncies de forma anònima.

Anunci

La Junta de Govern Local del passat dia 4 de juny de 2019 va aprovar el plec de clàusules administratives particulars i el de condicions tècniques que regiran la contractació del servei de redacció del pla general i el pla d’ordenació detallada del municipi de Felanitx. Els interessats en presentar oferta al procediment hauran de presentar la documentació al Registre General de l’Ajuntament de conformitat amb l’anunci de licitació publicat a la Plataforma de Contractació del Sector Públic. El termini finalitza el proper dia 11 de juliol de 2019 a les 14 hores.

L’enllaç per accedir a la documentació de la licitació és el següent:

https://contrataciondelestado.es/wps/poc?uri=deeplink:detalle_licitacion&idEvl=fz9SV%2F3Rb0dvYnTkQN0%2FZA%3D%3D

Anunci

Per Decret de Batlia del passat dia 13 de juny de 2019 es varen aprovar el plec de clàusules administratives particulars i el de condicions tècniques que regiran la contractació del servei públic d’atenció a la primera infància a les escoletes “Pere Oliver i Domenge” (Lot 1) i “Sa Miloca” (Lot 2) de l’Ajuntament de Felanitx. Els interessats en presentar oferta al procediment hauran de presentar la documentació al Registre General de l’Ajuntament de conformitat amb l’anunci de licitació publicat a la Plataforma de Contractació del Sector Públic. El termini finalitza el proper dia 11 de juliol de 2019 a les 14 hores.

L’enllaç per accedir a la documentació de la licitació és el següent:

https://contrataciondelestado.es/wps/poc?uri=deeplink:detalle_licitacion&idEvl=wcUNrkhxtiSXQV0WE7lYPw%3D%3D

Punt Verd Portocolom

Horari a partir de dia 01/07/2019

Dilluns: tancat

Dimarts: 16h a 20h

Dimecres a dissabte: 10h a 14 i 16h a 20h

Diumenge: 10h a 14h

Punt d’informació jurídica per a dones Felanitx

Servei gratuït de l’Institut Balear de la Dona que ofereix informació, orientació i
assessorament jurídic.

Dirigit a dones de qualsevol nacionalitat que necessitin assessorament, orientació i informació jurídica en matèria de dret civil, penal, administratiu, laboral, internacional i estrangeria, justícia gratuïta i especialment en les àrees d’igualtat, família i violències masclistes.

Horari d’atenció: Dimecres de 16:00h a 19:30h, Edifici de l’antiga Estació Enològica. Pg. Ramon Llull, 19. Felanitx.

Accés al Servei: cita prèvia al telèfon 673.78.76.01 (en horari de 8:30h a 10:30h).

Correu electrònic: infjuridicadones@ibdona.caib.es

Servei de Biblioteques

Biblioteca Joan Estelrich. Biblioteca de Portocolom.

Horari d’estiu: juliol i agost, de dilluns a divendres de 9:00 a 14:00 h.

https://portal.conselldemallorca.net/web/15529/inici

Donacions de sang

La Germandat de Donants de Sang de Mallorca comunica que serà present al Centre Cívic de s’Horta, dimecres 24 de juliol de 17.30 a 21.00 h, per tal d’atendre les donacions de sang d’aquest municipi.

Recordau que els requisits per donar sang són tenir entre 18 i 65 anys, pesar més de 50 quilos, tenir bona salut, no anar en dejú i haver fet la digestió.

Activitats de l’àrea de Joventut

Felanitx Tech Weekend al Poliesportiu Guillem Timoner

De l’1 al 7 de juliol el Poliesportiu Municipal Guillem Timoner es convertirà en un espai d’intercanvi i cooperació per al foment de la cultura de la innovació tecnològica.

LANPARTY

Del divendres 5 al diumenge 7 de juliol tendrà lloc la 6ª edició de la Lanparty, un espai destinat als

jugadors de e-sports, els quals podran gaudir d’uns dies de convivència on poder compartir experiències i al mateix temps gaudir de competicions de diferents videojocs. Els torneigs de la Felanitx Tech Weekend seran de Fornite, Apex i Clash Royale.

WORLD ROBOT OLYMPIAD

Competició de robòtica educativa d’àmbit internacional que cada any proposa diversos reptes. Els participants han de construir un robot innovador capaç de resoldre els reptes proposats de forma ràpida i eficaç. Hi poden participar equips formats per 2 o 3 persones més un entrenador. A Felanitx es pot competir en tres categories:

WeDo / Start / elementary.

Trobareu tota la informació a www.wroboto.es

CONFERÈNCIA/TAULA RODONA ETC…

La divulgació forma part de la programació de la #F_TechWeekend. En aquest espai es tracta algun tema d’interès general o bé del moment en què ens trobam.

Agenda Cultural

Juliol

Divendres 5, a les 22.00 h, al Mollet d’en Pereió. Festival A Jazz de Mar.

Josep Munar, Emergeix!. Ho organitza: Ajuntament de Felanitx, Centre Cultural de Felanitx, Ports IB, l’associació A Jazz de Mar i el col·lectiu Es Puput Cultural. Entrada gratuïta.

A les 23.59 h, a s’AltreBar. Festival A Jazz de Mar.

Tlk’nelectronica Justí and the prickly pear.

Ho organitza: associació A Jazz de Mar i el col·lectiu Es Puput Cultural.

Dissabte 6, a les 21.30h al Mollet d’en Pereió. Festival A Jazz de Mar.

Oscar Latorre Quartet i Gorka Benítez Trio.

Ho organitza: Ajuntament de Felanitx, Centre Cultural de Felanitx, Ports IB, l’associació A Jazz de Mar i el col·lectiu Es Puput Cultural.

Diumenge 7, a les 20 h, a les barraques del Mollet d’en Pereió. Ballada de swing.

Amb l’actuació de Guillem Nadal, Guillem Fullana i Juanan Torandell.

Ho organitza: col·lectiu Es Puput Cultural.

De 16 a 22 h a la plaça de Sant Jaume de Portocolom. IX Torneig de Truc.

Inscripcions: al número 608829283.

Ho organitza: Associació de veïns i propietaris Pro-Portocolom.

A les 22 h, al Mollet d’en Pereió. Festival A Jazz de Mar.

Alabaix Big Band dirigida per Toni Vaquer.

Ho organitza: Ajuntament de Felanitx, Centre Cultural de Felanitx, Ports IB, l’associació A Jazz de Mar i el col·lectiu Es Puput Cultural.

Dimecres 10, a les 22.00 h, al Centre Cívic de Portocolom, Cicle de xerrades de l’estiu al Port, Arquitectura popular a Mallorca, a càrrec del Dr. Jaume Andreu Galmés Patrocina: Cultura en xarxa. Consell Insular de Mallorca (CACIM)

Divendres 12, a les 21.00 h, a la plaça de Sant Jaume de Portocolom, Sopar solidari a benefici de les obres de la parròquia de Portocolom. Per a més informació: T. 620158702

Dissabte 13, a les 20.00 h, al Passeig Miquel Massutí (al costat de les engronsadores) a Portocolom,VI D’ESTIU IV, Tast de vins dels diferents cellers de la DO Pla i Llevant i actuacions musicals. Al passeig Miquel Massutí (al costat de les engronsadores). Per a inscripcions al correu videestiu@gmail.com. Places limitades.

A partir de les 22.00 hores, a l’aparcament del pavelló del Poliesportiu Municipal Toni Penya a Portocolom, Verbena a Portocolom, amb les actuacions de Ipops, Identical Souls, DJ Titi i DJ Pache, Organitza: C.E.Felanitx, Col·labora: Ajuntament de Felanitx.

A les 22.00 h, a la Plaça de Sant Jaume de Portocolom, Música al Port, The armed man Karl Jenkins, A Mass for Peace (Missa per la Pau),Muntatge visual i més de 150 músics a l’escenari

Orfeó Artanenc, Cor de Clavià, Coral de Son Servera, Orquesta Simfònica de Calvià i Coral de Felanitx. Direcció musical: Llorenç Gelabert

Diumenge 14, de les 11.00 h a les 14.00 h, a la Platja de s’Arenal de Portocolom i a la Platja de Cala Marsal, Mulla’t per l’esclerosi múltiple. Ho organitza: Ajuntament de Felanitx.

Dilluns 15, a les 22.00 hores, al mollet d’en Pereió, Concert Vers endins, “Despulla’t, eixampla’t, somriu!

Dimarts 16, a les 18.00 h, a la plaça de Sant Jaume de Portocolom, FIRA MARINERA, Artesania i gastronomia de les Illes, vora mar.

Festa de la Mare de Déu del Carme, A les 19.00 h, a la parròquia del Carme de Portocolom, Eucaristia solemne. Presidirà i predicarà Sebastià Taltavull Anglada, bisbe de Mallorca. Cantarà el Cor parroquial i l’Agrupació Arrels Marineres ballarà l’oferta. A continuació, processó de les barques, portant la imatge de la Mare de Déu del Carme. En acabar, a la parròquia, cant de la Salve. Abans de començar les actuacions musicals, es donaran els premis a les tres barques més ben enramellades. A les 22.00 h, Mollet d’en Pereió a Portocolom. Cicle de Música al Port, Nit d’havaneres, amb les actuació del grup Arparllots Havaneres Band.

Dimecres 17, a les 22.00 h, Centre Cívic de Portocolom,Cicle de xerrades de l’estiu al Port, Xerrada de nutrició, a càrrec d’Estrella Alba.